Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Katalán88
Capitá del Barça

2009.05.26. 18:57:44

ÚÚristen már most remeg a lábam. :lol:
Ha sikerül a MU ellen megvalósítani ezt a gyors rövid passzos játékot illetve a védelem tökéletesen fog zárni, akkor úgyérzem meg lesz a mérkőzés, bár Van Der Saar még mindig remek kapus. Van már kezdő a holnapi meccsre? :oops:
Kép
Skeraj
Jugador del Barça

2009.05.26. 18:49:11

IGEN-IGEN azt a szavazást én is láttam:

Manchester United (5978) 50.13%
Barcelona (5947) 49.87%
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
noname
Llegenda del Barça

2009.05.26. 18:19:01

Hát igen. Ez az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb d9ntője. Mind2 csapat jó formában vn, mindkettőben van több olyan emebr, aki képes eldönteni egy meccset. Az MU-nak Fletcher miatt a kpje lesz kicsit gyengébb, nekünk a védelmünk lesz gyengébb a szokásosnál. Az MU viszonylag simán nyerte a legerősebb bajnokságot, a Barca még simábban nyert egy valamivel geyngébb bajnokságot.
Pl egy magyar torrentoldal, amit nem neveznék megamit mellesleg bithorlonak hívnak :P , ott is láttam egy szavazást, 11912 szavazat után 34el van több az MUnak. :lol: Hatalmas meccs lesz, de holnap estig megpróbálok nem foglalkozni vele. :wink:
A Fifa egy szégyen
shevy
Capitá del Barça

2009.05.26. 18:17:06

bali 15 írta:Gyerekek én már nemigen bírom tovább. Felrobban a fejem.
Apám most hívott az előbb hogy mit tippelek 90 percre, a hülye fogadott. :D
Nem lehetett volna ez az elmúlt évek bármelyikén megkérdezni, ahol talán még meg lehetett tippelni a győztest? Itt most nem lehet, évek óta ez az első olyan döntő ahol nem 1értelmű a győztes. De hát az a jó.
jaja, tavaly is egyértelmű volt, hogy nyer a MU, végülis csak Terry elcsúszásán múllott
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2009.05.26. 18:15:31

NYERÜNK ÉS KÉSSZ!! ENNYI..OPTIMISTÁN LÁTOM 100%BAN
Kép Mi a világ leghosszabb meccse?---A real-barca,mert majdnem 2-7-ig tartott:)
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.26. 18:12:27

Gyerekek én már nemigen bírom tovább. Felrobban a fejem.
Apám most hívott az előbb hogy mit tippelek 90 percre, a hülye fogadott. :D
Nem lehetett volna ez az elmúlt évek bármelyikén megkérdezni, ahol talán még meg lehetett tippelni a győztest? Itt most nem lehet, évek óta ez az első olyan döntő ahol nem 1értelmű a győztes. De hát az a jó.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.26. 17:39:14

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 38115.html

Részlet a cikkből:
"Ők azonban alighanem még így is kevésbé értékelték a BL-serleg közelségét, mint az emelvényre később egyenként beengedett Barcelona- és Manchester United-szurkolók: közülük akadt olyan, aki nem szégyelt a földre borulni, és megcsókolni az üvegbúra előtti szőnyeget. Ám hogy a rajongás foka túlszárnyalható, mutatta annak a két barcelonainak a példája, aki Harley Davidsonjával egyenesen a katalán fővárosból motorozott Rómába, hogy aztán itt hatalmas Barca-zászlót lobogtatva és a járműre erősített hangszóróból a klub himnuszát bőgetve igyekezzen érzékeltetni, ki a valódi szurkoló. És ők valószínűleg azt is szívesebben vennék, ha a két olasz rendőr helyett inkább Puyol emelgetné a serleget…"

Szívet melengető!

FORCA BARCA!
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.26. 17:38:25

Kamarilla írta:
noname írta:Olvastam a Barcelonait és a Manchesterit is. Hatalmasak! :lol: :lol: De a Borat-SAF viszi a prímet. :lol: :lol: :lol:
A Barcásról egy linket, ha kérhetném! :) mondjuk a Borat - SAF nem kicsit befigyel! :lol: :D
http://nst.blog.hu/2009/05/26/mocskos_barcelona
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
hölör
Jugador del Barça

2009.05.26. 17:30:55

Sziasztok,

Nem tudtok valami mega (nem kocsma) helyet, ahol lehetne a meccset nézni Pesten? Semmilyen "szokásos" helyen nem találtam semmit erről.
Millenáris, MAC, stb.

