Varga Tamás írta:
Mit írhatnék? Amit mások is leírtak már:
- csodálatos Messi
- jól játszó Cáceres, aki magabiztos, korrekt, és határozott
- Dani Álves, akinek gólpassza élményszámba ment
- masszív középpálya
- magabiztos Pinto, aki tökéletes teljesítményt nyújtott
- egy örömfutballt játszó CSAPAT, klasszis teljesítményekkel, néhány klasszis hiányában
- gyengébb Bojannal a fedélzeten.
Ezzel a kiemelt résszel Én nem értek egyet.

Cáceres tegnap este kifejezetten gyenge volt, már kb. a 20. másodpercben gólt kaphattunk volna róla ha Pinto nem vetődik ki jó ütemben és az utána lévő 10 perc is gyenge volt számára. 2x úgy megforgatták, hogy csak lesett és a második félidőben is volt nem egy olyan szituáció amikor megelőző szerelést akart bemutatni a jobb oldalon mégis elfutott Simao Sabrosa, valamint az Atletico góljánál is alászaladt a labdának (már régen leért a földre amikor még éppenhogy a kapuhoz ért a labda), de egy-két szép szerelése azért volt. Piqué most sokkal magabiztosabb volt. Én inkább éppen az ellenkezőjét láttam benne, egyáltalán nem volt határozott sőt magabiztos sem. De ezt írjuk a kevés játékperc számlájára, reméljük jövő héten is ő játszik a visszavágón, mert látszik, hogy kell neki a játékperc.
A többi felsorolt pontokkal egyetértek...öröm volt nézni tegnap este a srácokat, pláne az Alves-Messi duó fiesztáját! Messinek szerintem jót tett most ez a mesterhármas (mondjuk kinek nem

) remélem folytatja az Osasuna ellen is a hétvégén. Egyébként Alves is amit az utóbbi 5-6 meccsen játszik, az valami elképesztő!
GRATULÁLOK A FIÚKNAK! SZÉP VOLT!
(ilyen győzelemre én azért nem számítottam

)