Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.04.29. 11:14:00

Ilúvatar írta:
Rikinho20 írta:mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz? :D
ha láttad a meccset észreveszed, hogy végig a barca támadott, és inkább a chelsea antifocija volt a szánalmas... :wink:

Nem a csapatunkra értette az egészet, hanem az egész Spanyol bajnokságra. ééééérted? :)
"Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság?..." én meg erre a mondatra értettem... ÉRTEEEEEEED? :lol:

peace
coolboy9
Barça C

2009.04.29. 11:09:07

A legszomorúbb az egészben hogy a retkes cselzi ezzel egyfajta útmutatást adott a többi csapatnak, ha nem akarják hogy kikapjanak, így kell pályára lépniük. Szándékosan nem írom, hogy így kell focizniuk, mert ez nem volt foci. Sajnálom, hogy ennek a gusztustalan, undorító dolognak amit a cselzi és azok a játékosok, akik milliókat keresnek meg merték ezt cselekedni, ehhez a nevüket merik adni. Talán Lampardot sajnálom, mert őt egy igaz játékosnak hiszem, neki azt hiszem a tegnapi este szabályosan fájt.... Viszont abban biztos vagyok, hogy drogba ÉLVEZTE!
Mosquito

2009.04.29. 10:47:04

Colos írta:Ti milyen belső védő párost tudtok elképzelni a visszavágón?
Dani_Pique_Abidal_Keita
______Yaya____________

:D

azért megnézném :lol:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.29. 10:43:57

hát igen, szánalamas ez a fajta játék,mint a valencia vagy chelsea játszik a Barca ellen, de ez a célravezető. Nem jó nézni sem mert nem játszani mennek ki,hanem tördelni a másik játékát. ezt nem nevezem focinak. Teszem hozzá hogy a madrid is ősszel annyira be volt tojva a barcától,hogy a Semmisítsük meg Messit taktikával játszottak,csak ugye nekik nem annyira megy.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.04.29. 10:43:16

Ti milyen belső védő párost tudtok elképzelni a visszavágón? Márquez ugye kidőlt, Puyol eltiltva, szóval vagy Cáceres játszik, vagy Abidal behúzódik középre és Sylvinho szaladgál a baloldalon. Ha jól tudom, a francia válogatottban azt szokott játszani, és korábban is szerepelt már azon a poszton.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.29. 10:43:09

Amit a Chelsea játszott, hibátlan volt. Persze ha az ő szemszögükből nézzük. Tudható volt, hogy így jönnek ki. Bár a 0-0 is nekünk kedvez, legalábbis nem ront a helyzetünkön, még így is nagyon nehéz meccs lesz.

Remélem otthon kitámadnak az angolok és akkor beverünk néhányat.
Egyébként néha tényleg többet toltak a labdán a mieink, mint kellett volna, de így alakult, most már nem ez számít. A visszavágón nyerni kell.
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.29. 10:41:08

csupánb arról van szó,hogy az angol foci sokkal keményebb,mint a spanyol.a spanyolok játszanak a pályán, az angolok meg inkább "rögbiznek" a focipályán. Számoljátok össze hányszor feküdtek a játékosaink 1-1 ütközés után.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Deus
Boixos Nois

2009.04.29. 10:33:22

Rikinho20 írta:mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz? :D
ha láttad a meccset észreveszed, hogy végig a barca támadott, és inkább a chelsea antifocija volt a szánalmas... :wink:

Nem a csapatunkra értette az egészet, hanem az egész Spanyol bajnokságra. ééééérted? :)
KépKép
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.04.29. 10:28:37

herlius írta:A csapat első meccse a szezonban, amikor nem lőtt gólt a Camp Nou-ban:( Nem tudom hova tegyem ezt az eredményt. Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság? Ennek ellenére a továbbjutás még mindig meg lehet. Ha pozitívan nézzük a dolgot, úgy is fel lehet fogni, hogy most kezdődik az elődöntő és idegenben "kezdünk", ahol egy pozitív eredményt (mondjuk 1-1:)) kell elérni. Csak éppen már visszavágó nem lesz. Remélem kicsit jobb bírót kapunk, aki meg mer húzni 1-2 lapot. Ha fejben bírják a fiúk, nem lesz gond. Végülis 3 éve is 0-0-át játszottunk itthon az elődöntőben (igaz akkor volt már 1 gólos fórunk az első meccsről), de továbbra is játszhatjuk a saját játékunkat, mert nem vagyunk eredménykényszerben. Ezen kívül bízhatunk Hiddink "elődöntő-fóbiájában" ill. a Chelsea nyíltabb hazai játékában. Ha a Pool képes volt 4 gólt lőni nekik, mi is fogunk 1-2-t:)
mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz? :D
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.29. 10:26:14

