Valaki árulja el mit jelent a VISCA EL BARCA, mert nem találom a google-ben! Köszi.Manheim István írta:Visca el Barca!!!!!
Mindegy ha nem nyernénk meg idén akkor is a miénk a legjobb csapat.
viszont nagyon igaz hogy megérdemelnék:
Ott szorítok értük végig mert magyar vok, de a szívem Katalán:))))
Barca Barca Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarca![]()
Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Barça B
Visca el Barca!!!!!
Barca Barca Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarca

Barca Barca Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarca

-
- Barça C
Sziasztok!
Hát eljött a nagy nap, a futball nagy ünnepe! Szorítsunk ezeknek a srácoknak, mert megérdemlik nagyon! Kétszer már nyert az igazság ebben az idényben (a bajnoki címre és a kupagyőzelemre gondolok)!
Miért ne lehetne meg a harmadik ma este Romában! Én már most a meccs lázában égek, kellene dolgozni de azt hiszem át teszem holnapra a mai anyagot!
BARCA FOREVER!!!
Hát eljött a nagy nap, a futball nagy ünnepe! Szorítsunk ezeknek a srácoknak, mert megérdemlik nagyon! Kétszer már nyert az igazság ebben az idényben (a bajnoki címre és a kupagyőzelemre gondolok)!
Miért ne lehetne meg a harmadik ma este Romában! Én már most a meccs lázában égek, kellene dolgozni de azt hiszem át teszem holnapra a mai anyagot!
BARCA FOREVER!!!
- Pedro
- Jugador d'estrella
Eljött hát a nagy nap. Volt ma egy álmom, rendkívül élethű volt, és 2-0-ra nyertünk. Hideg fejjel azt mondanám, hogy azért ez egy nem túl valós eredmény, lévén a felforgatott védelem nem fogja kibírni gól nélkül. Azonban hihetetlen küzdelmet fogunk látni, amiből - bár az esélyes a hiányzók hiánya miatt inkább a MU - mi fogunk kijönni győztesen.
Egy kicsit félek Yaya kvédőként való szerepeltetésétől, Drogbával is meggyűlt a baja, eszményi vkp ő, azonban védőnek nem annyira robbanékony. Bár megértem Pepet, hiszen Caceres szerepeltetése sem egy életbiztosítás, viszont azt sem szabad elfelednünk, hogy így a védekező középpályás posztunk is tartalékos.
Mindezek ellenére bízok a csapatban, és TUDOM, hogy meg fogják ezt hálálni nekem, nektek és az FC Barcelona szurkolóinak világszerte!
Visca el Barca!
Egy kicsit félek Yaya kvédőként való szerepeltetésétől, Drogbával is meggyűlt a baja, eszményi vkp ő, azonban védőnek nem annyira robbanékony. Bár megértem Pepet, hiszen Caceres szerepeltetése sem egy életbiztosítás, viszont azt sem szabad elfelednünk, hogy így a védekező középpályás posztunk is tartalékos.
Mindezek ellenére bízok a csapatban, és TUDOM, hogy meg fogják ezt hálálni nekem, nektek és az FC Barcelona szurkolóinak világszerte!
Visca el Barca!
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
dettó, holnap vapa vizsga.Leomessi14 írta:En holnapra meg kell tanuljak nagyjabol kivulrol egy 10 oldalas Biologia szoveget.De ez nem fog menni minden masodik percban az orat fogom nezni.....
nem is megyek cimbikkel meccset nézni...
-
- Entrenador del Barça
En holnapra meg kell tanuljak nagyjabol kivulrol egy 10 oldalas Biologia szoveget.De ez nem fog menni minden masodik percban az orat fogom nezni..... 

