Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A cikkben azért van egy-két érdekes gondolat, mondat:Fecooo írta:http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... barcelona/
egy jó kis cikk a meccsről, ami első olvasatra Barca-szimpatizáns tollából származik, de sztem elég objektívnak mondható...
Sztem kizárt, hogy eltöröljék azt a lapot, már cak azért is, mert akkor meg jönne megint a köpködés a dinamo londontól az UEFA felé.TZS írta:Zaragoza ellen volt a 3-4-3, jól emlékszel.
Majd kiderül hogyan lesz, addig még hátha eltörlik Abidal piros lapját, és akkor több variáció lehet(ne) a védelem összeállításához is.
Az deffault, hogy próbálgatják, majd, azaz próbálgathanák, kedves Totya.TZS írta:Az elméleted nem rossz Márton, de épp egy BL döntőre ilyen hadrendet....?Akkor már előtte ki kellene próbálni a bajnokságban is.
Megjátszanék egy 3 védős rendszert!TZS írta:Ha nem muszáj, akkor én sem ragaszkodnék Sylvinhohoz.lionelmessi19 írta:Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.![]()
Szerintem nem szabad játszatni a döntőben. Ha nem sikerül a piros megóvása, amit kb 100%ra veszek, akkor ki játszana balon ?
Cácerest vagy Keitát is el tudnám ott képzelni, és stabilabb védelmünk lenne mint Sylvinhoval szvsz.
Cácerest jobb oldali védőként is ki lehetne próbálni akár, mert amikor bal oldalon tolta, ott nem érezte igazán.
sztem is 4-4-2-vel fognak felállni, de az inkább át fog menni 4-5-1-be, mert az egész csapat védekezni fog, és csak CR marad elől...bali 15 írta:A MU milyen rendszerrel is játszik? 4-4-2-ben? A tavalyi döntőben 4-2-2-2 volt náluk. Biztsos 4-4-2 lesz. A PL-ben más nem létezik......zsoltman írta:Owen Hargwes nem játszik remélem a döntőben mert tavaly a mindkét meccsen nagyon jól nyomta!!
Nem is tudom....hogy is van náluk?
Van der Saar
O'shea Ferdinand Vidic Evra
CR7 Carrick? Scholes/Anderson Giggs/Nani
Tevez/Rooney Berbatov
A MU milyen rendszerrel is játszik? 4-4-2-ben? A tavalyi döntőben 4-2-2-2 volt náluk. Biztsos 4-4-2 lesz. A PL-ben más nem létezik......zsoltman írta:Owen Hargwes nem játszik remélem a döntőben mert tavaly a mindkét meccsen nagyon jól nyomta!!
Ami azt illeti, szerintem még nem volt 1 meccse sem amikor próbára tették a védelemben, ugyanakkor tavalyról jól emlékezhetünk h mennyire átverhető. Igazán csak támadó kvalitásai vannak.Capon írta:
Én feltétel nélkül megbízom SylvinhobaAmikor játszott szerintem nem lógott ki a csapatból cseppet sem, sőőőt még beadások is érkeztek bal oldalról ami egyre ritkább mostanában.
Ha nem muszáj, akkor én sem ragaszkodnék Sylvinhohoz.lionelmessi19 írta:Ó és még 1 kérdés:
Szerintem nem szabad játszatni a döntőben. Ha nem sikerül a piros megóvása, amit kb 100%ra veszek, akkor ki játszana balon ?
Cácerest vagy Keitát is el tudnám ott képzelni, és stabilabb védelmünk lenne mint Sylvinhoval szvsz.
Én feltétel nélkül megbízom Sylvinhobalionelmessi19 írta:Az UEFA egyébként mennyire kommentálja az ilyen bíráskodásokat?
Úgy értem, kiváncsi lennék pl, hogy milyennek értékelik az egyes eseteket a bírótestületnél.
Én egész komolyan gondolom hogy csak Piqué keze volt büntető, így visszanézve a lassításokat sokadszorra is. Pedig meccs alatt már már szégyelltem, hogy ennyit befújhatnának.
Ó és még 1 kérdés:
Hát ez a videó még mindig tiszta szégyen! így nehéz továbbjutni. Nem tudom hány szabályos gól kellett volna hogy egyet megadjanak belőle.fcjoc írta:igen, ez már elég offos téma, de gondoltam berakom.
http://www.youtube.com/watch?v=Z4iW8pDn ... re=related
szóval tényleg ne papoljon hiddink a meg nem adott büntetőkről. téma off