Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is túlzás volt azért az a piros lap!geridoss írta: Casares...A tehetsége az megvan, de annyira nincs szerencséje, hogy az hihetetlen... a piros lap az sztem túlzás volt, túloldalt a végén nem állitotta ki a spori akit kellett volna...
Déjavu.Varga Tamás írta:Hleb...no comment....A leggyengébb láncszem, viszlát!
ezzel azért nem értek egyet.Ilúvatar írta: Keitát még minnél előbb eladni. Nem emlékszem hogy mikor villantott utoljára... mindig is egy rakat fhos volt. hiba volt megvenni.
Yaya Touré... nálam ő a második legrosszabb meccsplaya... Kb ahány csillag van az égen, annyiszor adta el a labdát. Az utolsó 6-7 percben meg csak sétált, pedig tőle 1 méternyire volt a labda. Leszharta az egészet úgy láttam.
Martin Cáceres kész kamikaze. Már éreztem, hogy Piquéhez hasonlóan fogja kapni a pirosat...
Kicsit képzavar (só-kenyérKrojf írta:
Hleb itt a Barcában valóban nem sok "saját magát" eszik meg...
K.
Főleg, ha a Bilbao a ma mutatott formáját hozza.Varga Tamás írta:Szombatra ennél több kell!
FORCA BARCA!
Hleb itt a Barcában valóban nem sok "saját magát" eszik meg...Varga Tamás írta:JOSÉ MANUEL PINTO COLORADO - KÖSZÖNJÜK!
A többi értékelhetetlen nulla, egy nagy kövér nulla.
Még Messi az, akit ki lehet emelni, de amúgy ugyanaz a semmi.
A kihagyott büntető eldöntötte a bugit.
A többi ugyanaz, mint az elmúlt 3 hétben - kritikán aluli játék, nihil és kevés elképzelés.
Szombatra ennél több kell!
Hleb...no comment....A leggyengébb láncszem, viszlát!
FORCA BARCA!
ja, akkor nem szóltamCFirpo3 írta:Azt sztem azért mondta, mert akadozott a kép. és nem mint Barcások, hanem mint nézők bekkeljük ki.
én is kb ennyit vártam, ezt is kaptam. Messi ezúttal felpörgette a brigádot,de inkább csak saját magát.Bányász írta:Na a minimumot teljesítettük megvan a döntő!
Azt hiszem ennek örülhetünk a többiről meg felesleges is beszélni
Azt arra értette, hogy reméli, hogy nem megy el a kép az utolsó percekre.geridoss írta:Hallottátok, amikor felmutatták a hosszabbítást, épp támadott a Mallorca, és mintha azt mondta volna a kommentátor, hogy remélem kibekkelJÜK még ezt a pár percet
Azt sztem azért mondta, mert akadozott a kép. és nem mint Barcások, hanem mint nézők bekkeljük ki.geridoss írta:Hallottátok, amikor felmutatták a hosszabbítást, épp támadott a Mallorca, és mintha azt mondta volna a kommentátor, hogy remélem kibekkelJÜK még ezt a pár percet
jaja arra énis felfigyeltemgeridoss írta:Hallottátok, amikor felmutatták a hosszabbítást, épp támadott a Mallorca, és mintha azt mondta volna a kommentátor, hogy remélem kibekkelJÜK még ezt a pár percet