Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barrientos
Jugador del Barça

2009.05.07. 15:00:09

Megvan!! Iniesta góljánál felkelt az utca :) kb. mint a Heineken reklámban, mikor megtalálják a sört úgy üvöltüttünk :)
Egyébként az egész a karma műve..... Dél-Korea - Olasz visszavágás Hiddinknek.

Ui: (Igen, nézem Earlt :))
ARGENTINA FAN

Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.05.07. 14:59:53

hihetetlen volt a tegnapi meccs, a 93. percben is éreztem még benne lehet a gól és amikor Andrés bevágta ott ugráltam az ágyamon meg ordibáltam mint egy hülye kisgyerek, anyámat sikerült föl is keltenem :lol: :lol:

a meccs egyébként nagyon gyenge volt, a Cselzi megint ölte a játékot, de a hit győzelemre vezetett minket!!

U.I: Chelsea szint: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 34984.html
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:59:35

marci6p írta:
madmushroom írta:
marci6p írta:A 2x90 perc is arra a következtetésre enged utalni számomra, hogy a jelenkori modern labdarúgás réges régen túlnőtt a játékvezetőn!

Mindenféleképpen be kell vezetni valamilyen újítást, legyen az 2 spori+2 partjelző, vagy videobiró. Valamint új játékvezetési elveket kell megfogalmazni és elsajátíttatni a sporttársakkal, hogy mik mentén vezessenek egy mérkőzést és hogyan mikor mit fújjanak.
a fociban ahol karrierek, kupák múlnak azon, hogy mit fúj a bíró....hát szomorú...kellene az a videóbíró...
Én inkább hiszek a 2 sporiban és új elvekben. szerintem mindkettő lassítaná a meccset, mármint a videobiro és 2 spori is, de talán a két játékvezető kevésbé. A videobiró, meg egyértelműen kellene, mondjuk a lesekhez és gólvonalos dolgokhoz is.
Simán el tudom képzelni, hogy ami nem biztos, hogy les továbbengedik és, a 4. spori visszanézi, aztán, ha az volt szól mic-on és visszafújják az esetet.
Két bíró és 4 partjelző is képes benézni dolgokat. A fontos, hogy legyen egy videóbíró aki szuper minőségben vissza tudja nézni azonnal a történéseket, természetesen mikrofonos összeköttetésben a játékvezetővel a gyors ítélethozás miatt. Hogy ha van egy kétes eset vissza lehessen nézni. Ha lassul a játék és egy meccsen elmegy ezzel 3-4-5 perc az kit érdekel ? Ennyit mindenkinek megér az igazság. Játékosnak, szurkolónak...bárkinek...nem ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:59:10

Én nem bírtam este végig nézni ezért inkább aludtam.
Másnap mikor megtudtam nagyon megörültem :) :D
Egyébként Alves és Abidal nélkül elég nehéz lesz a döntő. Hiányozni fog Alves gyorsasága de nagyon. Nem is tudom kit lehetne helyette játszatni.
Mondjuk Puyolt és Caceres kezdő lehetne.
Mindenesetre az a legfontosabb hogy meg tudjuk verni a Villarealt.
chelseaisthebest
Barça C

2009.05.07. 14:58:15

CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.07. 14:55:58

xbalix írta:
marci6p írta:
xbalix írta:Az összes Cselzisnek: Mióta szurkoltok nekik??? Ja hogy mióta Abramovics nyomja a pénzt... Aha értem. Semmi tradíciója nincs a csapatotoknak, bajnoki címek terén se és a BLben se. Örüljetek h szerepelhettek, és ha majd legalább annyiszor ott voltatok a BL/BEK-ben mint a BARCA, akkor elkezdhettek reménykedni! :D :twisted:
Nem akarlak megsérteni, de ez olyan real drukkeres volt. :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De lehet benne igazság és attól még jó csapat a dinamo, vagyis volt egy jó edzőjük 3-4 hónapig, ha valamit nyernek idén, azt csak neki köszönhetik.
Jó csapat? Hát lehet védekezni jól tudnak, de nekem amit játszanak a JÁTÉK megölése. Szerencsére most kiderült, h pénzzel nem lehet mindent megnyerni!!!
Real drukkeres? Miért?
Csak azért mert ők jönnek olyanokkal, hogy hol voltatok ti régen hozzánk, meg mennyi cím stb........
Hagyjuk is, csak viccnek szántam.
A dinamonak meg ez volt a taktikája és iniestai igazságszolgáltatás született, beletört a ......
[bocs a sok idézetért]
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:55:25

