Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja, tavaly is egyértelmű volt, hogy nyer a MU, végülis csak Terry elcsúszásán múllottbali 15 írta:Gyerekek én már nemigen bírom tovább. Felrobban a fejem.
Apám most hívott az előbb hogy mit tippelek 90 percre, a hülye fogadott.![]()
Nem lehetett volna ez az elmúlt évek bármelyikén megkérdezni, ahol talán még meg lehetett tippelni a győztest? Itt most nem lehet, évek óta ez az első olyan döntő ahol nem 1értelmű a győztes. De hát az a jó.
http://nst.blog.hu/2009/05/26/mocskos_barcelonaKamarilla írta:A Barcásról egy linket, ha kérhetném!noname írta:Olvastam a Barcelonait és a Manchesterit is. Hatalmasak!![]()
De a Borat-SAF viszi a prímet.
![]()
![]()
mondjuk a Borat - SAF nem kicsit befigyel!
![]()
A Barcásról egy linket, ha kérhetném!noname írta:Olvastam a Barcelonait és a Manchesterit is. Hatalmasak!![]()
De a Borat-SAF viszi a prímet.
![]()
![]()
A döntő 2 csapatát fikázzák szoval van 1 mocskos barcelonas link is.
Később kiderült, hogy akár rúghattak volna távolabbról is.miihii írta:Ez a cselszkis példa nem annyira perdöntő szvsz,mivel abból nem lehet kiindulni,ha az ellenfél 180 percből 170et 30 méteren belül zónázik le.Tuti,h többet futottunk,mivel próbáltuk vhogy megtalálni azt a talpalatnyi helyet,ahol átférne a bőr.
Ez a cselszkis példa nem annyira perdöntő szvsz,mivel abból nem lehet kiindulni,ha az ellenfél 180 percből 170et 30 méteren belül zónázik le.Tuti,h többet futottunk,mivel próbáltuk vhogy megtalálni azt a talpalatnyi helyet,ahol átférne a bőr.És az előrevágott labdáikért is vissza kellett mennünk,majd újra kezdeni a tili-tolit.Persze,h a védekező is sokat mozgott,de sokkal több méter (v kilométerkennyke04 írta:Mit nevezel kétszer akkora iramnak? azt h sokkal többet futnak? pfff röhej, ez nem az a szint már ahol ezzel lenne baj. cselszki ellen, mind a két meccsen többet futottak összesen a Barca játékosai és mindezt úgy, hogy 65-70% labdabirtoklási arányunk volt! Papíron, az fut többet aki kergeti a labdát, de még ilyen fölény mellett is mi futottunk többet.socio66 írta:Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága...
Ha azt nevezed iramnak hogy védők okosan, építkező jelleggel, feívelgetik 90percen át a 16os előterébe a labdát, ne adj isten ki lökik a szélsőknek aki be ívelik, akkor valóban, ez így van. vagy ha esetleg azt, hogy a 2méter magas 100kilós védők meccsenként 10x csúsznak be hogy szereljenek is igaz, PD-be összesen nem csúsznak be 10x egy meccsen és szerintem ez nem is akkora baj... (ez alól a nagyobb csapatok természetesen kivételek, mivel ők azért technikásabbak is, de spanyol honban, még a Gijon is több kispasszos játékot csinál, mint a nagyobb nevekből álló ám mégis kihullott Newcastle...)
Legjobb bajnokság? Nézőpont kérdése! Ha a legizgalmasabb akkor az a német volt, ha a legszebb foci akkor az a spanyol, ha az erő focit szereted akkor az az angol. Kár ezen rágódni, mindenki nézi amit kedvel.
A holnapi meccsről kár bármit is mondani, nem lehet megjósolni ki fog nyerni, szinte az összes fogadóirodánál full ugyan azok az oddsok mindkét csapatra (2.65) és ők a "legpártatlanabbak". Csak remélem hosszabbítás nem lesz, mert tanulnom kéne másnapra
Mit nevezel kétszer akkora iramnak? azt h sokkal többet futnak? pfff röhej, ez nem az a szint már ahol ezzel lenne baj. cselszki ellen, mind a két meccsen többet futottak összesen a Barca játékosai és mindezt úgy, hogy 65-70% labdabirtoklási arányunk volt! Papíron, az fut többet aki kergeti a labdát, de még ilyen fölény mellett is mi futottunk többet.socio66 írta:Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága...
Én abból a szempontból egyetértek hogy IDÉN könnyebb ellenfél lesz a MU mint a Chelsea nagyon felszívták magukat az oroszok a tavaszra.Rivaldo11 írta: Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.
Amit Piqué állít azt én is olvastam vhol. Jó lenne Ronaldoékba bekletuszkolni pár hambit a kezdés előtt.
United játékos volt. Sok mindent kitálalhat.Colos írta:Érdekes dolog ez, amit Piqué mondott. Nem tudtok esetleg forrást?
Tavaly tényleg csak a szerencse mentette meg a United-et.Rivaldo11 írta:Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.Dantes írta:A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.
Nem vagyok biztos benne. Igaz, hogy a Chelsea csak 3. lett a Pl-ben, de ha azt nézzük, hogy a tavalyi döntőn jobb volt a Chelsea, és 10cm-en múlt a győzelmük-lehetnének simán ők is a címvédők. Az, hogy őket jó két szezon óta csak a Bl motiválja igazán a bajnokságban csak egy bronzot eredményezett, de itt csak egy meccsről van szó. Korántsem biztos hogy jobban járnánk, ha a Chelsea-val kellene vívnuk a finálét.Dantes írta:A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.