Barça a Bajnokok Ligájában
most kezdjem el, hogy miért parázok
puyol jobb oldalon?
toure középpen? azért vágjátok, hogy nem ez a posztja
sylvinho a mu ellen?
egyáltalán a védelem ilyen öszeállásban nem játszott soha
busquets mint szűrű a mu ellen?
iniesta sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
henry sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
samuka egy mu védelem ellen?
puyol jobb oldalon?
toure középpen? azért vágjátok, hogy nem ez a posztja
sylvinho a mu ellen?
egyáltalán a védelem ilyen öszeállásban nem játszott soha
busquets mint szűrű a mu ellen?
iniesta sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
henry sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
samuka egy mu védelem ellen?
boccs tudom nem ide tartozik de vki tudna egy linket dobni a Bajnokok Ligája örök ranglistájáról ami eddig lett rögzítve,mert havernál könyvben láttam de neten sehol eddig,előre is köszönöm?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én most se nem vagyok optimista,se nem pesszimista.
én örülök annak,h nem számítunk EGYÉRTELMŰ esélyesnek, mivel eszembe jutott egy bizonyos 94es döntő,amikor mindenki inkább minket tett volna meg,és hát elég szép buciraverés történt, bár a Milán se középszerű csapat szinten mozgott,de na...
Most nagyon megoszlanak a vélemények, ha rendes védelemmel állnánk ki, most is esélyesebbeknek tartaná a csapatunkat a közvélemény véleményem szerint, így fifti fifti a nézőpont legtöbb vélemény szerint.
meg kell csinálnunk, akár legyen ez úgy,h rúgjunk 1el többet mint kapjunk alapon, mert sajnos biztos vagyok benne,h 1et tuti kapunk. ha a középpálya,és csatársor hozza amit tud (és ráerőltetjük az akaratunkat a M.U.-ra),akkor viszont simán benne lehet,h gól gazdag meccsen behúzzuk.
Nagyon remélem,h pontrúgásoknál kitaláltunk pár új dolgot,és sikerrel alkalmazzuk, rengeteg dolog dőlhet el most ezeken.
FORCA BARCAAA!!!
én örülök annak,h nem számítunk EGYÉRTELMŰ esélyesnek, mivel eszembe jutott egy bizonyos 94es döntő,amikor mindenki inkább minket tett volna meg,és hát elég szép buciraverés történt, bár a Milán se középszerű csapat szinten mozgott,de na...
Most nagyon megoszlanak a vélemények, ha rendes védelemmel állnánk ki, most is esélyesebbeknek tartaná a csapatunkat a közvélemény véleményem szerint, így fifti fifti a nézőpont legtöbb vélemény szerint.
meg kell csinálnunk, akár legyen ez úgy,h rúgjunk 1el többet mint kapjunk alapon, mert sajnos biztos vagyok benne,h 1et tuti kapunk. ha a középpálya,és csatársor hozza amit tud (és ráerőltetjük az akaratunkat a M.U.-ra),akkor viszont simán benne lehet,h gól gazdag meccsen behúzzuk.
Nagyon remélem,h pontrúgásoknál kitaláltunk pár új dolgot,és sikerrel alkalmazzuk, rengeteg dolog dőlhet el most ezeken.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Azért egy kicsit erős összehasonlítani a tavalyi Barcát a jelenlegi Uniteddel. Lehet, hogy a rangadók többségét elvesztettük, de hihetetlen nagy pechünk volt mindegyik esetben, a Liverpool elleni meccs pedig a szezon legrosszabbika volt. Tehát nem úgy szenvedtünk meg, hogy lejátszottak, hanem eltöketlenkedtük a helyzeteket, az ellennek meg szinte minden összejött.
(Azt ráfogni az Arsenalra, hogy tartalékos volt, vicces. Hiányzott pár ember, de nem sokan..A Chelseat is megvertük 3-0-ra, idegenben meg a legvégén egyenlítettek, hála Kuszczaknak.)
A jobb formával sem értek feltétlenül egyet, mert a United pont a szezon végére lendült bele, ti meg mintha kicsit leeresztettetek volna.
(Azt ráfogni az Arsenalra, hogy tartalékos volt, vicces. Hiányzott pár ember, de nem sokan..A Chelseat is megvertük 3-0-ra, idegenben meg a legvégén egyenlítettek, hála Kuszczaknak.)
A jobb formával sem értek feltétlenül egyet, mert a United pont a szezon végére lendült bele, ti meg mintha kicsit leeresztettetek volna.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hát haver... Nemtudom mit néztél... De Sylvinho bizony nem játszotta végig a meccset... Kb a 60-75. percig között lehozta Pep! Emlékszem a kommentáétor (Farkas Norbi) még mondta is, hogy minden bizonnyal azért hozza le, mert rá még várnak feladatok szerdán (a római BL Finálén...)menczel írta:A felállásoddal egyetértek, de szerintem Keita lesz a balbekk. Hisz Syl ellena legnagyobb érv, hogy nem bír végig egy teljes 90 percet, viszont hétvégén végignyomatta vele a bajnokit Pep. Ez számomra egyértelművé teszi hogy a döntőn nem kezd.aynas írta:sztem a kezdő
valdes
puyol, pique, toure, sylvinho
iniesta, busquets, xavi
messi, eto'o, henry
én semmi jóra nem számítok a döntőben. remélem összekapják magukat a fiúk. félek egy nagyobb égéstől

