Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
dzsosua
Barça B

2009.05.06. 23:33:35

Mikaos írta:Fantasztikus érzés!
Nem kérdés a döntőben való jelenlétünk. Az eddigi játékunk alapján, és a focihoz való hozzáállásunk alapján is.

- Én úgy érzem, hogy a bíró gyenge ténykedése ott kezdődött, amikor kiállította Abidalt azért, mert Anelka a saját lábában elbotlott - direkt!!! Ez a hiba akár végzetes is lehetett volna!
- Ezzel szemben mit hozhat fel a Chelsea? Egy nevetséges Malouda-műesést (feltartásért nem adnak 11-est amúgy, max. közvetett szabadrúgás - legalábbis 11-est még sosem adtak), egy Piqué-kezezést, ami teljesen vétlen volt (a keze már 2 mp-vel előtte abban a tartásban volt), egy Eto'o kezelést...ami talán a legkérdésesebb, hiszen a keze mit keresett a feje felett? De még ígyis csak 1-1 lenne a dolog az igazságtalan kiállítás miatt. Szavuk nem lehetne a bíróra.

Aztán mi volt még? Egy szokásos, állati módon, vaktában elrúgott Essien-gól (ami kissé hasonlított a tegnapi elcsúszásos első MU-gólhoz, mármint szerencsében, meg hogy a semmiből jött), innentől kezdve még nehezebb dolgunk volt a még jobban beálló Chelsea ellen.
Mondhatnám azt is, hogy bevált a Chelsea taktikája, de annyira rühellem ezt a fajta focit, hogy nem jön ki a számon (billentyűmön) dicséret.
Nagyon örülök, hogy látni fogunk focit is a döntőben (remélem, a MU is így akarja majd), elképesztő lett volna megint egy nagy adag xxxx-t látni.
Tisztességesen játszottunk, megérdemeljük a döntőt. Hajrá Barca! :)

Nagyon egyetértek, de essien gólja az vmi káprázatos volt, így utólag megérte miatta több mint 1 órát letargiában ülni, hogy aztán egy hasonló szépségű iniesta találat mindent megoldjon.
de essien nem ma rugott először ekkora gól, ezt ő tudja......

vki említette a riportert, arról csak annyit, hogy hápogott nagyokat, de a kiállításnál egy kétkedő félszava se volt. pfffhhh
WelCome tO jaMRocK !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.05.06. 23:33:11

HAnonymus írta:
Cooltiszo írta: 1.2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Szádból a próféta. Riszpekt.
Én se nagyon tudnám összeszedni jobban! :)

Ismét fokozottan kérünk minden madridistát, hogy hagyja el a fórumot, tisztán látható, hogy értelmetlen ma itt megpróbálni bármit is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.06. 23:33:11

Benceee14 írta:Ti komolyan elhiszitek magatoknak, hogy Anelka összerúgta a saját lábait? :roll:
Ha megnézed a videót, akkor ez nem hit kérdése, hanem tény. Tehát nem elhisszük, hanem tudjuk 8)
albicelesteX
A Vadász

2009.05.06. 23:33:10

Saviola respeckt!Tökéletesen egyetértek!Mindent elmondtál amit én is elmondtam volna!Nem fogom a saját kedvencem szidni senki miatt sem!Ha akkora csapat ez a cselzi miért nem intézték el!?A sorsuk a saját kezükbe volt!Ennyi!
Kép
Eagico
Barça B

2009.05.06. 23:32:53

BARCA testvéreim, ma bebizonyosodott, hogy a SZÍV és az AKARAT
számít mindenhol e világon.
A többi csak üres frázis... ahogy ma este a Chelsea is!

KÖSZÖNJÜK PEP!

És igen, legbelül tudtuk, hogy ennek így kellett történnie.
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.06. 23:32:22

Benceee14 írta:Ti komolyan elhiszitek magatoknak, hogy Anelka összerúgta a saját lábait? :roll:
nézd újra barátom!
SuckaFree
Barça C