Köszi
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.26. 17:29:52

noname írta:Olvastam a Barcelonait és a Manchesterit is. Hatalmasak! :lol: :lol: De a Borat-SAF viszi a prímet. :lol: :lol: :lol:
A Barcásról egy linket, ha kérhetném! :) mondjuk a Borat - SAF nem kicsit befigyel! :lol: :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
noname
Llegenda del Barça

2009.05.26. 17:27:48

Olvastam a Barcelonait és a Manchesterit is. Hatalmasak! :lol: :lol: De a Borat-SAF viszi a prímet. :lol: :lol: :lol:
A Fifa egy szégyen
takivini
Capitá del Barça

2009.05.26. 17:19:57

Te-jó-ég. Ez mekkora :lol:
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2009.05.26. 17:15:49

A döntő 2 csapatát fikázzák szoval van 1 mocskos barcelonas link is.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
House
Entrenador del Barça

2009.05.26. 17:12:45

Hát ez nagyon nagy. :lol: :lol: Képeket is nagyon érdemes megnézni, a SAF-os tetszik leginkább. :lol:
Egyébként jó a cikk, sok igazság van benne. :twisted:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.26. 17:04:16

miihii írta:Ez a cselszkis példa nem annyira perdöntő szvsz,mivel abból nem lehet kiindulni,ha az ellenfél 180 percből 170et 30 méteren belül zónázik le.Tuti,h többet futottunk,mivel próbáltuk vhogy megtalálni azt a talpalatnyi helyet,ahol átférne a bőr.
Később kiderült, hogy akár rúghattak volna távolabbról is. :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
miihii
KHAL

2009.05.26. 17:01:54

kennyke04 írta:
socio66 írta:Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága...
Mit nevezel kétszer akkora iramnak? azt h sokkal többet futnak? pfff röhej, ez nem az a szint már ahol ezzel lenne baj. cselszki ellen, mind a két meccsen többet futottak összesen a Barca játékosai és mindezt úgy, hogy 65-70% labdabirtoklási arányunk volt! Papíron, az fut többet aki kergeti a labdát, de még ilyen fölény mellett is mi futottunk többet.
Ha azt nevezed iramnak hogy védők okosan, építkező jelleggel, feívelgetik 90percen át a 16os előterébe a labdát, ne adj isten ki lökik a szélsőknek aki be ívelik, akkor valóban, ez így van. vagy ha esetleg azt, hogy a 2méter magas 100kilós védők meccsenként 10x csúsznak be hogy szereljenek is igaz, PD-be összesen nem csúsznak be 10x egy meccsen és szerintem ez nem is akkora baj... (ez alól a nagyobb csapatok természetesen kivételek, mivel ők azért technikásabbak is, de spanyol honban, még a Gijon is több kispasszos játékot csinál, mint a nagyobb nevekből álló ám mégis kihullott Newcastle...)
Legjobb bajnokság? Nézőpont kérdése! Ha a legizgalmasabb akkor az a német volt, ha a legszebb foci akkor az a spanyol, ha az erő focit szereted akkor az az angol. Kár ezen rágódni, mindenki nézi amit kedvel.

A holnapi meccsről kár bármit is mondani, nem lehet megjósolni ki fog nyerni, szinte az összes fogadóirodánál full ugyan azok az oddsok mindkét csapatra (2.65) és ők a "legpártatlanabbak". Csak remélem hosszabbítás nem lesz, mert tanulnom kéne másnapra :D
Ez a cselszkis példa nem annyira perdöntő szvsz,mivel abból nem lehet kiindulni,ha az ellenfél 180 percből 170et 30 méteren belül zónázik le.Tuti,h többet futottunk,mivel próbáltuk vhogy megtalálni azt a talpalatnyi helyet,ahol átférne a bőr.És az előrevágott labdáikért is vissza kellett mennünk,majd újra kezdeni a tili-tolit.Persze,h a védekező is sokat mozgott,de sokkal több méter (v kilométer :wink: ) került a mi lábainkba.Ők nem kergették a labdát,csak próbálták távol tartani maguktól :D
Én is úgy gondolom,h a PLben átlagban bőven jobb az erőnlét,mint a PDben.Abban nem vagyok biztos,h a MU is erősebb,mint mi,de fizikálisabban jobban fel vannak építve az tuti.Több a robosztusabb,kőkemény playa,mivel rá vannak kényszerítve a fizikumra az angol futball jellegéből következő okokból kifolyólag.Erőfoci,ahogy le is írtad.Márpedig ahhoz erő kell (héjj,feltaláltam a spanyolviaszt! :mrgreen: ).Persze,h a mi fiaink sem kerülik a konditermet,ahogy pölö Dani,Bojan,stb... félmeztelen képeiből is kiderül.De sokkal jobban rá vannalk kényszerülve a tömegnövelésre Ángliában,mint Spanyolhonban.A szigeten időnként szinte tömegverekedéssé fajul a labda kergetése,ellentétben a La Ligával,ahol bizonyos szinten hagyják egymást játszani is...

