Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát haver... Nemtudom mit néztél... De Sylvinho bizony nem játszotta végig a meccset... Kb a 60-75. percig között lehozta Pep! Emlékszem a kommentáétor (Farkas Norbi) még mondta is, hogy minden bizonnyal azért hozza le, mert rá még várnak feladatok szerdán (a római BL Finálén...)menczel írta:A felállásoddal egyetértek, de szerintem Keita lesz a balbekk. Hisz Syl ellena legnagyobb érv, hogy nem bír végig egy teljes 90 percet, viszont hétvégén végignyomatta vele a bajnokit Pep. Ez számomra egyértelművé teszi hogy a döntőn nem kezd.aynas írta:sztem a kezdő
valdes
puyol, pique, toure, sylvinho
iniesta, busquets, xavi
messi, eto'o, henry
én semmi jóra nem számítok a döntőben. remélem összekapják magukat a fiúk. félek egy nagyobb égéstől
Egyetértek Veled barca99.A tavalyi meccsen is birtokoltuk a labdát 68-32% arányban, csak akkor nem nagyon találták a fiúk a góllövő cipőjüket!Ezzel szemben az idén már 155 gólnál járnak,a nagy trió meg 94 nél, úgyhogy féljen csak az MU.Különben is miért ne lennénk optimisták, amikor a világ legjobb csapata a miénk!Egy kicsit már unalmas számomra, mindenhol azt hallani, hogy a Barca még nem találkozott kemény ellenféllel az idén!Mi lenne ha a világ elismerné végre, hogy a Barca végig parádézta ezt az idényt és ennyit engedett az ellenfeleinek!barca99 írta:Ha valami csoda folytán gurítanánk egy sima hármast a MU-nak, az azt jelentené, hogy ez a csapat azért triplázott, mert nem volt 9 hónap és cirka 60 meccs alatt egyetlen egy komoly ellenfele sem?Mihu írta:A másik dolog az, hogy idén még nem kerültünk össze igazi komoly erőt képviselő csapattal.
Viszont ha már felhoztad a pesszimista érveidet, én felhozom az optimistákat. Idén minden komoly csapat ellen megszenvedett a MU, miért ne szenvedhetne és kaphatna ki ellenünk is. Egyedül a tartalékos Arsenalt ütötték meg becsülettel.
Nagyon kemény csapat, meg ugye döntő, egy meccsen bármi megtörténhet... de tavaly egy jó formában lévő MU és egy padlóról néha felkelő Barca csapott össze, és nem igazán volt látványos különbség. Most ez fordítva igaz (nincs a MU a padlón, de a Barca jobb formában van), így én egy szoros meccset várok, de idén Barca sikerrel.
A felállásoddal egyetértek, de szerintem Keita lesz a balbekk. Hisz Syl ellena legnagyobb érv, hogy nem bír végig egy teljes 90 percet, viszont hétvégén végignyomatta vele a bajnokit Pep. Ez számomra egyértelművé teszi hogy a döntőn nem kezd.aynas írta:sztem a kezdő
valdes
puyol, pique, toure, sylvinho
iniesta, busquets, xavi
messi, eto'o, henry
én semmi jóra nem számítok a döntőben. remélem összekapják magukat a fiúk. félek egy nagyobb égéstől
Ha valami csoda folytán gurítanánk egy sima hármast a MU-nak, az azt jelentené, hogy ez a csapat azért triplázott, mert nem volt 9 hónap és cirka 60 meccs alatt egyetlen egy komoly ellenfele sem?Mihu írta:A másik dolog az, hogy idén még nem kerültünk össze igazi komoly erőt képviselő csapattal.
Utánna néztem Massimo Busaccanak. Elég sok nagyszabású tornán fújta már a sípot, mint pl az Euro 2008on az egyik elődöntőt és 2002 óta mindegyik selejtezőben bíráskodott. Tud olaszul franciául angolul és németül. A szeptemberi Zenit- Real Madrid meccs óta még 5 nemzetközi kupás meccse volt, az utolsó a Porto - Manchester és ezen a hat meccsen 9 sárgát osztott ki és pirosat nem, ez talán előny lehet.salas9 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdai FC Bracelona–Manchester United Bajnokok Ligája döntőnek Rómában.
Segítője Mathias Arnet és Francesco Buragina lesz, akik szintén svájciak.
Vélemény![]()
A tavalyi elődöntőben az itthoni meccsünket is ő fujta nem emlékszem tőle elfujt ítéletekre remélem ez most sem lesz máskép. Egész jó véleménnyel van róla a szaksajtó.salas9 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdai FC Bracelona–Manchester United Bajnokok Ligája döntőnek Rómában.
Segítője Mathias Arnet és Francesco Buragina lesz, akik szintén svájciak.
Vélemény![]()
Ez jogos, ha ezt nem írod, akkor lehet átszerveztem volna a szerdai programomat!barca99 írta:Így van. Nehezen tudna akárki is rávenni, hogy ismeretlen MU-drukkerekkel nézzem a meccset, aztán lehetne végig hallgatni a hülyeségeiket. Mert ahol sok ember van, ott ennek elég nagy a valószínűsége.Otthon 4-5 Barcás, vagy a döntőben Barcának drukkoló haverral egyből másabb.
![]()
(A hőbörgések elkerülése végett vica-versa igaz a dolog szurkolói szempontból)
BarcafanTomee írta:Olvastam korábban hogy többen is álmodtak a döntőről.Velem is megtörtént.
Álmomban egy kissé unalmas csatát vivtunk a vörös ördögöggel.Pár tiszta helyzet volt csak a meccsen itt is ott is.De végig mi irányitottuk a játékot,nagyban hasonlit a real elleni otthoni meccsünkre.Ugyanis Eto'o a 87.percpen kapura lőtt majd több manchesteri lábon is megpattanva a kapuba vágódott a játékszer.Majd a 90. percben jött Messi és egy fantasztikus cselsorozattal és egy mintaszerű befejezéssel végleg eldöndötte a találkozót.Majd kezdődött a katalán fieszta.Fülig érő szájjal ébredtem de hamar rájöttem a valóságra.Remélem beteljesül az álmom nem muszáj hogy igy történjen csak nyerjük meg a döntőt!!!![]()
Béke
Biztos sok a vidéki, akit nem mozgat, hogy Pesten hol lehet kivetítőn nézni. Én Pécsen, a Hangulatban fogom. Bárki csatlakozhat.hwolves írta:Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D