Most hogy aludtam egyet a meccsre, leírnám én is a véleményemet.
Először kezdeném a bíráskodással, azon belül a 11esekkel. Drogba és Anelka műesései nemvéletnnül nem értek tizit. BL- elődöntőben először is nehezen adnak tizit, test-test elleni küzdelemért végképp ritkán, tizi szándékos buktatásért szokott lenni. Esetünkben test-tet elleni küzdelmek voltak, ez az egyik ok, amiért nem kapott a cselzi tizit, a másik h Drogba a 2 meccs alatt kb félórát a földön színészkedett, szóal garantálom h ez is benne volt abban h nem volt tizi. Ha nem dobálta volna fel magát minden apró lökdösődésnél, hanem megy tovább, akkor simán szerezhetett volna gólt.
Pique kezezése ugyan 11est ért, de előtte azért megemlíteném h már az bírói hiba volt h nem fújta le az Alves elleni szabálytalanságot, akit azért nemkicsit ellöktek a levegőben.
A 2. meccsen ugyan a csezli tűnt jobbnak, de ne feledjük h ez azért volt mert muszáj volt támadjunk felállt sorfal ellen, ez pedig csakis azért volt mert egy nagyon szerencsés gólt szerzett a cselzi, egy megpattant passz után kapufás gól.
Összeségben a jobbik csapat nyert. A cselzi csak azért tudott jól játszani,mert szerzett egy szerencsé gólt, az első meccsen mi is rúghattunk volna -23 gólt ha szerencsénk van.
Érdekel mi lesz az MU ellen a felállás. Abidal pirosát sztem el kéne törölniük, de ha eltörlik, akkor se játszatnám, hanem Sylt tenném be kezdőnek. Mégpedig azért, mert Alves hiányában valszeg Caceres lesz a jobbhátvéd, ezesetben pedig kell egy támadószellemű játékos a másik oldalra. Így végülis csak annyi történne h a jobb oldal helyett bal oldalról jönnének a beívelések, ráadásul Syl sztem most sokkal jobban is tudna játszani mint Alves tette az utóbbi meccseken.
Szóal én a védelmet így állítanám fel: Caceres-Puyol-Pique-Syl.