Ma este rettenetesen nehéz dolgunk lesz. Akkor is az lenne, ha a védelem a jól megszokott formában állna fel, vagy Henry biztosan játszana....erről ennyit.
A SB hangulata, a 40.000 ordibáló ángliánus, a mérkőzés végéig hajtó cselszki hatalmas terhet jelent majd.
Életerős pontrúgások, kemény távoli bombák, gyors kontrák várható a cselszki részéről+előbbiek.
Nekünk viszont van egy rendkívül optimista, önbizalomtól duzzadó, a csapatot jól koordináló edzőnk, a világ - egyik - legjobb középpályás sora, a világ legpengébb támadósora, óriási csapatszellem és néhány - ilyen téren - tapasztalatlan játékosunk.
Ha az első 15-20 percben nem kapkodunk, és azt követően a játékunkat nagy alázattal, türelmesen végig tudjuk játszani, akkor bőven van esélyünk.
Ellenkező esetben sajnos bármi lehet...
Mióta az eszemet tudom a Barcának szurkolok, de ettől függetlenül is azt gondolom, ez a csapat messze megérdemelné a BL döntőt.
Miután a MU már bejutott, velünk együtt lenne igazán az a nap a labdarúgás ünnepe.
A maga módján a cselszki is megérdemli, de minden tiszteletem ellenére őszintén megvallom Nekem nem igazán jön be a focijuk...és nem is szeretném, ha olyan csapat kerülhetne a trófea közelébe, aki százmilliók, sztáredzők sokasága ellenére sem nyújt egyenletes teljesítményt, nem játszik megnyerő játékot...
Azt meg végképp nem szeretném, ha győzelmük után a BL serleget Roman A. elveszítené egy pókerpartin....