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Barça C
Egyetértek Veled barca99.A tavalyi meccsen is birtokoltuk a labdát 68-32% arányban, csak akkor nem nagyon találták a fiúk a góllövő cipőjüket!Ezzel szemben az idén már 155 gólnál járnak,a nagy trió meg 94 nél, úgyhogy féljen csak az MU.Különben is miért ne lennénk optimisták, amikor a világ legjobb csapata a miénk!Egy kicsit már unalmas számomra, mindenhol azt hallani, hogy a Barca még nem találkozott kemény ellenféllel az idén!Mi lenne ha a világ elismerné végre, hogy a Barca végig parádézta ezt az idényt és ennyit engedett az ellenfeleinek!barca99 írta:Ha valami csoda folytán gurítanánk egy sima hármast a MU-nak, az azt jelentené, hogy ez a csapat azért triplázott, mert nem volt 9 hónap és cirka 60 meccs alatt egyetlen egy komoly ellenfele sem?Mihu írta:A másik dolog az, hogy idén még nem kerültünk össze igazi komoly erőt képviselő csapattal.
Viszont ha már felhoztad a pesszimista érveidet, én felhozom az optimistákat. Idén minden komoly csapat ellen megszenvedett a MU, miért ne szenvedhetne és kaphatna ki ellenünk is. Egyedül a tartalékos Arsenalt ütötték meg becsülettel.
Nagyon kemény csapat, meg ugye döntő, egy meccsen bármi megtörténhet... de tavaly egy jó formában lévő MU és egy padlóról néha felkelő Barca csapott össze, és nem igazán volt látványos különbség. Most ez fordítva igaz (nincs a MU a padlón, de a Barca jobb formában van), így én egy szoros meccset várok, de idén Barca sikerrel.
Azért a Bayern,Real,Sevilla,Valencia,Villareal,Chelsea,Lyon nem rossz felsorolás azt hiszem és chelsea kivételével mindegyiken simán és parádés játékkal lépett túl a Barca!Lehet, hogy túl optimista vagyok de ha az én elképzelésem jön be, akkor egy nagyon sima meccs lesz és hatalmas boldogság nekünk Barca drukkereknek!
BARCA FOREVER!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kovacszoli10 2009.05.25. 13:45:50-kor.
A felállásoddal egyetértek, de szerintem Keita lesz a balbekk. Hisz Syl ellena legnagyobb érv, hogy nem bír végig egy teljes 90 percet, viszont hétvégén végignyomatta vele a bajnokit Pep. Ez számomra egyértelművé teszi hogy a döntőn nem kezd.aynas írta:sztem a kezdő
valdes
iniesta, busquets, xavi
messi, eto'o, henry
én semmi jóra nem számítok a döntőben. remélem összekapják magukat a fiúk. félek egy nagyobb égéstől
A második része a hsz-ednek viszont nagyon nem tetszik. Mire fel ez a kishitűség? Csak egy jó okot mondj rá. Tavaly lehettünk kishitűek, DE hányszor volt az idény során mikor az élő közvetítések topicban mindenki elsírta magát félidőben, főleg a hullámvölgykor, hogy most beelőz minket a margit -12 pontról, és mégis rugtunk gólokat. Én már akkor is írtam a szünetben, hogy nyugalom ez nem a tavalyi szívtelen, tutyi-mutyi csapat. Nekem ez már az ősszel kiderült, mikor nagyon rövid időn belül volt egy oylan meccs hogy vezettünk 2-1-re, aztán ellenfél lött egyet, majd Guddy bejött és győztes gólt lött. Aztán Sahtar ellen Messi padról 10 perc alatt fordított. Aztán Espanyol elleni derbin százvalahanyadik percben rugtunk győztes gólt.
EZ EGY MÁSIK CSAPAT!! ÉS IDÉN BIZONY TÖRTÉNELMET ÍRVA TRIPLÁZUNK!!
sztem a kezdő
valdes
iniesta, busquets, xavi
messi, eto'o, henry
valdes
iniesta, busquets, xavi
messi, eto'o, henry
Ha valami csoda folytán gurítanánk egy sima hármast a MU-nak, az azt jelentené, hogy ez a csapat azért triplázott, mert nem volt 9 hónap és cirka 60 meccs alatt egyetlen egy komoly ellenfele sem?Mihu írta:A másik dolog az, hogy idén még nem kerültünk össze igazi komoly erőt képviselő csapattal.
Viszont ha már felhoztad a pesszimista érveidet, én felhozom az optimistákat. Idén minden komoly csapat ellen megszenvedett a MU, miért ne szenvedhetne és kaphatna ki ellenünk is. Egyedül a tartalékos Arsenalt ütötték meg becsülettel.
Nagyon kemény csapat, meg ugye döntő, egy meccsen bármi megtörténhet... de tavaly egy jó formában lévő MU és egy padlóról néha felkelő Barca csapott össze, és nem igazán volt látványos különbség. Most ez fordítva igaz (nincs a MU a padlón, de a Barca jobb formában van), így én egy szoros meccset várok, de idén Barca sikerrel.