Bocsánat csak nem láttam hogy bebnne van a kezdőben.....pedig már kezdtem örülni. Én úgy vagyok vele egyszer élünk meg is tettem tippmixen:
Barca-Manchester H
U19Spanyol-U19Német H 1-0
U19Észtország-U19Csehország V 1-5
Honvéd-Győr H (Honvéd nyeri a kupát) és meg is nyerték szal a Barca meccsen múlik minden:D 5000 ft a nyeremény.
Barca-Manchester H
U19Spanyol-U19Német H 1-0
U19Észtország-U19Csehország V 1-5
Honvéd-Győr H (Honvéd nyeri a kupát) és meg is nyerték szal a Barca meccsen múlik minden:D 5000 ft a nyeremény.
A Manchesterben, Rooney sérül?? Vagy csak kiszorult a padra??
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
valahogy nem mennek ezek a szerdák. általában mindegyik rosszul sikerül, annak fényébe, hogy 0. tesi van, de pl. a múltheti szerda életem legjobb napja volt. remélem ma segítenek benne a fiúk, hogy még jobb, mint egy héttel ezelőtt.
a győzelmet senki sem várhatja el véleményem szerint. azok után, hogy hogyan tudtunk bejutni, és tavaly mekkora nullák voltunk, már az is egy hatalmas nagy csoda, hogy ott vagyunk a döntőben. ennek ellenére nem vagyunk esélytelenek, de nem is esélyesek.
akármi is történjen ma este. ♥barça & catalunya mindörökké♥
a győzelmet senki sem várhatja el véleményem szerint. azok után, hogy hogyan tudtunk bejutni, és tavaly mekkora nullák voltunk, már az is egy hatalmas nagy csoda, hogy ott vagyunk a döntőben. ennek ellenére nem vagyunk esélytelenek, de nem is esélyesek.
akármi is történjen ma este. ♥barça & catalunya mindörökké♥
♥fcbarca.♥
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem tudom ma mennyit leszek gépnél,de előre is jó szurkolást mindenkinek, drámát érzek, remélem mi jövünk ki belőle jól!
tippem 2-2, és utána vhogy meg kell nyernünk
már nagyon várom.
tippem 2-2, és utána vhogy meg kell nyernünk

már nagyon várom.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
ah, legalább nem csak én szívokIlúvatar írta:Az a szép az egészben, hogy csütörtök reggel vizsgám van...
Most van ez a két eset:
1. örömmámorban és másnaposan fogok vizsgázni, vagy
2. qrvaszarul, elkeseredve fogok vizsgázni...
nagyon jó lesz :S

csak dupla szivattyú hogy 2hétre rá ugyanebből államvizsga is lesz, szóval, ha nem megy a tanár még csak könnyen meg se adja a jegyet

én úgy terveztem h 8körül elkezdek inni intenzíven a meccs kezdéséig, majd meccs alatt próbálom kitombolni magamból, meccs végére meg hátha marad egy kis adrenalin bennem és ki fogom bírni h ne aludjak az iccaka és tanuljak 7ig, aztán lezavarom gyorsan a vizsgát és jövök haza elájulni

Tojgli, a Heineken oldalán van egy lista, amúgy projektoros kivetítőt csak a Rézmál Kávézónál találtam a Marczibányi téren, a Millenáris mögött. Illetve van még egy, Kőbánya-Kispest mellett a Family Centerben asszem, egy kalózos dizájnú sörözőben. Haverokkal ott néztük az elődöntőt, meg a tavalyi elődöntőt is, de oda szerintem max 25-30 ember megy.
Ha holnap ilyenkor örömömben, félrészegen fogom óbégatni a Barca-himnuszt, beugrok a Millenáris szökőkútjába
Amúgy ki mit fogad meg, ha összejön a kupa-tridente?
Ha holnap ilyenkor örömömben, félrészegen fogom óbégatni a Barca-himnuszt, beugrok a Millenáris szökőkútjába

- Deus
- Boixos Nois
Az a szép az egészben, hogy csütörtök reggel vizsgám van...
Most van ez a két eset:
Most van ez a két eset:

