Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most nincs itt Zambrotta, hogy jobbnál jobb labdákkal tömje őket.stef.lev írta:ÉEmlékezzetek csak vissza hogy mi volt tvaly a mu ellen. Barcelonában ugyan ez az eredmény(0-0) Angliában pedig Scholes révén egy bomba góllal vezetést szerzett a mu és utána visszaálltak bekkelni.
Remélem a Chelsea olyan bátorsággal fogja vállalni a kínhalált, mint a Real.gombosmario18 írta:Én azt mondom,hogy ha a chelsea nem fogja azt az undorito védekezö focit játcani,mint barcelonában akkor mindenképp továbbjutunk....márpedig biztos támadobb szellemben fognak,ez pedig a barca továbbjutását eredményezi:D:D:Dlegalábbis én bizom a CSAPATOMBAN,aki pedig nem,az nem is barcadrukker![]()
Henry hiánya valóban nagy érvágás lenne.Cali írta:Bízom benne, hogy Henry fel fog épülni a Chelsea ellen! Elég nagy érvágás lenne a csapatnak, ha egy ilyen formában lévő és motívált Henry nem játszhatna. Már azt is egy kicsit soknak tartom, hogy nagy valószínűséggel Abidal lesz a másik belső védőnk.![]()
Cacaressel amúgy mi van? Valahol azt olvastam, hogy sérült, de valahol meg azt írták, hogy egészséges.
Én meg attól, hogy egy csaj szét fog karmolni és ölni akarása lesz!cruyff írta:Én meg a korai kapott gól miatt félek...
Bizony gólokat kell majd szerezni ám ,akkor lehet szívás ha a Chelsea és a Barca sem szerez gólt a rendes játékidőben és a hosszabbítást erőnlét miatt talán az angolok jobban bírnákRivaldo11 írta:A Chelsea játékában annyi változás lehet, hogy több alkalommal fognak kontrákkal próbálkozni. Alapból a pontrúgásoktól kell tartanunk. Esetleg elképzelhető, hogy Hiddink megpróbálja támadó szellemben felküldeni ellenünk a kékeket, mondván, ez kissé váratlan lehet. Ezt viszont könyörtelenül büntetni fogjuk.
Összességében nehéz derbi lesz, gólt, gólokat kell szereznünk.
Ha úgy játszunk mint Madridban akkor valóban nem lesz gond.MessiFan írta:Szerintem egyáltalán nem kell aggódni. Max a cselszinekA tegnapi meccs óta nagyon magabiztos vagyok. És gondolom a csapat is.
Alig várom már a meccset hisz biztosan óriási mérkőzés lesz az is
Szerintem egyáltalán nem kell aggódni. Max a cselszinekVaratrix írta:.....Ezt írd le a Chelsea honlapon!
Egyszóval, én aggódom a szerdai meccs miatt.