A lényeg,h nem féltem én a fiainkat attól,h nem tudjuk felvenni a versenyt a Uniteddel erőnlétben,de nagyátlagban jobb fizikumúak az angol csapatok szerintem.Bírni kell azt a rohanást,ami jellemzi őket a tabella második felében is.Na meg azt a pokoli küzdelmet is a zsugáért...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Adam04
Jugador del Barça

2009.05.26. 16:49:00

Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.26. 16:37:12

socio66 írta:Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága...
Mit nevezel kétszer akkora iramnak? azt h sokkal többet futnak? pfff röhej, ez nem az a szint már ahol ezzel lenne baj. cselszki ellen, mind a két meccsen többet futottak összesen a Barca játékosai és mindezt úgy, hogy 65-70% labdabirtoklási arányunk volt! Papíron, az fut többet aki kergeti a labdát, de még ilyen fölény mellett is mi futottunk többet.
Ha azt nevezed iramnak hogy védők okosan, építkező jelleggel, feívelgetik 90percen át a 16os előterébe a labdát, ne adj isten ki lökik a szélsőknek aki be ívelik, akkor valóban, ez így van. vagy ha esetleg azt, hogy a 2méter magas 100kilós védők meccsenként 10x csúsznak be hogy szereljenek is igaz, PD-be összesen nem csúsznak be 10x egy meccsen és szerintem ez nem is akkora baj... (ez alól a nagyobb csapatok természetesen kivételek, mivel ők azért technikásabbak is, de spanyol honban, még a Gijon is több kispasszos játékot csinál, mint a nagyobb nevekből álló ám mégis kihullott Newcastle...)
Legjobb bajnokság? Nézőpont kérdése! Ha a legizgalmasabb akkor az a német volt, ha a legszebb foci akkor az a spanyol, ha az erő focit szereted akkor az az angol. Kár ezen rágódni, mindenki nézi amit kedvel.

A holnapi meccsről kár bármit is mondani, nem lehet megjósolni ki fog nyerni, szinte az összes fogadóirodánál full ugyan azok az oddsok mindkét csapatra (2.65) és ők a "legpártatlanabbak". Csak remélem hosszabbítás nem lesz, mert tanulnom kéne másnapra :D
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.05.26. 16:07:58

Az eurobarán volt egyinterjú Pique val hogy itt Guardiola nagyon odafigyel az étkeztetésre szemben a United-el ahol Hamburger esznek meg ilyenek
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.26. 16:01:52

Rivaldo11 írta: Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.
Amit Piqué állít azt én is olvastam vhol. Jó lenne Ronaldoékba bekletuszkolni pár hambit a kezdés előtt.
Én abból a szempontból egyetértek hogy IDÉN könnyebb ellenfél lesz a MU mint a Chelsea nagyon felszívták magukat az oroszok a tavaszra.
Abból viszont nem hogy jobb volt a döntőn a Chelsea. :P Első félidő MU-é volt teljesen, második a Chelsea-é a hosszabításban pedig kétszer fejelék ki az oroszok a gólvonalról a labdát. De ez nem is ide tartozik meg oly lényegtelen. :D
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.26. 15:58:55

Colos írta:Érdekes dolog ez, amit Piqué mondott. Nem tudtok esetleg forrást?
United játékos volt. Sok mindent kitálalhat. :D
Amúgy a hír nem tőlem ered. Én is kíváncsi vagyok a forrásra.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.26. 15:55:39

Érdekes dolog ez, amit Piqué mondott. Nem tudtok esetleg forrást?
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.26. 15:49:21

Rivaldo11 írta:
Dantes írta:A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.
Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.
Tavaly tényleg csak a szerencse mentette meg a United-et.
A szerencsésebb csapat nyert..és nem a jobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.26. 15:47:19

Dantes írta:A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.
Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.
Amit Piqué állít azt én is olvastam vhol. Jó lenne Ronaldoékba bekletuszkolni pár hambit a kezdés előtt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése