A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ezzel nem értek 100%-osan egyet. Nagyon sokat rugdossák Messit ez tény, de szerintem az túlzás hogy direkt alárúgnak. Gondolj bele, hogy le akarod szerelni Messit, de mire odaérsz már nincs is ott a labda. Messi olyan gyors, hogy szabályosan nem tudják szerelni. Messi nem hagyja hogy szabályosan szereljék, becsúsznak rá, és rögtön el is húzza a labdát. Sajnos ez benne van a fociban és ez ellen nem tudnak mit tenni, persze mikor a bíró kiosztja a sokadik lapot, akkor már nem is próbálnak becsúszni neki. Szvsz így, én csak azt irom amit látok.BarcaGeri írta:Azért a Atletico mai lapgyűjtési akciója eléggé megijesztett. Izgultam, hogy nehogy valaki megsérüljön, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Nem szeretem az ilyen gustustalan direkt alárugok mindeni alá focit, amit most az Atletico leművelt. Kicsit hasonlitott a Real játékához...
VISCA EL BARCA!!!

7 sárga, 1 pirosTZS írta:hány sárga lappal fejezte be a meccset az atletico, nem tudja vki?
szajko írta: 1-3 lesz ide!
Hú de jó, hogy tévedtem:):):)fcbarca0827 írta:Szerintem kikapunk 2:1-re - nagyon remélem, hogy nem lesz igazam - de továbbjutunk. (A mondat második felében remélem igazam lesz.)
Ezt a hsz-t 5.-én, délután 3/4-ed 4-kor írtamvan Bommel írta:Mivel 7-én van a szülinapom, így egy szép kis győzelmet elfogadnék a csapattólKíváncsi lennék Caceresre egy erősebb csapat ellen hogy boldogulna, meg szeretném már végre látni Bojanomat, hogy milyen állapotban van
A meccset pedig szerintem hozni fogjuk, éspedig egy ember zseniális játékával. Neve: Messi. Megérzés...

plussz Abidalszajko írta:pitta19 írta: Henry, Pedro, Jorquera, és V. Sanchez, ami elég soványnak tűnik...
Csak 4 csere az hülyeség...2-3 ifistát csak felhívott vagyis most lenne rá lehetősége.
pitta19 írta: Henry, Pedro, Jorquera, és V. Sanchez, ami elég soványnak tűnik...
Abi mostani formáját Syl is simán hozza, sőt a támadásokhoz jobban hozzá tud tenni mint Abidal. Titi meg szerintem be fog jönni ha Bojannak nem megy. (de remélem nélküle is menni fog)fcbarca10 írta:Sajnos biztos így lesz a kezdő, mert már az El Mundo-n is olvastam.
Abidal és Henry hiányozni fognak.