Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A védeleről pedig még annyit h Pep helyében elgondolkoznék egy Piqué Busquets pároson hiszen Busi a Barca B-ben többször is játszott középhátvédet ráadásul erős felépítésű, magas, technikailag is képzett és gyors és lehet h Abidalnál jobban bejátssza ezt a posztot(vagy Cáceresnél)!!
Egyetértek erre igen nagy esély van pl ha Alves fentragad egy támadásnál és visszafutva kénytelen felrúgni vkit h nehogy gólt kapjunk...Nem lenne jó de remélem Pep kioktatja DanitValbali írta:Az a nagy baj,hogy Alves tuti nemfogja kihúzni sárga nélkül.
na igen és a 3. góljuk is vizsgálandóMichaaBee írta:És leginkább Alvésnek... Jobb hátvéd nélkül nem lehet a Manchester ellen BL-döntőt játszani, CR bereggelizi azt aki Alvés helyett ott áll.dzsosua írta:szóval holnap vigyázni kelll, ha esetleg tovább mennénk...![]()
És leginkább Alvésnek... Jobb hátvéd nélkül nem lehet a Manchester ellen BL-döntőt játszani, CR bereggelizi azt aki Alvés helyett ott áll.dzsosua írta:szóval holnap vigyázni kelll, ha esetleg tovább mennénk...
Elolvastam az UEFA-szabályzatot, megfelelő angol-tudásommal állíthatom, hogy egy szó sincs ilyenről, ráadásul Hajdú B. is ezt mondja, szóval nagy sansz van rá, hogy nem törlődik semmi.herlius írta:Nem vagyok egy angol zseni, de ha jól látom a 21.-ik cikkely foglalkozik a témával és ott bizony nem írja, hogy a döntőre törlődnének a lapok.
http://www.uefa.com/multimediafiles/dow ... wnload.pdfForcabarca8 írta:de gyökker honlap eza uefa.com! (vagycsak én vok az?) de már egy ideje nézegetem, szinte mindent megnéztem, de a lapokról még nem találtam semmit! már nagyon idegesít
Bírom a Sir-t de szntem kicsit sokat ihatott, legalábbis már elég rég óta hallottam több helyről is,sőt olvastam is,h idén megváltozott a szabály,és a döntőt csak esetleges piros lap miatt hagyja ki az aktuális playa.bouba írta:A 2003-as BL döntőn Nedved sem játszhatott a sárga lapjai miatt...
(lehet azóta változott....)
ezt már belinkeltem én is,sasi1 írta:Egyszer volt itt egy írás arrol, hogy a döntő előtt törlődnek a lapok, hogy a döntőben a legjobbak játszhassanak.
Ennek azonban ellent mond Ferguson nyilatkozata:
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 34591.html?Sir Alex Ferguson, a csapat szakvezetője már a londoni meccs előtt arról beszélt, hogy nem szeretné, ha a döntőben eltiltás miatt le kellene mondania valamelyik játékosáról.
Wayne Rooney, Patrice Evra és Carlos Tévez is két sárga lapot számlál jelenleg, így ha bármelyikük újabb figyelmeztetést kap a mai találkozón, akkor a döntőben nem játszhat – már ha egyáltalán továbbjut a Manchester.
„A játékvezetőknek meg kell érteniük, hogy egy futballistának, aki végigküzd egy teljes BL-szezont, mennyire fontos, hogy pályára léphessen a sorozat döntőjében. A bíróknak ezen a szinten már toleránsnak kell lenniük”
Ha ez így van, akkor Daniel Alvesnek nagyon vigyáznia kell, de kétlem, hogy pont ő tudná lehozni a holnapi meccset lep nélkül....
Sir Alex Ferguson, a csapat szakvezetője már a londoni meccs előtt arról beszélt, hogy nem szeretné, ha a döntőben eltiltás miatt le kellene mondania valamelyik játékosáról.
Wayne Rooney, Patrice Evra és Carlos Tévez is két sárga lapot számlál jelenleg, így ha bármelyikük újabb figyelmeztetést kap a mai találkozón, akkor a döntőben nem játszhat – már ha egyáltalán továbbjut a Manchester.
„A játékvezetőknek meg kell érteniük, hogy egy futballistának, aki végigküzd egy teljes BL-szezont, mennyire fontos, hogy pályára léphessen a sorozat döntőjében. A bíróknak ezen a szinten már toleránsnak kell lenniük”
Igen, jó az infó: http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=lu.htmlColos írta:Valakitől olvastam, hogy az a Henning vezeti majd a meccsünket, aki a Lyon elleni hazait is fújta, akkor pedig 9 sárgát osztott ki (nyolcat a franciáknak, s ebből kettőt Juninhonak). Szóval ha valamin is múlik majd a továbbjutás, szerintem nem ezen.
Valakitől olvastam, hogy az a Henning vezeti majd a meccsünket, aki a Lyon elleni hazait is fújta, akkor pedig 9 sárgát osztott ki (nyolcat a franciáknak, s ebből kettőt Juninhonak). Szóval ha valamin is múlik majd a továbbjutás, szerintem nem ezen.herlius írta: Nagyon sok múlik majd a játékvezetésen. Ha ugyanazt a keménykedést engedik majd, mint a múlt héten, akkor nem sok esélyünk lesz:(