2009.05.06. 23:32:17

Nagyon szarok voltunk,megérdemelte volna a Chelsea a továbbjutást,ha kikapunk,csak magunknak köszönhetjük.Támadásba semmi elképzelésünk nem volt,sok volt a hiba a játékban,Xavi,Dani Alves írtó rosszul rugdosta a labdát,nekem akkor borult ki a bili,amikor 25 méterre a kaputol legurították a szabadot,ahelyett,hogy rárugták volna,el is baxarintották.Bírónak nehéz dolga volt,nem akarta eldönteni a meccset azzal,hogy 11est ad(a semmiért).
Nálunk kiállították Abidalt jogtalanul,ott meg nem adtak meg 1 11est kezezésért jogosan.Drogbának be kellett volna lőnie a helyzetét,de elflegmázta.Tény,hogy mi játszuk a FOCIT,nem a Chelsea,de szépen össze szedték magukat,és talán még támadni is támadtak néha,a védekezésük nagyon jó volt.Pepet nem értem mért várt 85. percig a cserével,kötélböl vannak az idegei,én már hülyét kaptam közbe:D.Abidalnak remélem eltörlik a lapját,ha nem akkor se lehet 1 rossz szavunk se.Megértem a Chelsea csalódottságát,Ballack majdnem meggyilkolászta a bírót :evil: :) .Na jó8.Písz
HAnonymus
Entrenador del Barça

2009.05.06. 23:31:46

Cooltiszo írta: 1.2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Szádból a próféta. Riszpekt.
SzemkeoG
Barça C

2009.05.06. 23:31:17

Najo azért abból a szempontból jó volt Abidal kiállítása ,hogy legalább nem mondhatja senki ,hogy lekentük a bírót.
Amúgy megérdemeltük,de az MU.ellen ez kevés lesz,mert ők támadni is tudnak,és még keményebbek is.De mi meg a Barca vagyunk:)

Forca Barca!!!!!Reszkess Róma:)
Més que un club
Benceee14
Barça C

2009.05.06. 23:31:12

Ti komolyan elhiszitek magatoknak, hogy Anelka összerúgta a saját lábait? :roll:
.halamadrid.
splinter
Jugador del Barça

2009.05.06. 23:31:02

Abidal kiállításhoz annyit..ha már olyan sokszor megnézted a vidit, akkor azt is láthattad hogy :
1. annyitól ( ha akart volna) simán tovább tudott volna futni Análka
2. nem szándékos buktatás volt...szerintem össze akadt a lábuk...
3. Irány Roma és így ennyi!!!!:)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.06. 23:30:14

5. kumma gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.

Sztem ez részben igaz csak! Az MU csak akkor tud majd úgy védekezni mint a Cselzi, ha betömörülnek! Ha nem teszik, Messiéknek több tere lesz! Ennyi!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.05.06. 23:29:38

A másik.

gergo9 tökéletesen fogalmazott.A Nou Campba miért nem kaptunk tizit és állították ki Drogbát?Jaaa.De akkor egyikőtök sem érezte magát ekkora kib. nagy igazságosztónak.

Abidalt nem kellett volna kiállítani,Pique kezezését be kellett volna fújni,másról nem érdemes beszélni.

Drogba a kalap sz.r,többet színészkedik,mint Kamarás Iván,meg is érdemelte,hogy kiestek.

A másik meg.Ha az Chelsea nem flegmázza el,akkor nem kellene sipákolni.Volt egy 100 %-os ziccerük,elkufták,volt egy 1-3-mas helyzetük,elpasszolták.A második félidő felében emberelőnyben voltak,aztán mi támadtunk,s állítom,hogy ott is a mi javunkra billent a mérleg nyelve a labdatartást illetően.

Az elkeseredett Chelsea szurkolók meg a saját oldalukon siránkozzanak,mi sem járkálunk át oda monitorharcot játszani.

Taktika?Ez komoly taktika,hogy 10 emberes védekezés,kontrák,ha bemegy egy kósza lövés,akkor már az edző is védekezik,10 ember ellen is védekeznek,rendkívül komoly taktika.Jézus.Pep egyetlen hibája,hogy későn cserélt.Nem tudom,mi lett volna jobb taktika már,mint a támadás.Ráadásul a legjobb szűrőnket védőhiányban be kellett tenni khvnek.

Az volt a baj,hogy a fiúk megijedtek,vagy nem tudom.Pontatlanok voltak a passzok,lassúak és körülményesek voltunk.A döntőre ezt javítani kell,de legalább a Manchester nem játszik ekkora trágyát,mint az oroszok. :twisted:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.06. 23:27:46

Slither írta:Csalásról azért nem kell beszélni, de a bíró és segédjei akkor is nagyon trék voltak.
Lehet hogy 2 meccs alapján megérdemeljük, de most TISZTÁN A MAI MECCSRŐL beszélve reálisan nézve a meccset és nem egy Barca fanatikusként ne mondjátok már nem a bírónak köszönthetjük a döntetlent. :roll:
Mindegy, majd visszanézem a kétes eseteket...
Hát persze, sőt nem is Ini lőtte a gólt, hanem a bíró:) Hagyjuk már az ilyen kamu dumákat.
Koeman
Jugador del Barça

