2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akik tutira nem játszanak: Milito, Marquez, Abidal, Alves.Alberto10 írta:erre senki se válaszolt nekem DE NAGYON ÉRDEKELNE ENGEM IS TEHÁT HA VKI TUDJA ÍRJA BE BÁTRAN INKÁBB MINT A BÍRÓT KRITIZÁLNI!!!Barcelonista írta:alves játszhat vagy nem? hogy van ez a döntős szabáj?
Puyol,Touré,Piqué,Sylvinho!Florjuice írta:MEGEGYSZER: NEM TÖRLIK EL A LAPOKAT A DÖNTÖRE. El lesz tiltva Abidal, Alves, nem lesz Marques![]()
Kerdem en, ki fog jatszani a vedelemben??????
erre senki se válaszolt nekem DE NAGYON ÉRDEKELNE ENGEM IS TEHÁT HA VKI TUDJA ÍRJA BE BÁTRAN INKÁBB MINT A BÍRÓT KRITIZÁLNI!!!Barcelonista írta:alves játszhat vagy nem? hogy van ez a döntős szabáj?
igaz.Azé' egyszer nekünk is lehet szerencsénk...........VÉGREalbicelesteX írta:Mi jutottunk a döntőbe!Ők is ott lehettek volna ha az első meccsen mondjuk próbálnak focizni!Legnehezebb egy ilyen csapat ellen játszani!Ma a kilencedikben rúgnak egy gólt beállnak bekkelni!Kiállítás ha jogos ha nem akkor sem éltek vele!Tizenegyes is olyan mint a gól ha a bíró megadja az!Ha nem akkor, hmmmm.......!Bekaphatja a Chelsea!Nem sajnálom őket!És boldog vagyok hogy a Barcelona a döntőbe jutott!Kell ez Európának!Inkább mint a tavalyi 1-1!
- nem játszhat...., ki volt írva is......, sajnos.Barcelonista írta:alves játszhat vagy nem? hogy van ez a döntős szabáj?
Pontosítok. Engem érzelmileg ennyire megérintő csalást nem láttam. Hajrá Barca!herlius írta:Akkor te még nagyon fiatal gyerkőc lehetsz, mert tudnék neked sorolni pár ilyet. Hogy egy kis aktualitása is legyen a dolognak, nézd vissza a Hiddink által vezetett Korea-i csapat olaszok, majd spanyolok elleni meccseit a 2002-es VB-n. Na azok a csalás magasiskolái, a mai egy abszolút átlagos bíráskodás egy rendkívül feszült hangulatú meccsen. Egy átlagos spanyol bajnokin ezek még kirívó esetek sem lennének. Nem kell ezt túldramatizálni. A Chelsea pedig ne a bírót kergesse, hanem azt a kb. 5-6 ziccert kellett volna berúgni és akkor nem lenne miről vitázni.HAnonymus írta: 3) Ekkora csalást még nem láttam.
Én min. 2 tizit adtam volna a londoniaknak, és akkor Eric kiállítása sem lett volna mérvadó...Sharky írta:Mért isEtooka írta:
Ez az, ami nem igaz...1 biztos tizit nem adott meg, jó-jó Abidal kiállítása