Krojf írta:Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
A Chelsea 11 emberrel védekezett, 21 játékos volt a Chelsea
térfelén!
Szerinted ilyen körülmények között tudja játszani a Barca a tőle
megszokott pengés játékát?
Olykor 8 Chelsea-játékos volt a saját tizenhatosán belül!
Próbálkozz már bepasszolni közéjük amúgy Iniestásan,
Xavisan!
A Barca játszotta volna a magáét, de terület nélkül ez nem megy!
A Valencia is így lehetetlenített el minket a múlt szombaton!
K.
A Valencia már a középpályán megfogta a csapatot. Szerintem itt megvoltak a lehetőségek, csak a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. Ráadásul mindig 1-2 csellel több volt a kelleténél. A pontrúgásokat pedig góllal kellene befejezni. Ha a 20 m környékéről jár szabadrúgás, akkor abból illik minimum 3-ból 1-et belőni. Na mindegy, iylen meccsek is vannak. Csak nem örülnék, ha megint ugyanúgy esnénk ki, mint a United ellen.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.29. 10:13:54

A csapat első meccse a szezonban, amikor nem lőtt gólt a Camp Nou-ban:( Nem tudom hova tegyem ezt az eredményt. Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság? Ennek ellenére a továbbjutás még mindig meg lehet. Ha pozitívan nézzük a dolgot, úgy is fel lehet fogni, hogy most kezdődik az elődöntő és idegenben "kezdünk", ahol egy pozitív eredményt (mondjuk 1-1:)) kell elérni. Csak éppen már visszavágó nem lesz. Remélem kicsit jobb bírót kapunk, aki meg mer húzni 1-2 lapot. Ha fejben bírják a fiúk, nem lesz gond. Végülis 3 éve is 0-0-át játszottunk itthon az elődöntőben (igaz akkor volt már 1 gólos fórunk az első meccsről), de továbbra is játszhatjuk a saját játékunkat, mert nem vagyunk eredménykényszerben. Ezen kívül bízhatunk Hiddink "elődöntő-fóbiájában" ill. a Chelsea nyíltabb hazai játékában. Ha a Pool képes volt 4 gólt lőni nekik, mi is fogunk 1-2-t:)
baas11
Entrenador del Barça

2009.04.29. 09:58:45

Basszus,a Hleb jóslatom (kívánságom) majdnem bejött... :( :?
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.29. 09:55:12

Krojf írta:Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
térfelén!
Xavisan!
K.
Igen sajnos ez így van, az meg nem igaz, hogy mi szorítottuk be őket ennyire, hisz azért egy Chelsea-nek ezzel a kerettel többet kellene tudnia támadnia, ha akarnának de nem akartak. A betömörülésről annyit, hogy a meccs vége felé Messi vitte rá a védősorra középen a tizenhatos vonalánál és azt hiszem kicselezett egy embert, bejutott belülre és nem csalás nem ámítás 5!!! Chelsea játékos lépett be elé egyszerre ( biztos ti is láttátok), ez az egy jelenet magában hordozza a meccs esszenciáját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.04.29. 10:03:41-kor.
Mosquito

2009.04.29. 09:13:03

Nem tudom sokan miről beszélnek. Pont most nézem a meccset és az első félidőben 4-5 olyan tiszta kapuralövésünk volt tizenhatoson kívülről, hogy ha legalább 1 úgy van eltalálva ahogy kell(lásd cr, lampard, gerard stb távoli góljai) akkor feltolhatták volna a hátsófelükbe a nagy angol taktikát Hiddinkék.
Lehet a védekezés és kapott gól nélkül lehozni a meccset volt a tervük, de egyáltalán nem rajtuk múlott, hogy megúszták ezt a meccset. Azt sem hiszem, hogy ne akartak volna egymás után legalaább háromszor egymásnak passzolni, mert érdekes módon ez sem sikerült nekik.
Jó pontrugással, megfelelő távoli lövésekkel sima liba lett volna a meccs.
The Undertaker
Barça C

2009.04.29. 08:37:01

Hát nézve a meccset az első félidőben rögtön felvetődött bennem egy megállapítás:mindig tovább tolták,húzták,cselezték a labdát pedig ott volt a hely a lövésre,amikor pedig tovább lehetett volna ütni a labdát ellőtték.Eto'o ziccere amikor elvitte Terry mellett simán bepasszolhatta volna a középen tök üresen álló Henrynak.Amúgy meg véleményem szerint a Chelsea ezt akarta játszani,ölni akarta a Barca játékát már a kezdő sípszótól fogva.A 0-0 nem rossz eredmény annyira így egy döntetlen is elég lesz idegenben.Az El Classicon sok múlhat,de természetesen lealázzuk a szerencsétlen Madridot,mert ellenünk nem elég a szerencse
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.29. 00:45:11

Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
térfelén!
Xavisan!
K.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.29. 00:27:35

Szerintem a 0-0 nem jó eredmény, de még innen tovább lehet jutni. Szerintem az volt a döntő, hogy Messi gyengén teljesített, emellett pedig a helyzeteink kimaradtak (ami nem megengedhető ezen a szinten). Másrészt pedig nem igazán "harapott" a csapat, a meccs előtt pedig idegesített, hogy mindenki a clasicóval volt elfoglalva. A Chelseanek mindegy, hol játszik, szerintem otthon sem lesznek jobbak, de rosszabbak sem természetesen. Amikor 2006-ban továbbléptünk, akkor nyertünk a Stamford Bridge-en, erre most is van esély.
Ronee86
Barça C

2009.04.29. 00:06:19

Üdvözlet mindenkinek. Én semleges szemmel néztem a meccset, és nem értem hogy miért kell lehúzni, a Chelsea-t. A Barcelona is csak egy csapat, igaz egy világszínvonalú, de ma az ellenfél is az volt. Nem tudom, hogy mit kellett volna csinálnia. Nekik az volt a fontos hogy ne kapjanak gólt, és keményen harcoltak, nem azt mondom hogy szépen mert valóban megölték a játékot. Azt nem várhatja senki hogy mindenki a Barcelona kedve szerint fog játszani és hagyni fogja hogy 4-5 gólt kapjon.Ráadásul angol csapat volt az ellenfél, mindenki tudja milyen szívósak és kemények.
Sok embernek igaza van hogy nem volt látványos a meccs, de a Chelsea nem is akart látványos focit játszani. Szerintem mindenki tudta hogy az ellenfél nem fogja felvenni a "nyalipózt" és fekszik le a Barcelonának mint a Bayern. A Chelsea nagyívben lefosta hogy most ott van a Messi, meg a többiek és ennek meglett az eredménye. A Barceloan ettől függetlenül még simán nyerhet idegenben, mert van olyan jó csapat.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.04.29. 00:02:54

Ennyi volt a BL - sajnos azt kell mondjam, hogy idegenben ezt a chelsea-t nem fogjuk tudni megszorítani. Erősek vagyunk,de az angolok sajnos még erősebbek, fizikálisan jobban állnak és a bajnokságuk elúszott, a 3. hely biztos ,így megtehetik,hogy tartalékolnak,amíg mi nem.Ráadásképpen pedig sokkal jobb a védelmük is,amit a mai meccs is igazol.Még a statisztikák is ellenünk szólnak: mióta visszakerültünk ( 2003-2004 után) a BL-be mindig angol csapat állított meg( 2004-2005-Chelsea, 2006-2007-Liverpool,2007-2008-MU), egyedül 2005-2206-ban nem,akkor nyertünk is ( 2 angol csapat testén keresztül).Mostmár marad a bajnokság,ahol le kell győznünk a real-t,utána pedig megnyerni a spanyol kupát. A BL-ben meg sajnos úgy érzem,hogy megint MU-Chelsea döntő lesz...
gyiko
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:50:09

Bízzunk már egy kicsit a csapatban és egyesek akár le is mondhatnak, ha nem is a "kormányról", de a nicknevükről nyugodtan - persze jósolgatni lehet, negatívan hozzáállni lehet, csak erről mindig a finom csoki, meg a rossz csoki jut eszembe - melyiket esszük meg először?? Ráadásul boixosnois néven már volt itt felhasználó, bár én ritkán szólok hozzá, de ha jól gondolom a két ember nem ugyanaz! Barceloooooooooooooooooooooooooooooooona
Barcelooooooooooooooooooooooooona
csabimo
Capitá del Barça

2009.04.28. 23:36:54

ozsimiki írta:
aynas írta:hány szögeletet kell elvégeznünk, hogy abból gólt tudjunk szerezni :?:
hány szabadrúgást kell elvégeznünk, hogy abból gólt tudjunk szerezni :?:
hány helyzet kell, hogy abból gólt tudjunk szerezni :?:
ha kiesünk csak magunkat okolhatjuk
Pedig a szögletek még az ősszel mentek nagyon, meg a rögzített szituk, sokan írtuk,írták is,h vééégre, Pep odafigyel erre is (igaz is volt ez), nem mint Frank, akinél ugye a vége felé egyáltalán nem volt semmi veszély szögleteknél.

most volt finesz meg minden,de mostanában valóban kezd sablonos lenni a szögletek sokasága...szabadrúgás sajnos meg azért mert danit nem lehet onnan ezek szerint elüldözni :roll:

remélem ilyen téren nagyon hamarosan beújjít vmit Pep,és a csapat,mert a rögzített szituk hihetetlen fontosak tudnak lenni egy ilyen felfogásban játszó csapat ellen.
Félmagas 5ös sarkára érkezö szögletek, és ha rájönnek h nem megy akkor kisszöglet, alves reménytelelen szabadrugásai...vagy fölé vagy sorfal.
Soha nem voltunk jok rögzitet szitukbol ,de nem értem h miért? Ha valami nem megy akkor gyakorolni kéne...
boixosnois
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:36:22