2009.05.06. 23:27:35

Szerencsével jutottunk tovább. Viszont a Chelsea szálljon magába, hogy 10 ember képes őket hazai pályán a kapujuk elé szögezni.
Rengeteg ilyen meccs volt már a történelemben. ....és még lesz is. Győzött a szép foci, ennyi. 10 ember ellen gólt kell lőni. Még ilyen bírónál is. Főleg hazai pályán. A Nou Camp-béli meccs alapján pedig teljesen megérdemelt a továbbjutás. (még, ha most szerencsések is voltunk)

Mindörökké Barca!!! :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.06. 23:27:33

Fantasztikus érzés!
Nem kérdés a döntőben való jelenlétünk. Az eddigi játékunk alapján, és a focihoz való hozzáállásunk alapján is.

- Én úgy érzem, hogy a bíró gyenge ténykedése ott kezdődött, amikor kiállította Abidalt azért, mert Anelka a saját lábában elbotlott - direkt!!! Ez a hiba akár végzetes is lehetett volna!
- Ezzel szemben mit hozhat fel a Chelsea? Egy nevetséges Malouda-műesést (feltartásért nem adnak 11-est amúgy, max. közvetett szabadrúgás - legalábbis 11-est még sosem adtak), egy Piqué-kezezést, ami teljesen vétlen volt (a keze már 2 mp-vel előtte abban a tartásban volt), egy Eto'o kezelést...ami talán a legkérdésesebb, hiszen a keze mit keresett a feje felett? De még ígyis csak 1-1 lenne a dolog az igazságtalan kiállítás miatt. Szavuk nem lehetne a bíróra.

Aztán mi volt még? Egy szokásos, állati módon, vaktában elrúgott Essien-gól (ami kissé hasonlított a tegnapi elcsúszásos első MU-gólhoz, mármint szerencsében, meg hogy a semmiből jött), innentől kezdve még nehezebb dolgunk volt a még jobban beálló Chelsea ellen.
Mondhatnám azt is, hogy bevált a Chelsea taktikája, de annyira rühellem ezt a fajta focit, hogy nem jön ki a számon (billentyűmön) dicséret.
Nagyon örülök, hogy látni fogunk focit is a döntőben (remélem, a MU is így akarja majd), elképesztő lett volna megint egy nagy adag xxxx-t látni.
Tisztességesen játszottunk, megérdemeljük a döntőt. Hajrá Barca! :)
Xavinho
Capitá del Barça

2009.05.06. 23:26:49

csababarca írta:Én inkább a másodikra szavazok,mégpedig azért mert így a középpálya is a legerősebb lehet,illetve Henryval kiegészülve a támadósor is.
én is a Puyol,Cácares,Piqué,Syl 4esre szavaznék,mert ha a kp-t uralni tudjuk (Toure-val pedig ez adott) akkor az döntő lehet a meccs szempontjából. Sergi pedig nincs még olyan szinten,hogy egy Carrick-Scholes kettőssel felérjen.
hau30
Capitá del Barça

2009.05.06. 23:26:34

Én azt gondolom,hogy a sors kegyeltjei vagyunk,de az a csapat amelyik a már a 25.perctől húzza az időt és csalja a játékot,az megérdemli,hogy az uccsó pillanatban kiessen.Emberelőnyben is milyen tré játékot adtak elő.Itt azt gondolom hibázott Hiddink.Feljebb tolja a középpályát és agresszív letámadással simán behúztál volna,de Ő nem.Akkor is tartotta magát,hogy kilencen beállnak és az előre rúgott zsugából hátha lesz valami,kihasználva a testi erőbeli különbséget. Jó meccs lesz Rómában. Visca Barca!!!!!!!!!!!!!
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.06. 23:24:36

Abidal pirosát meg kell óvni! Jogosan tennénk!

Ha ő nem lesz akkor nálam ez a csapat kezd:

--------------Valdes----------------

Cáceres--Puyol--Piqué--Sylvinho

---------------Touré----------------

------------Xavi---Ini---------------

Messi-------------------------Henry

---------------Eto'o-----------------

Összességében meg sztem megérdemeltük!!!!!!!!!!!!!!!!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.06. 23:24:29

Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)

1. Aki ezt a csapatot semmilyen szinten nem változtatná meg nem látja jól a dolgokat. Kell ide egy brutál balszélső, Ini kell középre, cserénk meg elől nincs aki megfelelően pótolná akármelyik játékosunkat. Nem kimondva a nevet is kitalálható, hogy egy bizonyos .iberyre gondolok :)
Ennek a csapatnak fejlődnie kell, nem a játék minden elemében, de betömörülő védelmeket is tudnia kell kezelni egy Barcelonának.
2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
3. Hiddink nem alázta le Guardiolát taktikailag, én is fel tudnám a srácokat küldeni úgy, hogy 30 méteres területen tömörüljenek, Messire 3 ember, mindent felrúgni előre, Drogba lefejeli és lesz ami lesz.
4. A cselzi talált egy olyan gólt amit 10 évente lehet rúgni.
5. [auto_cenzúra] gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.
6. Abidal kiállítása nem volt semmi (megnéztem többször is videón, semmi olyan mozgása nem volt Abidalnak ami szabálytalan lett volna, de sztem hozzá se ért, ha igen, akkor se volt semmi), Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be. És én még tisztán emlékszem a 2005/06-os meccsünkre, ahol az 5-sön belül két kézzel húzták vissza Valdest miközben egyik kék barátunk befejelte. Az is teljesen jogtalan volt, azzal estünk ki. A sors most visszaadta.
7. Messi aranylabdás kvalitásai nem ezen a meccsen múlik. Nem volt támadójátékunk, ami volt az Alves beadásai (húúú, nem is emlegessük), és az ha Messi hátrajött labdáért és egy két csel után kitette valahova a labdát.
8. Lassúak és körülményesek voltunk végig.
9. Ettől függetlenül nagyobb élmény volt Ini gólja mintha 6-ot rúgunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2009.05.06. 23:28:55-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.06. 23:24:19

Csalásról azért nem kell beszélni, de a bíró és segédjei akkor is nagyon trék voltak.
Lehet hogy 2 meccs alapján megérdemeljük, de most TISZTÁN A MAI MECCSRŐL beszélve reálisan nézve a meccset és nem egy Barca fanatikusként ne mondjátok már nem a bírónak köszönthetjük a döntetlent. :roll:
Mindegy, majd visszanézem a kétes eseteket...
vlxe
Capitá del Barça

2009.05.06. 23:24:11

A cselszki 182 és fél percen keresztül pontos volt a feladatában. Viszont ennyit jelent az, hogy fél percre hibáztak és ezt mi ilyen szinten kitudjuk használni. Hiányoltam a távoli lövéseket nagyon. Ugyanaz köszönt vissza, mint tavaly, hogy a kapu torkába akartuk vinni a lasztit. Örülök, hogy 17 méterről sikerült ellőni :D emberfeletti pillanat volt, amikor elrúgta tudtam már, hogy gól :P A cselszki meg elmehet oda ahova....... Ilyen undorító taktikázó focit még a földön nem láttam, hogy valaki ezt tolta volna. Nem baj az 1 gólra játszadozás miatt megverte őket az isten :D

GO CL FINAL!!!! GO BARCA
Kép
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.06. 23:23:39

Florjuice írta:MEGEGYSZER: NEM TÖRLIK EL A LAPOKAT A DÖNTÖRE. El lesz tiltva Abidal, Alves, nem lesz Marques :x
Kerdem en, ki fog jatszani a vedelemben??????
Engem most rohadtul nem érdekel h ki nem játszhat a bl d.-ben.
Majd ráérünk akkor foglalkozni ezzel.
Egyébként ez a gól hatalmas lökést adhat a játékosoknak.
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Luis Gustavo
Barça B

2009.05.06. 23:23:29

Kedves Real Madrid és Barca ellenes szurkolók!!! Ennek semmi értelme itt egymás szidni, alakult, úgy ahogyan. Szánalmas a Barcelona? A Bíró a szánalmas, mert ő dönti el hogy ki kap pirosat,büntetőt, és ki nem kap. szerintetek a Chelsea játékosai másként viselkedtek volna ugyanabba a szituban??? Aligha hiszem...ennyivel lezárom + Magyarországon minek egymás torkának ugrani emiatt, majd megteszik azt az emberek spanyolországban helyettünk is.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.06. 23:23:21

gergo9 írta:Nah sok embernek elmondtam ezt már ma
De helyzetek alapján a két meccsen nekünk is volt bőven annyi mint a chelseanek. Ezzel sztem nem vitatkozhat senki sem
1DB egyértelmű 11es volt amit nem adott meg a bíró de nekünk is volt egy még itthon a camp nouban Henry esete.
Abidal kiállítása sztem nem volt jogos. Ballackot viszont ki kellet volna állítani a camp nouba.
A szezon alapján kummára megérdemli a barcelona hogy ott legyen a béeldöntőben. Kész lehet mondani hogy segített a bíró minket de a cselzit is segítette nálunk.
Ballackot én most tiltanám el :D
Odamenent a bíróhoz,szerintem az édesanyja csuklott,meg még hátba is veregette...
Válasz küldése