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok, hogy Benne lesz-e a kezdőbe Sergi!
É szívem szerint nem tenném be, nem neki való még az ilyesfajta nyomás.
Touré KELL a középpályára!! Van nekünk egy Cásereünk meg egy Sylvinhonk akiket be lehetne vetni a védelemben.
----------------------------------V.V----------------------------------------
-----CÁS----------PUYOL--------------PIQUÉ-----------------SYL--------
------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------SZIKLA--------------------------------------
--------------XAVI-----------------------------INI-------------------------
---MESSI-------------------------------------------------TITI-------------
------------------------------ETO'O----------------------------------------
Ezzel viszont csak az a gond, hogy Cáseres megállná-e a helyét joboldalon, illetve, hogy Syl16 bírna-e C.R7-el!
É szívem szerint nem tenném be, nem neki való még az ilyesfajta nyomás.
Touré KELL a középpályára!! Van nekünk egy Cásereünk meg egy Sylvinhonk akiket be lehetne vetni a védelemben.
----------------------------------V.V----------------------------------------
-----CÁS----------PUYOL--------------PIQUÉ-----------------SYL--------
------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------SZIKLA--------------------------------------
--------------XAVI-----------------------------INI-------------------------
---MESSI-------------------------------------------------TITI-------------
------------------------------ETO'O----------------------------------------
Ezzel viszont csak az a gond, hogy Cáseres megállná-e a helyét joboldalon, illetve, hogy Syl16 bírna-e C.R7-el!

Látom alakulnak a jobbnál jobbb meccs előrejelzések 
Nekem mindegy csak nyerjünk,a gála meg csak hab lenne a tortán!!
Hajrá fiuk,mindent bele!!!
Nehéz meccs lesz az biztos, de a jobb(remélem mi) elnyeri a kupát!
Amugy én sem csipem CR-ot. Hisztis elkényeztetett angol ma*om.

Nekem mindegy csak nyerjünk,a gála meg csak hab lenne a tortán!!
Hajrá fiuk,mindent bele!!!
Nehéz meccs lesz az biztos, de a jobb(remélem mi) elnyeri a kupát!
Amugy én sem csipem CR-ot. Hisztis elkényeztetett angol ma*om.
Hello!
Nem tudjátok, hogy Pesten lesz-e vmien óriáskívetítő, mint pl tavaly a Margitszigeten?
Nem tudjátok, hogy Pesten lesz-e vmien óriáskívetítő, mint pl tavaly a Margitszigeten?
-
- Barça B
fiúk,lányok éénn máár nagyon várom a holnapot,remélem holnap egy gálázó Barcelonát látunk
és egy csodálatos estébe néznénk elébe, na yoo szurkolást mindenkinek holnapra
remélem azért olyan sokszor nem áll majd le a szívem 

Én Txikinek mindenben igazat adok
Eszembe jutott: Hogyha a tehén azt modnja MU, akkor a mufflon azt mondja tehén?

Eszembe jutott: Hogyha a tehén azt modnja MU, akkor a mufflon azt mondja tehén?

Tixi nagyon jól látja, csak egy a baj...
Az MU.-nak ez a stílusa!!! kemény védekezés és NAGYON HATÉKONY kontra játék!
ha megfeszülök se tudok jobbat mondani, csak legyen legalább két jól játszó csatárunk!!
Az Iniesta-Xavi páros halál biztosan jó lesz! a védelmünk küzdeni fog! csak a jószerencséért imádkozhatunk, Valdes a sors kezében van, egy jól játszó Barca pedig képes a győzelemre!!!
a többit remegő gyomorral, 150-es pulzussal majd csak ki bekkeljük!
Az MU.-nak ez a stílusa!!! kemény védekezés és NAGYON HATÉKONY kontra játék!
ha megfeszülök se tudok jobbat mondani, csak legyen legalább két jól játszó csatárunk!!
Az Iniesta-Xavi páros halál biztosan jó lesz! a védelmünk küzdeni fog! csak a jószerencséért imádkozhatunk, Valdes a sors kezében van, egy jól játszó Barca pedig képes a győzelemre!!!
a többit remegő gyomorral, 150-es pulzussal majd csak ki bekkeljük!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ha kikap a MU és nem fog CR gólt lőni és sírni fog, akkor az maga lesz a mámor!matyi25 írta:Remélhetőleg holnap ilyenkor már 1-0-ra fogunk vezetni a gólszerző pedig Titi Henry lesz. Második félidőben kitámadnak rúgnak is egyet Rooney révén, de Titi bevág még egyet. Majd Messi is. És a végén CR7 már csak szépíteni tud.![]()
Imádkozzunk hogy legyen így vagy máshogy de hasonló végeredménnyel.