Támadi is fog a real és sajnos ki is fogunk kapni. Lehet engem most itt basztatni,de majd olvassátok csak vissza szombat este meccs után írásaitokat, mikor már csak egy pont lesz difi. Én felvállalom, amit most gondolok.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
lBartimaeus" írta:
marci6p írta:Nagyon brutál ami itt megy!!!!!!!!!!
Kicsit vissza kellene venni, nem? Tény, hogy egy átlagos szinten teljesítő Barca nem tudott ma gálázni és a szenzációsan védekező cselszki kihozta azt, amit akart, ennyi, nem több.
Nem kéne nullázni a csapatot, lesz még idegenben is meccs, ahol, meg mi leszünk jók és abban is biztos vagyok, hogy a madrid nem fog és nem is tud így védekezni 90 percen keresztül.
Nagyon nagyon negatív kritikákkal várjatok, legalább addig, amíg kiesünk, és bukjuk a bajnokságot, de ez nem következhet be, mindenhol kedvező helyzetben vagyunk!
Ma MI átlagosak voltunk ŐK meg szenzációsak és ez volt elég egy 0-0 ra, bomba formában...
marci6p és TZS véleménye
Ott a pont! Meg még vmi! A reálnak támadnia kell!!!! Ha nem támad, akkor nem lő gólt és legalább 4 pont marad közöttünk, akkor meg a Villareal ellen sem kötelező nyerni. ( Ez nem ide tartozik, bocs... )

Az angolok meg ellenünk játszanak olasz focit. Mások ellen nem, vagy nem ennyire, mert tudják, hogyha nem ezt játszák, akkor buknak és igazuk van... Sajnos. Így van esélyük a visszavágón. Viszont, ha idegenben kezdtünk volna és 1 góllal nyernek, akkor semmi esélyünk sem lenne otthon, mert uyganígy beálltak volna. Tehát mst mázlink volt. :D
gyiko
Jugador del Barça

2009.04.28. 23:35:55

"Ha kiesünk, csak magunkat okolhatjuk" - de mennyivel jobb érzés az ilyen, mint ha mást (ellenfél, bíró stb.) kellene okolni - erre a csapatra mindenki büszke lehet, mint ahogy én is büszke vagyok bár sok éve folyamatosan :lol: Mennyivel rosszabb volt, amikor a "Mágus" a 4-1-es vereség ellenére megmagyarázta ki a hibás, kit kell okolni és tkp. nem is kaptunk ki, hanem nyertünk az ellenféllel szemben (ha még valaki emlékszik rá) Nagyon jó ez a csapat és továbbjutást érdemel, de most mindenki koncentráljon a klasszikusra, ahol a BL szempontjából, tkp. bármilyen eredmény jó a csapatnak! Barceloooooooooooooooooooooooona
Barcelooooooooooooooooooooooooona
kpitty
Barça C

2009.04.28. 23:35:44

Én úgy gondolom,hogy ez a 0-0 nem egy rossz eredmény igaz a két stratéga nem nagyon kockáztatott.Ésszel,akarattal meg lehet nyerni a BL-t a bajnokságot és a kupát is.Fontos Messiéknek az hogy a végjátékig kipihenten és nem lesérülve esetleg túlhajszoltan menjenek ki a pályára.Rengeteget dolgoznak meccsről meccsre amint azt láthatjuk is.Egyébként azzal egyetértek hogy nem pörgették magukat túl ma a Chelsea ellen de majd jövőhéten a csapat megmutatja igazi erejét és gyorsaságával pontos passzaival megnyeri a meccset.A lényeg : "nyugi nyugi nyugi"..
Hajráá Barcaaaaaaaa!!Golgolgolgoglgóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóllll Viva Barca!!!
cruyff
Entrenador del Barça

2009.04.28. 23:34:40

Nagyon félek! Szerintem minden az el clásicó-n fog múlni. Ha ott nyerünk, első helyünk megerősödik a tabellán és egy nyugodt, feldobott Barca látogat majd a stamfordbridge-re. Akkor minden lehet. Talán mind a 3 cím a miénk lehet. De ha az el clásicó-n kikapunk.... akkor el fog veszni minden. Minden amit ezek a nagyszerű játékosok egész évben felépítettek, por és hamu lesz...Guardiola szavai járnak a fejemben: "Most bátrabbnak kell lennünk mint valaha!" A JóIsten segítse meg ezt a Csapatot és minden Szurkolóját!
VISCA EL BARCA!
Válasz küldése