Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a egy gamper meccs nem? 4-0?kovinho írta:http://www.youtube.com/watch?v=Nik-tYaErI8
Akkor ma öt ilyet...
Jók a kezdők is, egyedül Ribérytől félek a Bayernből. Lahm nélkül viszont veszélytelenebb a bal szélük is.
Nyerni kell,
Visca el Barça!
OddoLeomessi14 írta:Szerintem igy is meg lesz ki fogja akkor messit fogni?? Lell???
pedig meglehet.Caesarka írta:Sylvinho hol van? Jézus, csak nem Puyol megy balra?danko94 írta:Hivatalos kezdők:
Barca: Valdes,Pique,Marquez,Puyol,Alves,Xavi,Iniesta,Toure,Eto'o,Messi,Henry
Bayern:
Butt,Demichelis,Oddo,Breno,Lell,Ze Roberto,Van Bommel,Schweinsteiger,Altintop,Ribery,Toni
Jó kezdők!!!![]()
Ez nem lesz így jó...
Szerintem igy is meg lesz ki fogja akkor messit fogni?? Lell???Caesarka írta:Sylvinho hol van? Jézus, csak nem Puyol megy balra?danko94 írta:Hivatalos kezdők:
Bayern:
Butt,Demichelis,Oddo,Breno,Lell,Ze Roberto,Van Bommel,Schweinsteiger,Altintop,Ribery,Toni
Jó kezdők!!!![]()
Ez nem lesz így jó...
Sylvinho hol van? Jézus, csak nem Puyol megy balra?danko94 írta:Hivatalos kezdők:
Bayern:
Jó kezdők!!!![]()
Pffff! Ez már egy védelem! Lahm kivételével egy halom sz@r, ki lehet mondani!alex27 írta:A Marca a következő kezdőcsapatot vetíti előre:
Butt, Lell, Breno, Demichelis, Lahm, V.Bommel, H. Altintop, Schweinsteiger, Ze Roberto, Ribery, Toni.
Én erre azért nem fogadnék.
Altatnak? Mindenesetre, Lahm-ról eddig nagyon nem derült ki semmi csak, hogy elvileg nem lesz kezdőben. Bár szerintem, kacsa.Leomessi14 írta:Ekkora mazlink nem lehet!Sztem ez baromi nagy hulyeseg
Ekkora mazlink nem lehet!Sztem ez baromi nagy hulyeseg
Lahmmal mi lett?Megsérült vagy egyszerűen csak kimaradt?Replay írta:A Sport az irja, hogy Rensing helyett Butt kezd majd, továbbá Lahm sem játszik, ezért Oddo és Lell lesz a két szélső védő.
Az már korábban ismert volt, hogy hiányozni fog Lucio, Van Buyten és Klose.
Ismétlem bocs benéztem mint ahogy ezt is de ezen tegyük túl magunkatSanama írta:Pep Guardiola nyár óta a Barcelona edzője. Mikor láttál tőle olyat,h a meccs előtt 3 óra 30percel kezdőt hirdet?mr. írta:Én valamiről lemaradtam Messi miért nincs a kezdőben? Nem éppen most kéne pihennie....![]()
Pep Guardiola nyár óta a Barcelona edzője. Mikor láttál tőle olyat,h a meccs előtt 3 óra 30percel kezdőt hirdet?mr. írta:Én valamiről lemaradtam Messi miért nincs a kezdőben? Nem éppen most kéne pihennie....