2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg attól, hogy egy csaj szét fog karmolni és ölni akarása lesz!cruyff írta:Én meg a korai kapott gól miatt félek...
Bizony gólokat kell majd szerezni ám ,akkor lehet szívás ha a Chelsea és a Barca sem szerez gólt a rendes játékidőben és a hosszabbítást erőnlét miatt talán az angolok jobban bírnákRivaldo11 írta:A Chelsea játékában annyi változás lehet, hogy több alkalommal fognak kontrákkal próbálkozni. Alapból a pontrúgásoktól kell tartanunk. Esetleg elképzelhető, hogy Hiddink megpróbálja támadó szellemben felküldeni ellenünk a kékeket, mondván, ez kissé váratlan lehet. Ezt viszont könyörtelenül büntetni fogjuk.
Összességében nehéz derbi lesz, gólt, gólokat kell szereznünk.
Ha úgy játszunk mint Madridban akkor valóban nem lesz gond.MessiFan írta:Szerintem egyáltalán nem kell aggódni. Max a cselszinekA tegnapi meccs óta nagyon magabiztos vagyok. És gondolom a csapat is.
Alig várom már a meccset hisz biztosan óriási mérkőzés lesz az is
Szerintem egyáltalán nem kell aggódni. Max a cselszinekVaratrix írta:.....Ezt írd le a Chelsea honlapon!
Egyszóval, én aggódom a szerdai meccs miatt.
Abidal lesz középütt szerintem. Bár nem is baj, hogy Syl bekerül a kezdőbe, legalább lesznek jó beadások.zsoltman írta:Hogy érzitek ki lesz Puyol helyet Caceras vagy Abidal és Sylvinho bal?!!!