xbalix írta:
marci6p írta:
xbalix írta:Az összes Cselzisnek: Mióta szurkoltok nekik??? Ja hogy mióta Abramovics nyomja a pénzt... Aha értem. Semmi tradíciója nincs a csapatotoknak, bajnoki címek terén se és a BLben se. Örüljetek h szerepelhettek, és ha majd legalább annyiszor ott voltatok a BL/BEK-ben mint a BARCA, akkor elkezdhettek reménykedni! :D :twisted:
Nem akarlak megsérteni, de ez olyan real drukkeres volt. :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De lehet benne igazság és attól még jó csapat a dinamo, vagyis volt egy jó edzőjük 3-4 hónapig, ha valamit nyernek idén, azt csak neki köszönhetik.
Jó csapat? Hát lehet védekezni jól tudnak, de nekem amit játszanak a JÁTÉK megölése. Szerencsére most kiderült, h pénzzel nem lehet mindent megnyerni!!!
Real drukkeres? Miért?
Azért gondolom mert troll volt a stílusa. Nem kell őket bántani van elég bajuk, a saját bajunkal foglalkozzunk, azzal, hogy miként lehet majd a MU-t megfogni. Egy biztos, hogy sokat fogják nézni ezt a meccset videón Fergusonék, hogy a tökéletes védelmet felállítsák ellenünk.

Ami még szinte biztos, hogy a döntőben minden kétes szituáció az ellen oldalára fog billenni a játékvezetőnél. Remélem a játékvezető el fog tudni következtetni ettől a meccstől.
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.07. 14:54:00

madmushroom írta:
marci6p írta:A 2x90 perc is arra a következtetésre enged utalni számomra, hogy a jelenkori modern labdarúgás réges régen túlnőtt a játékvezetőn!

Mindenféleképpen be kell vezetni valamilyen újítást, legyen az 2 spori+2 partjelző, vagy videobiró. Valamint új játékvezetési elveket kell megfogalmazni és elsajátíttatni a sporttársakkal, hogy mik mentén vezessenek egy mérkőzést és hogyan mikor mit fújjanak.
a fociban ahol karrierek, kupák múlnak azon, hogy mit fúj a bíró....hát szomorú...kellene az a videóbíró...
Én inkább hiszek a 2 sporiban és új elvekben. szerintem mindkettő lassítaná a meccset, mármint a videobiro és 2 spori is, de talán a két játékvezető kevésbé. A videobiró, meg egyértelműen kellene, mondjuk a lesekhez és gólvonalos dolgokhoz is.
Simán el tudom képzelni, hogy ami nem biztos, hogy les továbbengedik és, a 4. spori visszanézi, aztán, ha az volt szól mic-on és visszafújják az esetet.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.07. 14:51:20

marci6p írta:
Real drukkeres? Miért?
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:51:15

Danka00792 írta:Ezt olvassátok el, minden szavával egyetértek. Ilyen jól összegezve még nem láttam leírva a tegnapi meccset.

Chelsea-Barca
Tökéletes és józan írás.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:50:10

marci6p
Jugador del Barça

2009.05.07. 14:48:55

Capon
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:48:18

csababarca írta:
Danka00792 írta:Ezt olvassátok el, minden szavával egyetértek. Ilyen jól összegezve még nem láttam leírva a tegnapi meccset.

Chelsea-Barca
Nagyrészt egyetértek ezzel,kivéve azt a Maloudás tizi szitut nem tudom hova rakni...
Az semmi nem volt,ha már valami volt akkor vagy kifelé szabi színészkedésért,vagy még jóval előbbről szabadrúgás a chelseanek...
Valóban nagyon korrekt cikk, mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el :!: :!:

xBalix :!: Szerintem teljesen mindegy ki mióta szurkol egy csapatnak. Te se így születtél, hogy a bölcsődbe Barca-s pelust és cumit kaptál. Egyszer el kell kezdeni a szurkolást. Másrészt azért az orosz előtt is volt élet London azon részén. Nem egy neve nincs labdát soha nem látunk fc-t vett meg Abra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.05.07. 14:51:57-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 14:48:08

csababarca írta:

