TZS írta:lionelmessi19 írta:Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.
Szerintem nem szabad játszatni a döntőben. Ha nem sikerül a piros megóvása, amit kb 100%ra veszek, akkor ki játszana balon ?
Cácerest vagy Keitát is el tudnám ott képzelni, és stabilabb védelmünk lenne mint Sylvinhoval szvsz.
Ha nem muszáj, akkor én sem ragaszkodnék Sylvinhohoz.
Cácerest jobb oldali védőként is ki lehetne próbálni akár, mert amikor bal oldalon tolta, ott nem érezte igazán.
Megjátszanék egy 3 védős rendszert!
Egy meccsen be is jöhet, jóformán nálunk szokott lenni a zsuga, tehát +egy ember középre, vagy szélre, mind1. A védekezéskor, meg úgyis vissza kell rendeződni, csak azt kellene begyakorolni, hogy ki merre lépjen vissza, ha beszorítana az MU, de valszeg, csak kontrák lesznek, akkor meg mind1, hogy egy szélső védőnk fent van az ellen 16-osánál, vagy 3 jól fejelő védő akik gyorsak is leszednek minden előre vágott labdát és megfojtják CRt. Középen Piqué, balján Caca, jobbján Puyol, előttük Yaya és Keita, aztán Xavi, Ini, És persze, Messi, Eto'o, Henry.
így Yaya is be tudna lépni középre, ha kell, és Keita tudna szűrni/átlőni távolról, és Xavi Iniesta szabadon osztogathatna, lőhetne.
Biztosan nem ez lesz, de ha mégis?
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."