LPKeke, hol lesz ez a koleszos összejövetel? Külsősök is mehetnek? Az a hihetetlen, hogy már találtam szabadtéri kivetítős helyet Békéscsabán, Gödöllőn, Fehérváron meg Kaposváron is, de Budapesten egyet sem, egészen hihetetlen, hogy ekkora városban, ha szerveznek is, nem hirdetik orrba-szájba, hogy itt és ott lesz szabadtéri meccsnézés. Mert azért nem mindegy, hogy 30 fővel, vagy 10.000 másik félrészeg drukkerrel nézi az ember a meccset. Kovacszoli, és úgy tudom, hogy Keita nem vállalná a hátvéd posztot, de nem hinném, hogy ő fogja megszabni, hogy mit játszon, meg ez egy BL-döntő, a a kapuba is beállna szerintem szíve szerint.
Szerintem meg pont mi fogjuk uralni a találkozót mezőnyben, ahogy egész évben...kivéve a cselszki ellen. Kipihentek lesznek addigra és angol csapat ellen volt egy elég fölényes meccsünk már, igaz golt nem lött senki. Aranyos ez a barca drukker lett a feleségemból, nekem még nem jött össze...grat hozzá!!!
- Mihu
- Director del Fútbol
Megmondom őszintén, azon túl hogy a környéken nincs nálam nagyobb pesszimista, én nem látom valami pozitívan a szerdai döntőt
Ezt arra alapozom, hogy idén csak azok ellen a csapatok ellen kaptunk ki, vagy játszottunk döntetlent, akik beálltak védekezni, vagy ugyan olyan kemény letámadást alkalmaztak, mint amit mi szoktunk. Úgyhogy az ilyen csapatok ellen általában nem szokott jól kijönni a lépés. A másik dolog az, hogy idén még nem kerültünk össze igazi komoly erőt képviselő csapattal. Pont a szezon utolsó és egyben legfontosabb (számomra) meccsén kell hogy megtörténjen az első találkozás egy nagyon jó csapattal.
És a Manchester is biztos hogy azt fogja játszani, hogy átadja nekünk a játék irányítását, hagy támadjunk, ők meg védekeznek. Persze nem úgy fognak játszani mint a Chelsea. Szerintem kicsit fentebb lesz a védősoruk. Szóval a védekezésből, kemény letámadásból való labdaszerzésből fognak kontrázni és ettől féltem az egymeccses védelmünket

