Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

én is kb ennyit vártam, ezt is kaptam. Messi ezúttal felpörgette a brigádot,de inkább csak saját magát.Bányász írta:Na a minimumot teljesítettük megvan a döntő!
Azt hiszem ennek örülhetünk a többiről meg felesleges is beszélni

Azt arra értette, hogy reméli, hogy nem megy el a kép az utolsó percekre.geridoss írta:Hallottátok, amikor felmutatták a hosszabbítást, épp támadott a Mallorca, és mintha azt mondta volna a kommentátor, hogy remélem kibekkelJÜK még ezt a pár percet
Azt sztem azért mondta, mert akadozott a kép. és nem mint Barcások, hanem mint nézők bekkeljük ki.geridoss írta:Hallottátok, amikor felmutatták a hosszabbítást, épp támadott a Mallorca, és mintha azt mondta volna a kommentátor, hogy remélem kibekkelJÜK még ezt a pár percet
jaja arra énis felfigyeltemgeridoss írta:Hallottátok, amikor felmutatták a hosszabbítást, épp támadott a Mallorca, és mintha azt mondta volna a kommentátor, hogy remélem kibekkelJÜK még ezt a pár percet

Márpedig jelen helyzetben úgy néz ki, összejöhet az a bizonyos finálé...Boixos írta:ha netán a bilbaoval döntőznénk, nem lenne semmi egy olyan műsor, mint a '84es döntőn volt... bár most már nincs a csapatban egy maradona, akit cigányozhatnának (indiánozhatnának) a gyökér nézők.