Egyébként az egész a karma műve..... Dél-Korea - Olasz visszavágás Hiddinknek.
Ui: (Igen, nézem Earlt

Két bíró és 4 partjelző is képes benézni dolgokat. A fontos, hogy legyen egy videóbíró aki szuper minőségben vissza tudja nézni azonnal a történéseket, természetesen mikrofonos összeköttetésben a játékvezetővel a gyors ítélethozás miatt. Hogy ha van egy kétes eset vissza lehessen nézni. Ha lassul a játék és egy meccsen elmegy ezzel 3-4-5 perc az kit érdekel ? Ennyit mindenkinek megér az igazság. Játékosnak, szurkolónak...bárkinek...nem ?marci6p írta:Én inkább hiszek a 2 sporiban és új elvekben. szerintem mindkettő lassítaná a meccset, mármint a videobiro és 2 spori is, de talán a két játékvezető kevésbé. A videobiró, meg egyértelműen kellene, mondjuk a lesekhez és gólvonalos dolgokhoz is.madmushroom írta:a fociban ahol karrierek, kupák múlnak azon, hogy mit fúj a bíró....hát szomorú...kellene az a videóbíró...marci6p írta:A 2x90 perc is arra a következtetésre enged utalni számomra, hogy a jelenkori modern labdarúgás réges régen túlnőtt a játékvezetőn!
Mindenféleképpen be kell vezetni valamilyen újítást, legyen az 2 spori+2 partjelző, vagy videobiró. Valamint új játékvezetési elveket kell megfogalmazni és elsajátíttatni a sporttársakkal, hogy mik mentén vezessenek egy mérkőzést és hogyan mikor mit fújjanak.
Simán el tudom képzelni, hogy ami nem biztos, hogy les továbbengedik és, a 4. spori visszanézi, aztán, ha az volt szól mic-on és visszafújják az esetet.
Csak azért mert ők jönnek olyanokkal, hogy hol voltatok ti régen hozzánk, meg mennyi cím stb........xbalix írta:Jó csapat? Hát lehet védekezni jól tudnak, de nekem amit játszanak a JÁTÉK megölése. Szerencsére most kiderült, h pénzzel nem lehet mindent megnyerni!!!marci6p írta:Nem akarlak megsérteni, de ez olyan real drukkeres volt.xbalix írta:Az összes Cselzisnek: Mióta szurkoltok nekik??? Ja hogy mióta Abramovics nyomja a pénzt... Aha értem. Semmi tradíciója nincs a csapatotoknak, bajnoki címek terén se és a BLben se. Örüljetek h szerepelhettek, és ha majd legalább annyiszor ott voltatok a BL/BEK-ben mint a BARCA, akkor elkezdhettek reménykedni!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De lehet benne igazság és attól még jó csapat a dinamo, vagyis volt egy jó edzőjük 3-4 hónapig, ha valamit nyernek idén, azt csak neki köszönhetik.
Real drukkeres? Miért?
Azért gondolom mert troll volt a stílusa. Nem kell őket bántani van elég bajuk, a saját bajunkal foglalkozzunk, azzal, hogy miként lehet majd a MU-t megfogni. Egy biztos, hogy sokat fogják nézni ezt a meccset videón Fergusonék, hogy a tökéletes védelmet felállítsák ellenünk.xbalix írta:Jó csapat? Hát lehet védekezni jól tudnak, de nekem amit játszanak a JÁTÉK megölése. Szerencsére most kiderült, h pénzzel nem lehet mindent megnyerni!!!marci6p írta:Nem akarlak megsérteni, de ez olyan real drukkeres volt.xbalix írta:Az összes Cselzisnek: Mióta szurkoltok nekik??? Ja hogy mióta Abramovics nyomja a pénzt... Aha értem. Semmi tradíciója nincs a csapatotoknak, bajnoki címek terén se és a BLben se. Örüljetek h szerepelhettek, és ha majd legalább annyiszor ott voltatok a BL/BEK-ben mint a BARCA, akkor elkezdhettek reménykedni!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De lehet benne igazság és attól még jó csapat a dinamo, vagyis volt egy jó edzőjük 3-4 hónapig, ha valamit nyernek idén, azt csak neki köszönhetik.
Real drukkeres? Miért?
Én inkább hiszek a 2 sporiban és új elvekben. szerintem mindkettő lassítaná a meccset, mármint a videobiro és 2 spori is, de talán a két játékvezető kevésbé. A videobiró, meg egyértelműen kellene, mondjuk a lesekhez és gólvonalos dolgokhoz is.madmushroom írta:a fociban ahol karrierek, kupák múlnak azon, hogy mit fúj a bíró....hát szomorú...kellene az a videóbíró...marci6p írta:A 2x90 perc is arra a következtetésre enged utalni számomra, hogy a jelenkori modern labdarúgás réges régen túlnőtt a játékvezetőn!