És a Manchester is biztos hogy azt fogja játszani, hogy átadja nekünk a játék irányítását, hagy támadjunk, ők meg védekeznek. Persze nem úgy fognak játszani mint a Chelsea. Szerintem kicsit fentebb lesz a védősoruk. Szóval a védekezésből, kemény letámadásból való labdaszerzésből fognak kontrázni és ettől féltem az egymeccses védelmünket

-
- Barça C
Sziasztok!
Esetleg valaki tud valami közelebbit a szerdai kezdőcsapatról?
Véleményem szerint:Valdes-Puyol,Yaya,Pique,Keita-Xavi,Busquets,Iniesta-Messi,Eto,Titi Henry csapat fog kezdeni!Nagyon bízom a fiúkban!Én két dolgot érzek döntőnek!A Messi-Evra párharcot, és a C. Ronaldo kikapcsolását!Attól nem tartok, hogy nem mi fogjuk irányítani a játékot, mert ez nem is kérdés és ha a kis Leo zseni kipihenten, a lábaiban tele dinamikával játszik majd, akkor a szegény Evrával meg fogja utáltatni a futballt!Én a feleségemmel nézem majd a döntőt, aki azóta Barca drukker amióta együtt vagyunk!Szóval egy szó, mint száz:Előre a BL trófeáért!
BARCA FOREVER!!!
Esetleg valaki tud valami közelebbit a szerdai kezdőcsapatról?
Véleményem szerint:Valdes-Puyol,Yaya,Pique,Keita-Xavi,Busquets,Iniesta-Messi,Eto,Titi Henry csapat fog kezdeni!Nagyon bízom a fiúkban!Én két dolgot érzek döntőnek!A Messi-Evra párharcot, és a C. Ronaldo kikapcsolását!Attól nem tartok, hogy nem mi fogjuk irányítani a játékot, mert ez nem is kérdés és ha a kis Leo zseni kipihenten, a lábaiban tele dinamikával játszik majd, akkor a szegény Evrával meg fogja utáltatni a futballt!Én a feleségemmel nézem majd a döntőt, aki azóta Barca drukker amióta együtt vagyunk!Szóval egy szó, mint száz:Előre a BL trófeáért!
BARCA FOREVER!!!
Utánna néztem Massimo Busaccanak. Elég sok nagyszabású tornán fújta már a sípot, mint pl az Euro 2008on az egyik elődöntőt és 2002 óta mindegyik selejtezőben bíráskodott. Tud olaszul franciául angolul és németül. A szeptemberi Zenit- Real Madrid meccs óta még 5 nemzetközi kupás meccse volt, az utolsó a Porto - Manchester és ezen a hat meccsen 9 sárgát osztott ki és pirosat nem, ez talán előny lehet.salas9 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdai FC Bracelona–Manchester United Bajnokok Ligája döntőnek Rómában.
Segítője Mathias Arnet és Francesco Buragina lesz, akik szintén svájciak.
Vélemény![]()
http://loft1.weltfussball.de/bilder/spi ... /17028.jpg
-
- Director del Fútbol
A tavalyi elődöntőben az itthoni meccsünket is ő fujta nem emlékszem tőle elfujt ítéletekre remélem ez most sem lesz máskép. Egész jó véleménnyel van róla a szaksajtó.salas9 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdai FC Bracelona–Manchester United Bajnokok Ligája döntőnek Rómában.
Vélemény![]()

- Messi199
- Jugador d'estrella
Én is baráti társasággal fogom nézni de mi körünk eléggé vegyes
Lesz Interes, Juvés , Romás , Persze BARCÁS is de hát azért kinem hagyhatom az MUsakat is
Remélhetőleg hatalmas derbi lesz és azt is remélem hogy a 100-as zsepit majd ördögös barátomnak adhatom át
.
El Barça es Mes Que un Club!

