Először is gratulálnék a srácoknak, az edzőnek, és a vezetőségnek a tegnapi sikerhez.
A meccs elején, azért az Athletic elég kemény ellenfél volt.. Az első gól után kicsit meg is ijedtem, hogy még baj lehet a végén, és nem nyerünk.
A félidő második felére viszont már teljesen átvettük az irányítást, és érezni lehetett, hogy percek kérdése és egyenlítünk.
Néhány észrevétel, szubjektív vélemény :
- nekem ez a Touré a középső védő, nekem valahogy nagyon nem jön be

Valahogy megszokta már Ő a középpályát, és nehéz neki most egy másik posztra átállni. Sokszor olyan dolgokat művelt, hogy felállt a hátamon a szőr

Amíg ezt a középpályán teszi, addig még jó, de ha ott hátul labdát veszít, az már öngól ( nem mintha olyan sok labdát vesztene ). Mindenesetre tegnap jól tolta, sőt gólt is lőtt, és szerintem ez a gól volt tegnap a kulcs a győzelemhez.
- sajnos, azt kell mondjam, hogy a BL döntőben a rögzített szituktól már előre félek

Megint kaptunk egy 'olcsó' gólt.. Szerencsére nem lett belőle nagyobb gond.
- Eto'o gólínsége

Volt talán 3 olyan ziccere, amit Ő hidegvérrel bevág. Nem mondom, hogy formán kívül van, távol attól, de mostanában mintha nem koncentrálna az utolsó pillanatban, vagy talán csak fáradt (?!). Mentségére szóljon, ha neki a góllövés nem is megy, küzd, hajt, fut, ütközik, és ezért becsülöm Őt nagyon.
Talán ennyi 'kis' negatív kritikát tudok most feleleveníteni a tegnapi meccsből.
Mielőtt a kétkedők leszednék a fejem, maximálisan elégedett vagyok a mutatott játékkal, a küzdéssel, a mentális felkészültséggel. Sok meccs az idényben már fejben dőlt el, nálam a tegnapi meccs is itt billent felénk. +még ha hozzávesszük a minőségi játékosainkat, a sztárjainkat, akkor ki is jön a végeredmény 4-1
Másik dolog, hogy nekem annyira furcsa volt, hogy egy katalán szurkoló mellett egy baszk szurkoló lengette a saját csapata zászlaját.

Nagyon korrektül viselkedtek a szurkolók. Az atmoszféra valami hihetetlen volt..
Danit mikor fejbe vágták azzal a flakonnal, no, az egy kicsit dühítő volt, no de 50. 000 ember közül 1 ember tette ami mondjuk jó arány, és szerencsére Daninak se lett komolyabb baja az esetből.
Mielőtt elfelejtem, Bojan gólja gyönyörű volt.. Játékhiány nélkül is csodálatosan megoldotta a kis 'suhanc'.
Nagyvonalakban ennyit a meccsről, jó helyre került az a Kupa.
1 már a vitrinben, remélem a hétvégén már a második is bent lesz, ha nem is a gyakorlatban, de elméletben már remélem
FORCA BARCA ! ! !