Chelsea-Barca
Nagyrészt egyetértek ezzel,kivéve azt a Maloudás tizi szitut nem tudom hova rakni...
Az semmi nem volt,ha már valami volt akkor vagy kifelé szabi színészkedésért,vagy még jóval előbbről szabadrúgás a chelseanek...
Volt húzás még a vonalon kívül, amiért szerintem a szabadot is fújta a spori, csak előnyszabályt alkalmazott hátha nála marad a labda...de nem maradt és így a vonaltól jöttek...igaz a húzás még 3 méterrel előbb kezdődött...
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.07. 14:46:36

A 2x90 perc is arra a következtetésre enged utalni számomra, hogy a jelenkori modern labdarúgás réges régen túlnőtt a játékvezetőn!

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.05.07. 14:43:22

Chelsea-Barca
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.07. 14:43:20

Az összes Cselzisnek: Mióta szurkoltok nekik??? Ja hogy mióta Abramovics nyomja a pénzt... Aha értem. Semmi tradíciója nincs a csapatotoknak, bajnoki címek terén se és a BLben se. Örüljetek h szerepelhettek, és ha majd legalább annyiszor ott voltatok a BL/BEK-ben mint a BARCA, akkor elkezdhettek reménykedni! :D :twisted:
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Chino
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:40:43

Xavi001 írta:Némelyikőtök akkora LOW nem tudom miért kell mindig bántani a Barca játékosait?:hmmm:Lehet mindenkinek rossz napja nem?mikor nem hibáznak meg lőnek gólt(okat) akkor jajj de jók.mikor meg 1 pici hiba esetleg nagyobb akkor meg igazoljanak el :-/ igaz?

Keita: volt meccs ahol az ő góljával nyertünk nem igaz?
Alves:ugy senkisem tud beadni mint ő amikor jó passzban van

És még sorolhatnám.

Ha valami bajotok van valamelyik játékossal mennyetek már föl ti a pályára és csináljátok már azt amire az Edző utasít + világsztárok ellen mutassátok meg mit tudtok na erről ennyit!
Inkább ne valljátok magatokat Barca drukkereknek ha így szembe szúrjátok őket!!!!
Ott a pont!!!
Aki Alvest szídja az nem nagyon látott még Barca meccset az idén. Sőt. Én a tegnapi meccs miatt sem korholnám. Sztem Iniesta mellett ő volt a legaktívabb a csapatban. Azt hogy mennyit robotolt, labdát szerzett, támadásban és védekezésben egyaránt ott volt sok játékos megirigyelhette volna. Az egyetlen negatívuma -azonban ez elég súlyos volt-, hogy a beadásai nem sikerültek, de ami jó lett abból született a gól, szóval meggondolnám mielőtt ráhúzom a vizes lepedőt.
Keita pedig nem rossz játékos. Igaz hogy nem egy bravúros, technikás focista, de ha kell oda teszi magát. Különben is kit lehetett volna a középpályára tenni. Hlebet, Gudjohnsent? Ne vicceljünk.
Forca Barca!!!!
beni1899
Barça C

2009.05.07. 14:40:27

Bocsi de szabadna megkérdeznem h mért lett törölve a délelötti hszólásom amit kedves realista24 nek címeztem??? :( Sztem semmi rosszat nem írtam
semmi sértőt !!!! 10:30 körül írtam !!
Danka00792
Director del Fútbol

2009.05.07. 14:39:34

Ezt olvassátok el, minden szavával egyetértek. Ilyen jól összegezve még nem láttam leírva a tegnapi meccset.

Chelsea-Barca
Sharack
Barça C

2009.05.07. 14:39:04

Hát én csak anyit tudok mondani ehez hogy szemembe Iniesta isten király lett:DValdes-nek is sokat köszönhetünk és Yaya peddig szerintem jo votl védöként is.Örülök hogy tovább jutotünk.

Iniesta votl szerintem a mezönyben a legjobb és nagyon megérdemelte a Barca a továbbjutást ha az egész idei idényt nézük ott kellet hogy legyen Rómában!

Viszont a döntöben nehéz lesz Alves és Abidal nélkül:(De 1 jó hír hogy Puyol ott lesz és ha minden igaz akkro Henry is ott lesz a döntöben.Szerintem a MU ellen könnyebb dolgünk lesz mert támadóbb szelemű csapat mint a Chelsea remélmem meglesza triplázás!

