Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A tavalyi elődöntőben az itthoni meccsünket is ő fujta nem emlékszem tőle elfujt ítéletekre remélem ez most sem lesz máskép. Egész jó véleménnyel van róla a szaksajtó.salas9 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdai FC Bracelona–Manchester United Bajnokok Ligája döntőnek Rómában.
Segítője Mathias Arnet és Francesco Buragina lesz, akik szintén svájciak.
Vélemény![]()
Ez jogos, ha ezt nem írod, akkor lehet átszerveztem volna a szerdai programomat!barca99 írta:Így van. Nehezen tudna akárki is rávenni, hogy ismeretlen MU-drukkerekkel nézzem a meccset, aztán lehetne végig hallgatni a hülyeségeiket. Mert ahol sok ember van, ott ennek elég nagy a valószínűsége.Otthon 4-5 Barcás, vagy a döntőben Barcának drukkoló haverral egyből másabb.
![]()
(A hőbörgések elkerülése végett vica-versa igaz a dolog szurkolói szempontból)
BarcafanTomee írta:Olvastam korábban hogy többen is álmodtak a döntőről.Velem is megtörtént.
Álmomban egy kissé unalmas csatát vivtunk a vörös ördögöggel.Pár tiszta helyzet volt csak a meccsen itt is ott is.De végig mi irányitottuk a játékot,nagyban hasonlit a real elleni otthoni meccsünkre.Ugyanis Eto'o a 87.percpen kapura lőtt majd több manchesteri lábon is megpattanva a kapuba vágódott a játékszer.Majd a 90. percben jött Messi és egy fantasztikus cselsorozattal és egy mintaszerű befejezéssel végleg eldöndötte a találkozót.Majd kezdődött a katalán fieszta.Fülig érő szájjal ébredtem de hamar rájöttem a valóságra.Remélem beteljesül az álmom nem muszáj hogy igy történjen csak nyerjük meg a döntőt!!!![]()
Béke
Biztos sok a vidéki, akit nem mozgat, hogy Pesten hol lehet kivetítőn nézni. Én Pécsen, a Hangulatban fogom. Bárki csatlakozhat.hwolves írta:Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D
Én maradok itthon...LCD-n nagyon jó nézni...hwolves írta:Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D
roonie írta:Erre én is igen kíváncsi lennék, tavaly ugyan nem, de még 2006-ban a Millenárison is jó party volt.Kubala írta:Nem tudom, hogy beszéltettek-e már erről (nem volt türelmem visszaolvasni), tudtok valami szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol adják majd a BL-döntőt? A Heineken sajna idén nem tart, pedig a tavalyi baromi jó volt a Margitszigeten.Szóval hova is menjünk 27-én?
Kb annyiban,h a MU is teljesen kipihent lesz...bali 15 írta:Érdekes hír. Szerintem érintheti a szerdai meccset. Olvassátok végig:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/23/ ... o_meccset/
Erre én is igen kíváncsi lennék, tavaly ugyan nem, de még 2006-ban a Millenárison is jó party volt.Kubala írta:Nem tudom, hogy beszéltettek-e már erről (nem volt türelmem visszaolvasni), tudtok valami szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol adják majd a BL-döntőt? A Heineken sajna idén nem tart, pedig a tavalyi baromi jó volt a Margitszigeten.
Keane is eltiltott volt.bali 15 írta:Most olvastam valahol és elismerem nagy igazság az hogy kulcsemberek hiánya nélkül is be lehet húzni a BL döntőt. 2006-ban Xavi és Messi is kidőlt.
99-ben pedig a Unitednek sok sérültje volt és egy fontos eltiltottja(Scholes).
Én is jobban félek a döntőtől mint ahogy várom.
mintha neki vmi olyan nyilatkozata lett volna h megvettük a bírót, lehet ezért kap egy kis dádá-tvkinga írta:Bosinwa? Nem Balack? Ha jól értem, a bíró inzultálása miatt fegyelmi ügy lesz.
Nemzeti spotról idézve, szerintem ezért...Az őrjöngő Didier Drogba mellett José Bosingwa is alighanem eltiltásra számíthat a Chelsea–Barcelona BL-elődöntőt követő viselkedése miatt. A szélsőhátvéd szerint egyszerűen megvették a játékvezetőt.
„Egyértelmű: megvették a játékvezetőt. Nem tudom, hogy bírónak, vagy tolvajnak nevezzen. Leírhatatlan volt, amit művelt, soha többé nem lenne szabad meccset vezetnie. Szomorúan, de emelt fővel búcsúzunk” – nyilatkozta a Chelsea labdarúgója a portugál televíziónak (RTP).