Lesz Interes, Juvés , Romás , Persze BARCÁS is de hát azért kinem hagyhatom az MUsakat is

Remélhetőleg hatalmas derbi lesz és azt is remélem hogy a 100-as zsepit majd ördögös barátomnak adhatom át

El Barça es Mes Que un Club!
Tots Unit Fem Forca !!
- salas9
- Entrenador del Barça
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdai FC Bracelona–Manchester United Bajnokok Ligája döntőnek Rómában.
Vélemény

Vélemény

Nálam az a helyzet, hogy jobban szeretem ha kocsmafeeling van. Már kinéztem a koleszomban lesz és 150 a sör + popcorn és minden kivetítőn. Már összegyüjtöttem egy csomó Barcást plusz a testvérem aki manchesteres, szóval szerintem jobb lesz úgy nézni, több az emóció és hol kaptok 150-ért korsó sört?
- Mihu
- Director del Fútbol
Ha már álmoknál tartunk akkor én ma este álmodtam
0-1 volt a MU-nak. Utána gyorsba rúgtunk nekik 3-at, majd valami Feel nevű emberke rúgott nekik egyet az 50. vagy 60. percben, nem tudom, azzal lett 3-2, majd Scholes a 90.-ben kiegyenlített. 3-3 lett a rendes játékidő. További alakulást nem tudom, csak azt hogy kikaptunk
De hogy tizikkel vagy hosszabbításban azt már nem tudom
Remélem hogy nem fog bejönni, bár az a baj hogy nálam sose lehet tudni

0-1 volt a MU-nak. Utána gyorsba rúgtunk nekik 3-at, majd valami Feel nevű emberke rúgott nekik egyet az 50. vagy 60. percben, nem tudom, azzal lett 3-2, majd Scholes a 90.-ben kiegyenlített. 3-3 lett a rendes játékidő. További alakulást nem tudom, csak azt hogy kikaptunk

Remélem hogy nem fog bejönni, bár az a baj hogy nálam sose lehet tudni

Sziasztok. én a mecsset egy sorözőben fogom nézni,valószínűleg fél részegen,mert józanon nem bírnám megnézni.legjobb haverom manchester szúrkoló,és remélem sikerül majd szívni a vérét.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ez jogos, ha ezt nem írod, akkor lehet átszerveztem volna a szerdai programomat!barca99 írta:Így van. Nehezen tudna akárki is rávenni, hogy ismeretlen MU-drukkerekkel nézzem a meccset, aztán lehetne végig hallgatni a hülyeségeiket. Mert ahol sok ember van, ott ennek elég nagy a valószínűsége.Otthon 4-5 Barcás, vagy a döntőben Barcának drukkoló haverral egyből másabb.
![]()
(A hőbörgések elkerülése végett vica-versa igaz a dolog szurkolói szempontból)

- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
BarcafanTomee írta:Olvastam korábban hogy többen is álmodtak a döntőről.Velem is megtörtént.
Álmomban egy kissé unalmas csatát vivtunk a vörös ördögöggel.Pár tiszta helyzet volt csak a meccsen itt is ott is.De végig mi irányitottuk a játékot,nagyban hasonlit a real elleni otthoni meccsünkre.Ugyanis Eto'o a 87.percpen kapura lőtt majd több manchesteri lábon is megpattanva a kapuba vágódott a játékszer.Majd a 90. percben jött Messi és egy fantasztikus cselsorozattal és egy mintaszerű befejezéssel végleg eldöndötte a találkozót.Majd kezdődött a katalán fieszta.Fülig érő szájjal ébredtem de hamar rájöttem a valóságra.Remélem beteljesül az álmom nem muszáj hogy igy történjen csak nyerjük meg a döntőt!!!![]()
Béke

Amikor felkeltem majdnem sírtam.

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Biztos sok a vidéki, akit nem mozgat, hogy Pesten hol lehet kivetítőn nézni. Én Pécsen, a Hangulatban fogom. Bárki csatlakozhat.hwolves írta:Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D

Így van. Nehezen tudna akárki is rávenni, hogy ismeretlen MU-drukkerekkel nézzem a meccset, aztán lehetne végig hallgatni a hülyeségeiket. Mert ahol sok ember van, ott ennek elég nagy a valószínűsége.
Otthon 4-5 Barcás, vagy a döntőben Barcának drukkoló haverral egyből másabb.