Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem arra van a nagyobb esély, hogy Henry ejti ki őketColos írta:Vagy Gudjohnsen.baas11 írta:DE Örülnék ha Hleb ejtené ki a Chelsea-t !!!Mekkora lenne már?!![]()
Jó, és akkor nézd meg a mienket is: Touré, Xavi, Iniesta és még Alves is ide sorolható, mert elég gyakran fut föl.torotam írta:Nagyon kemény a chelsea középpályás sora, én attól félek a legjobban. Ha a középpályát meg tudják szállni, akkor nagy baj lehet!
De bízzunk a csapatban és a hazai pálya előnyében!
Én az 1-0-al nagyon is ki tudnék békülni
Aha, szóval így volt. Ne aggódjon senki, Messi fogalmazott a legjobban:Colos írta:Hát sajnos nem jól emlékszel. Eddig mindig akkor jutottunk tovább (2000, 2006), amikor mi játszottunk itthon a visszavágót, és akkor estünk ki (2005), amikor ők. De itt az alkalom ezen változtatni! Amikor 2006-ban nyertünk, akkor is mindig idegenben nyertünk (Milan, Chelsea), és a visszavágón (amikor már csak tartani kellett az eredményt), ikszeltünk. Ha nyernénk itthon, akkor idegenben képesek vagyunk egy döntetlenre. Persze nagyon jó lenne, ha nem kapnánk gólt.bali 15 írta:Nagy hátrány az hogy otthon kezd a csapat. De úgy emlékszem hogy 2006-ban is így jutottak a döntőbe.
Hát sajnos nem jól emlékszel. Eddig mindig akkor jutottunk tovább (2000, 2006), amikor mi játszottuk itthon a visszavágót, és akkor estünk ki (2005), amikor ők. De itt az alkalom ezen változtatni! Amikor 2006-ban nyertünk, akkor is mindig idegenben nyertünk (Milan, Chelsea), és a visszavágón (amikor már csak tartani kellett az eredményt), ikszeltünk. Ha nyernénk itthon, akkor idegenben képesek vagyunk egy döntetlenre. Persze nagyon jó lenne, ha nem kapnánk gólt. A 2-0 nálam már álomeredmény lenne.bali 15 írta:Nagy hátrány az hogy otthon kezd a csapat. De úgy emlékszem hogy 2006-ban is így jutottak a döntőbe.
Yaya is kért tanácsot Kolotól a Chelsearől!t.henry5511 írta:Szerintem nagyon nagy szerepe lessz Henrynak a Chelsea elleni 2 meccsen. Azért arra a 8 év angolfoci tapasztalatra sok szükség lessz sztem.
Igen ebben igazad van, de sztem sajnos 1 gólt fogunk kapni, mivel a Chelsea nem feltett kézzel fog kimenni a pályára!gajeraro írta:Gólt nem szabad kapnunk szerintem!!!!Rio Buscape írta: Mindezektől függetlenül sztem Etoo betalál, és Henry jól fog mozogni. Ha a barca megtudja játszani a középpályáját, és a Széleket jól lezárják akkor egy 3-1-es győzelmet is arathatunk.
Az Isten legyen velünk !