Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Később kiderült, hogy akár rúghattak volna távolabbról is.miihii írta:Ez a cselszkis példa nem annyira perdöntő szvsz,mivel abból nem lehet kiindulni,ha az ellenfél 180 percből 170et 30 méteren belül zónázik le.Tuti,h többet futottunk,mivel próbáltuk vhogy megtalálni azt a talpalatnyi helyet,ahol átférne a bőr.
Ez a cselszkis példa nem annyira perdöntő szvsz,mivel abból nem lehet kiindulni,ha az ellenfél 180 percből 170et 30 méteren belül zónázik le.Tuti,h többet futottunk,mivel próbáltuk vhogy megtalálni azt a talpalatnyi helyet,ahol átférne a bőr.És az előrevágott labdáikért is vissza kellett mennünk,majd újra kezdeni a tili-tolit.Persze,h a védekező is sokat mozgott,de sokkal több méter (v kilométerkennyke04 írta:Mit nevezel kétszer akkora iramnak? azt h sokkal többet futnak? pfff röhej, ez nem az a szint már ahol ezzel lenne baj. cselszki ellen, mind a két meccsen többet futottak összesen a Barca játékosai és mindezt úgy, hogy 65-70% labdabirtoklási arányunk volt! Papíron, az fut többet aki kergeti a labdát, de még ilyen fölény mellett is mi futottunk többet.socio66 írta:Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága...
Ha azt nevezed iramnak hogy védők okosan, építkező jelleggel, feívelgetik 90percen át a 16os előterébe a labdát, ne adj isten ki lökik a szélsőknek aki be ívelik, akkor valóban, ez így van. vagy ha esetleg azt, hogy a 2méter magas 100kilós védők meccsenként 10x csúsznak be hogy szereljenek is igaz, PD-be összesen nem csúsznak be 10x egy meccsen és szerintem ez nem is akkora baj... (ez alól a nagyobb csapatok természetesen kivételek, mivel ők azért technikásabbak is, de spanyol honban, még a Gijon is több kispasszos játékot csinál, mint a nagyobb nevekből álló ám mégis kihullott Newcastle...)
Legjobb bajnokság? Nézőpont kérdése! Ha a legizgalmasabb akkor az a német volt, ha a legszebb foci akkor az a spanyol, ha az erő focit szereted akkor az az angol. Kár ezen rágódni, mindenki nézi amit kedvel.
A holnapi meccsről kár bármit is mondani, nem lehet megjósolni ki fog nyerni, szinte az összes fogadóirodánál full ugyan azok az oddsok mindkét csapatra (2.65) és ők a "legpártatlanabbak". Csak remélem hosszabbítás nem lesz, mert tanulnom kéne másnapra
Mit nevezel kétszer akkora iramnak? azt h sokkal többet futnak? pfff röhej, ez nem az a szint már ahol ezzel lenne baj. cselszki ellen, mind a két meccsen többet futottak összesen a Barca játékosai és mindezt úgy, hogy 65-70% labdabirtoklási arányunk volt! Papíron, az fut többet aki kergeti a labdát, de még ilyen fölény mellett is mi futottunk többet.socio66 írta:Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága...
Én abból a szempontból egyetértek hogy IDÉN könnyebb ellenfél lesz a MU mint a Chelsea nagyon felszívták magukat az oroszok a tavaszra.Rivaldo11 írta: Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.
Amit Piqué állít azt én is olvastam vhol. Jó lenne Ronaldoékba bekletuszkolni pár hambit a kezdés előtt.
United játékos volt. Sok mindent kitálalhat.Colos írta:Érdekes dolog ez, amit Piqué mondott. Nem tudtok esetleg forrást?
Tavaly tényleg csak a szerencse mentette meg a United-et.Rivaldo11 írta:Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.Dantes írta:A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.
Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.Dantes írta:A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.
Ez fura. Elvileg az étrend nagyon szigorúan megvan szabva. De hamburger?! Azt én is hallottam hogy gyakran orgiákon kapják őket:Dsocio66 írta:Ezen jót nevettemzsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Olyan eget verő csapattal sem játsszottak kivéve a Pool a bajnokságban tudjuk mi lett! Az Iner-el hát nem tom sztem ők sem olyan acélosak!
Plussz Az Old Traford a United igazi fegyvere ha ott kellene játsszani azt mondom nyer a Mu de Rómában!
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)![]()
Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága..('mert a többiek csak fociznak')
Nem fizikálisan fogjuk megverni a MU-t,az tuti
Ezen jót nevettemzsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Olyan eget verő csapattal sem játsszottak kivéve a Pool a bajnokságban tudjuk mi lett! Az Iner-el hát nem tom sztem ők sem olyan acélosak!
Plussz Az Old Traford a United igazi fegyvere ha ott kellene játsszani azt mondom nyer a Mu de Rómában!
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)
TomyMU írta:Nekünk az Olimpico lassan hazai pálya, szinte minden évben nyomunk ott legalább egy meccset. Te sem gondolod komolyan, hogy egy spanyol csapat jobb erőnlétben van egy angolnál..
Nekünk az Olimpico lassan hazai pálya, szinte minden évben nyomunk ott legalább egy meccset. Te sem gondolod komolyan, hogy egy spanyol csapat jobb erőnlétben van egy angolnál..zsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)
Végre valaki aki reálisan nézi a helyzetet...hady írta:A MU. esélyesebb egy kicsivel.....de akármi is lesz miénk a legjobb és legszebben játszó csapat világon.
Az eszem 2:0ás vereséget mond de a szívem 4:1es győzelmet....Megesszük őket vacsorára...
Én úgy tudom hogy se margitsziget, sem millenáris nem kivetítőzik... egyéb hely? mert akkor marad a szokásos sarki könyvtárAlberto10 írta:nem tudja vki hol lesz kivetíőn a meccs Budapesten???
és egy ehez kapcsolódó FONTOS KÉRDÉS:a millenárison lesz-e megint kivetítve a döntő????
bocsi ha nagyon OFF voltam.
+ Nem szabad hagyni, hogy kipattanjon nálunk szögletre a labda, és nem szabad a mi térfelünkön szabálytalankodniDantes írta:...
A lényeg: Rooney ne osztogasson, CR lövéseibe időben belle kell állni, a szélen rohangálókat még a középpályán le kell venni...
Amennyiben a kölyök nem játszhat én is ezt a felállást favorizálom. Tőlem még Syl is játszhat balon, de a lényeg Caceres max szélen és Toure mindenképpen a helyén.menczel írta: -----------vv-----------
Cáceres-Puyi-Piqué-Keita
---------touré--------------
---xavi-----------Ini-------
---Messi-Etoo---Henry---