cps46 írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, bár eléggé bosszantó, hogy az ellenfél a semmiből így fel tud jönni. Voltak nagyon jó teljesítmények (Piqué, Bojan, Busquets), viszont egy-két ember (Alves, Sylvinho, Pinto) elég rossz napot fogott ki, ami főleg a végén bosszulta meg magát. A többiek hozták az átlagot.
Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.
Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.
Szerintem Alves és Sylvinho nem votl rossz, mindkét játékosnak voltak szép beadásai.
Pinto valóban nagyon gyenge volt, szerintem Messi is elég rossz meccset játszott magához képest, Gudjohnsen pedig negatív irányban igencsak kilógott a csapatból. Hleb ismét nem győzött meg.
Busquets és Xavi nagyon jó teljesítményt nyújtott, Bojant is ki kell emelni a duplája miatt (a második különösen szép volt). Miután beállt, Iniesta is nagyot lendített a csapat játékán, de ezt már megszokhattuk tőle.
Gudjohnsen esetében nem nagyon értem, miért középpályán játszik már évek óta a klasszikus center.