Na csak sikerült továbbjutni.

Bevallom őszintén, hogy az Espanyol 2. gólja utána egy kicsit bennem volt a para, mivel egy gólt találhattak volna még. Ha csak a helyzetkihasználásukat nézem akkor igen, benne volt. (4 helyzetből 2 gól) Erre kell jobban odafigyelni a jövőben, alig van az ellenfélnek helyzete, szinte maximum 5-6 helyzete, de az már általában minimum 1 gól. 3-0-nál úgy éreztem, hogy meg sem állnak a fiúk legalább 5-ig, de aztán eléggé visszaálltak és kellett azért Pinto nagy lepkéje is a 2. gólhoz.

De a lényeg a továbbjutás!
Aki nálam a meccs embere volt az Busquets! Az év legjobb meccsét játszotta tegnap ez a fiú, nagyon sok szerelése szép volt, győnyörű cselei (nem csak egy-kettő hanem több), hajtott, küzdött, uralta a kp-t! Azért ez nagy szó egy 20 éves fiatalembertől. Ha ilyen ütemben fejlődik tovább, akkor nem kell aggódnunk a jövő vkp-ja miatt. Hatalmas grat és respect neki!
Jól mondta amúgy Pep is, jók voltak ezek az Espanyol elleni derbik, mivel legalább megtanulták, hogy idegenben is gólt kell szerezni, nem elég a megfelelő eredmény idegenben, mind a kupában, mind a BL-ben. Ha jól tudom akkor a Mallorca ellen otthon kezdünk, na ott kéne kiharcolni egy 2-3 gólos előnyt, azt a meccset megnyomni és akkor a visszavágóra talán elég lenne egy gól idegenben és azzal már szerintem tovább is jutnánk. Véleményem szerint könnyebben túljutunk a Mallorcán mint az Espanyol ellen.
És van egy olyan érzésem, hogy nem a Sevillával játszanánk a döntőt, ha bekerülünk! Én most elég jónak és erősnek tartom a Bilbao-t, hogy 2 meccs alapján kiverjék a Sevillát és szerintem ők lesznek ott a Mestalla-i döntőben!
Na ennyit akartam csak.
Peace.