LIO
fcb-hungary
Barça B

2009.05.07. 14:36:34

Amint arról már korábban beszámoltunk , a Barcelona fellebbezett az UEFA-nál Josep Guardiola edző eltiltása, illetve Leo Messi sárga lapja ellen, azonban az ügyet mégsem jövő hét kedden, hanem holnap, azaz szombaton fogják kivizsgálni az illetékesek. De a Barcaért szorítóknak addig sem kell izgulniuk, mivel a napokban a spanyol kollégák a felszínre kerítettek egy, az UEFA által hozott szabályt, amely szerint: ha egy csapat bejut a döntőbe, akkor a játékosainak a sárga lapjai automatikusan törlődnek! Ez esetben pedig a katalánok argentin sztárjánál sem léphet fel az a veszély, hogy ha a Katalán Óriás bejut a fináléba, sárga lapok miatt ne játsszon. A piros lapos esetekre a kitétel nem vonatkozik.

ez egy régi rövid hír volt:S de akk nem értem hogy Alves mér nem játszhat majd a döntőbe?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.05.07. 14:36:31

Nekem egész meccsen úgy tűnt hogy a chelsea játékosai tizire mennek...malouda is rángatja alvest,meg vissza,de csak akkor esett el mikor beért a 16on belülre...Drgoba is birkózott Abidallal és Yayaval is,de mindkét esetben csak szigorúan a 16on belül volt hajlandó elesni...végig erre játszottak...
Most meg arra hogy mindenki őket sajnálja...
Egyedül Piqué kezezése ért tizenegyest...

Jah és arra senki sem emlékszik hogy a meccs elején Ballack kezelt 16on belül Messivel szemben? az is simán fújható lett volna...

Objektíven nézzük már a dolgokat emberek,és gondolkozzunk mielőtt marhaságokat írkálunk..
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.07. 14:32:32

akármennyire keresem nem találom...nincs itt az a chelsea drukker aki csak azért regizett tegnap az oldalra hogy oltsa a barcát....de most valamiért nincs itt? :?
lehet hogy sir valamelyik sarokban :o
drogba amit a meccs után csinált az elképesztő iet egy profijátékos meg mer csinálni....jo pár mecces eltiltásra számithat
valdes nagyszerüen védett nálam ő volt a meccs embere....
touré védőnek állitása bejött valamilyen szinten de azért soxor lefordultak rola(vagy leprobáltak)
egy szó mint száz
a barca megérdemelte a 2 meccs alapján ugyanis ha a chelsea berugja a helyzetei akkor most nem erről beszélgetünk....
ovrebo meg hát jha a kiállitással nem értettem 1et és sztem piqué kezezése is jogos volt...
nha mind1..
a szivem a barcáé és köszönöm nekik ezt a csodás évet!!!!!!

visca el blaugrana!!
Kép
Nosaltres mateixos a fi de representar al futbol ahoz cal becomingly a jugar!
més que un club!| VISCA EL BARCA!!(L)Messi10(so)
Caparrós:El Barcelona es ahora mismo el mejor equipo del mundo sin duda"
Cooh
Jugador del Barça

2009.05.07. 14:31:07

üdv mindenkinek!
nagyon nagy "köszönet" jár a bírónak,mivel egy tuti 11-es helyzetet befújhatott volna amit jogosan meg is érdemelt volna a Chelsea és a meccs kimenetele is másképp alakult volna (véleményem szerint nem jutottunk volna tovább),azért látszik hogy egy angol csapat ellen mennyire meg kell küzdeni,ez a kipasszolgatós játékstílus nem jött be,hiányoltam és régóta hiányolom a Barca játékából a távoli lövéseket,nem értem hogy egyes helyzetekben miért nem merik ellőni távolról a labdát,nem ártana ezeket a távoli lövéseket sem gyakorolni illetve a meccsen alkalmazni(lehet h gyakorolják,de a pályán nem látni az eredményét),a MU nem fog beállni védekezni főleg hogy BL döntőről van szó,és ez a stílus nem fekszik nekik,lényeg a lényeg...izgalmas meccs lesz az biztos és örülök a Barca bejutott még ha nem is teljesen megérdemelten(félre ne értsen senki,Barca drukker vagyok de látom, elismerem és bevallom ha a csapatban adódnak hibák,ha átmenetileg is, mert ezekből lehet tanulni)
Válasz küldése