Úgy lenne a legjobb, ha MU vezetne korán, erre Henry 3 percre rá kiegyenlít, majd beindul a szekér, a MU összezavarodik, kicsit szétesik, főleg amikor Ini gólt szerez! Ezután már átjáróház lenne a MU, ezt Messi kihasználná és 3-1-el fordulnánk. Akkor Fergi lehűtené a MUsokat és nagyon magabiztosan jönnének ki a2. félidőre, aminek egy gyors gól lenne az eredménye, meg MU nyomás. Majd egy Szenzációs labda és Eto NEM HIBÁZIK!

- miihii
- KHAL
Már csak egyet kell aludniiiii...
Kezdek már egészen izgatott lenni a meccs miatt.Teljesen BL döntő lázban égek már
Ma én mindent megtettem a csapatért.
Edzésen lejátszottuk a Lányaimmal a Döntőt
1:1es félidő után 3:3,hosszabbítás.
Büntetőkkel nyert az általam is erősített "FCB Team" a "MU" ellen.Ráadásul az enyém döntötte el 7:6ra.
Meg is elégednék egy ilyen győzelemmel holnap.
Sztem sokat segítene a kiváló meccshez,ha rúgnánk egyet az elején.Akkor azért fel kell adnia a MUnak azt a -,ahogy azt találóan írták a főoldal cikkében- KONZERVATÍV focit,amire én is számítok.
Én úgy érzem,h emlékezetes meccs lesz,unatkozni nem fogunk
NYERNI KELL!
VAMOS BARCA!
Kezdek már egészen izgatott lenni a meccs miatt.Teljesen BL döntő lázban égek már

Ma én mindent megtettem a csapatért.
Edzésen lejátszottuk a Lányaimmal a Döntőt

1:1es félidő után 3:3,hosszabbítás.
Büntetőkkel nyert az általam is erősített "FCB Team" a "MU" ellen.Ráadásul az enyém döntötte el 7:6ra.

Meg is elégednék egy ilyen győzelemmel holnap.
Sztem sokat segítene a kiváló meccshez,ha rúgnánk egyet az elején.Akkor azért fel kell adnia a MUnak azt a -,ahogy azt találóan írták a főoldal cikkében- KONZERVATÍV focit,amire én is számítok.
Én úgy érzem,h emlékezetes meccs lesz,unatkozni nem fogunk

NYERNI KELL!
VAMOS BARCA!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
ezt nem bírom
még 23 óra van a kezdetig de már nem bírok magammal, mi lesz holnap?
bízom benne,hogy jól kezdünk,szokásunkhoz híven,de ha esetleg véletlenül jönne 1 bekapott gól nagyon félek,hogy a srácok picit megtörnének...
úgy vélem, ha megszereznénk a vezetést és tovább támadnánk, nem lenne veszteni valónk, ha 2vel elhúzunk már kapaszkodhatnak Fergusonék
még 23 óra van a kezdetig de már nem bírok magammal, mi lesz holnap?
bízom benne,hogy jól kezdünk,szokásunkhoz híven,de ha esetleg véletlenül jönne 1 bekapott gól nagyon félek,hogy a srácok picit megtörnének...

úgy vélem, ha megszereznénk a vezetést és tovább támadnánk, nem lenne veszteni valónk, ha 2vel elhúzunk már kapaszkodhatnak Fergusonék

- matyi25
- Capitá del Barça
Remélhetőleg holnap ilyenkor már 1-0-ra fogunk vezetni a gólszerző pedig Titi Henry lesz. Második félidőben kitámadnak rúgnak is egyet Rooney révén, de Titi bevág még egyet. Majd Messi is. És a végén CR7 már csak szépíteni tud.
Imádkozzunk hogy legyen így vagy máshogy de hasonló végeredménnyel. 

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem