Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alves sárgák miatt nem játszik a finálén...Devid16 írta:ismerősöm msn kiírása..."Barca 1 kaput elalált lövés->bunda meccs->11-esek, a foci [auto_cenzúra] igazságtalan"---mellesleg arsenal szurkerlenne mit mondani neki de nem süllyedek a szintjére
![]()
Más:
sztem meg igenis igaza van a népnek annyiban hogy Dani feleslegesen áll oda a szabikhoz...nem igaz hogy ezt csak mi vesszük észre innen és ott senkina mind1...remélem a döntőbe azért majd rámcáfol és bever egyet 30ról
amúgy meg nem érdekel semmi csak hogy bennt vagyunk meg hogy helyt álljunk...ami ezek után számomra nem is kérdés
![]()
písz
Alves eltiltás miatt nem játszhat a döntőben.na mind1...remélem a döntőbe azért majd rámcáfol és bever egyet 30ról
Csak a bajnoki gólok számítanak csendkirály!gombosmario18 írta:Csak csendben megjegyezném,hogy messi több golt rugott mint eto'o,szal az aranycipö is az övébarca6 írta:Na gyerekek!Ez volt ám a foci!Amikor essien golt lott azthittem belehalok,es a 90.percben már csak hulyultem hogy rugunk egy golt.Es igy is lett Iniesta nagyon jol lott kapasbol es akkor tudtam hogy ha dontetlen akkor továbbjutás!már azon izgultam hogy a chelsi még cech is ment fejelni ne hogy szogletbol rugjon még egyet!de nem így lett hála az égnek ées ott vagyunk a dontoben!kár hogy Alves kiesik!
es Abidal is!a hatvedsor nem lesz annyira jo de a támadó foci a specialitásunk csak ne hogy a MU ugy vedekkezzen mint a cselzi mert akkor nehez dolgunk lesz.
Addig is irány a villareal elleni bajnoki es nyerjuk meg a bajnoksagot a
Bl-t is a spnyol kupat is !Messié az aranylabda Eto´o-jé az aranycipo!!!![]()
![]()
![]()
Csak csendben megjegyezném,hogy messi több golt rugott mint eto'o,szal az aranycipö is az övébarca6 írta:Na gyerekek!Ez volt ám a foci!Amikor essien golt lott azthittem belehalok,es a 90.percben már csak hulyultem hogy rugunk egy golt.Es igy is lett Iniesta nagyon jol lott kapasbol es akkor tudtam hogy ha dontetlen akkor továbbjutás!már azon izgultam hogy a chelsi még cech is ment fejelni ne hogy szogletbol rugjon még egyet!de nem így lett hála az égnek ées ott vagyunk a dontoben!kár hogy Alves kiesik!
es Abidal is!a hatvedsor nem lesz annyira jo de a támadó foci a specialitásunk csak ne hogy a MU ugy vedekkezzen mint a cselzi mert akkor nehez dolgunk lesz.
Addig is irány a villareal elleni bajnoki es nyerjuk meg a bajnoksagot a
Bl-t is a spnyol kupat is !Messié az aranylabda Eto´o-jé az aranycipo!!!![]()