Mindenféleképpen be kell vezetni valamilyen újítást, legyen az 2 spori+2 partjelző, vagy videobiró. Valamint új játékvezetési elveket kell megfogalmazni és elsajátíttatni a sporttársakkal, hogy mik mentén vezessenek egy mérkőzést és hogyan mikor mit fújjanak.
Jó csapat? Hát lehet védekezni jól tudnak, de nekem amit játszanak a JÁTÉK megölése. Szerencsére most kiderült, h pénzzel nem lehet mindent megnyerni!!!marci6p írta:Nem akarlak megsérteni, de ez olyan real drukkeres volt.xbalix írta:Az összes Cselzisnek: Mióta szurkoltok nekik??? Ja hogy mióta Abramovics nyomja a pénzt... Aha értem. Semmi tradíciója nincs a csapatotoknak, bajnoki címek terén se és a BLben se. Örüljetek h szerepelhettek, és ha majd legalább annyiszor ott voltatok a BL/BEK-ben mint a BARCA, akkor elkezdhettek reménykedni!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tökéletes és józan írás.Danka00792 írta:Ezt olvassátok el, minden szavával egyetértek. Ilyen jól összegezve még nem láttam leírva a tegnapi meccset.
Chelsea-Barca
a fociban ahol karrierek, kupák múlnak azon, hogy mit fúj a bíró....hát szomorú...kellene az a videóbíró...marci6p írta:A 2x90 perc is arra a következtetésre enged utalni számomra, hogy a jelenkori modern labdarúgás réges régen túlnőtt a játékvezetőn!
Nem akarlak megsérteni, de ez olyan real drukkeres volt.xbalix írta:Az összes Cselzisnek: Mióta szurkoltok nekik??? Ja hogy mióta Abramovics nyomja a pénzt... Aha értem. Semmi tradíciója nincs a csapatotoknak, bajnoki címek terén se és a BLben se. Örüljetek h szerepelhettek, és ha majd legalább annyiszor ott voltatok a BL/BEK-ben mint a BARCA, akkor elkezdhettek reménykedni!![]()
Valóban nagyon korrekt cikk, mindenkinek ajánlom, hogy olvassa elcsababarca írta:Nagyrészt egyetértek ezzel,kivéve azt a Maloudás tizi szitut nem tudom hova rakni...Danka00792 írta:Ezt olvassátok el, minden szavával egyetértek. Ilyen jól összegezve még nem láttam leírva a tegnapi meccset.
Chelsea-Barca
Az semmi nem volt,ha már valami volt akkor vagy kifelé szabi színészkedésért,vagy még jóval előbbről szabadrúgás a chelseanek...
Volt húzás még a vonalon kívül, amiért szerintem a szabadot is fújta a spori, csak előnyszabályt alkalmazott hátha nála marad a labda...de nem maradt és így a vonaltól jöttek...igaz a húzás még 3 méterrel előbb kezdődött...csababarca írta:Nagyrészt egyetértek ezzel,kivéve azt a Maloudás tizi szitut nem tudom hova rakni...Danka00792 írta:Ezt olvassátok el, minden szavával egyetértek. Ilyen jól összegezve még nem láttam leírva a tegnapi meccset.
Chelsea-Barca
Az semmi nem volt,ha már valami volt akkor vagy kifelé szabi színészkedésért,vagy még jóval előbbről szabadrúgás a chelseanek...
Nagyrészt egyetértek ezzel,kivéve azt a Maloudás tizi szitut nem tudom hova rakni...Danka00792 írta:Ezt olvassátok el, minden szavával egyetértek. Ilyen jól összegezve még nem láttam leírva a tegnapi meccset.
Chelsea-Barca
Ott a pont!!!Xavi001 írta:Némelyikőtök akkora LOW nem tudom miért kell mindig bántani a Barca játékosait?:hmmm:Lehet mindenkinek rossz napja nem?mikor nem hibáznak meg lőnek gólt(okat) akkor jajj de jók.mikor meg 1 pici hiba esetleg nagyobb akkor meg igazoljanak el :-/ igaz?
Keita: volt meccs ahol az ő góljával nyertünk nem igaz?
Alves:ugy senkisem tud beadni mint ő amikor jó passzban van
És még sorolhatnám.
Ha valami bajotok van valamelyik játékossal mennyetek már föl ti a pályára és csináljátok már azt amire az Edző utasít + világsztárok ellen mutassátok meg mit tudtok na erről ennyit!
Inkább ne valljátok magatokat Barca drukkereknek ha így szembe szúrjátok őket!!!!