Barça a Bajnokok Ligájában
Hányadikán lesz majd a csoportsorsolás?
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ue ... ott-272144
ez igen! jobb, mint vártam
egyedül Touré-t hiányolom
(lehet, rossz topicba raktam, de mind1
)
ez igen! jobb, mint vártam

egyedül Touré-t hiányolom

(lehet, rossz topicba raktam, de mind1

Lehet kicsit késői, de a most megnyílt képgalériáról jutott eszembe ez az oldal, ahol a Bl döntőről van 300 nagyon nagy felbontású kép, csak regisztrálni kell! (Nem saját oldal
)
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtopic=115142

http://www.hqparadise.hu/index.php?showtopic=115142
94:39 6 - 1
-
- Jugador del Barça
Sziasztok,
szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:
sokan tudjátok itt élek Barcelona mellett és pártolótagként az alábbi infókat szeretném megosztani veletek.
A magyar ember ugye mindig a legolcsóbb általa legegyszerűbbnek tartott megoldást keresi (weboldalról,stadionnál való jegyvásárlás) Ezeknek szokott lenni az a vége hogy áll a pénztárnál honfitársam és 2 órával a meccs előtt elhaló hangon hiv fel hogy nem adnak neki jegyet....A stadionnál az esetek nagyrészében a meccs előtt csak spanyol ID-VEL ill pártolótagoknak adnak jegyet!!!!!!! SENKI NE JÖJJÖN EL JEGY NÉLKÜL MAGYARORSZÁGRÓL!!!!!
Klub weboldaláról való vásárlás ill a Barca jegyeladásáról általánosságban:először a bérletesek jelzik hogy mennek a meccsre,aztán kb marad 20-25ezer jegy(Madrid ellen semmi) utána felkinálják a pártolótagoknak a weboldalon ill a stadionnál és csak utánna jön a publikus árusitás melyre csak néhány meccsen van lehetőség.
Minden meccsre van egy kerete a klubbal szerződésben álló utazási irodáknak melyek az interneten kináljál a jegyeket 2-3-400 százalékos haszonnal.Ezeket nagyivben kerüljétek el!!!!
Kérdés szokott még lenni- a tájékozatlanoknál- hogy miért adom én ill az utazási iroda mondjuk a 100€-s jegyet többért mint ami rá van irva. Az utazási iroda haszonkulcsához nincs hozzáfűzni valóm nekem viszont soha nem annyiba kerül a jegy ami rá van irva hiszen azt terheli egy meccsenkénti lebontásban kb 30€-s/meccs éves pártolótagsági dij is...Viszont ezért mindig van jegyem....
Remélem segitettem...sziasztok
Ui:részletek a szabella67@gmail.com ill 0034972875773 ill szabellaek skype név alatt
szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:
sokan tudjátok itt élek Barcelona mellett és pártolótagként az alábbi infókat szeretném megosztani veletek.
A magyar ember ugye mindig a legolcsóbb általa legegyszerűbbnek tartott megoldást keresi (weboldalról,stadionnál való jegyvásárlás) Ezeknek szokott lenni az a vége hogy áll a pénztárnál honfitársam és 2 órával a meccs előtt elhaló hangon hiv fel hogy nem adnak neki jegyet....A stadionnál az esetek nagyrészében a meccs előtt csak spanyol ID-VEL ill pártolótagoknak adnak jegyet!!!!!!! SENKI NE JÖJJÖN EL JEGY NÉLKÜL MAGYARORSZÁGRÓL!!!!!
Klub weboldaláról való vásárlás ill a Barca jegyeladásáról általánosságban:először a bérletesek jelzik hogy mennek a meccsre,aztán kb marad 20-25ezer jegy(Madrid ellen semmi) utána felkinálják a pártolótagoknak a weboldalon ill a stadionnál és csak utánna jön a publikus árusitás melyre csak néhány meccsen van lehetőség.
Minden meccsre van egy kerete a klubbal szerződésben álló utazási irodáknak melyek az interneten kináljál a jegyeket 2-3-400 százalékos haszonnal.Ezeket nagyivben kerüljétek el!!!!
Kérdés szokott még lenni- a tájékozatlanoknál- hogy miért adom én ill az utazási iroda mondjuk a 100€-s jegyet többért mint ami rá van irva. Az utazási iroda haszonkulcsához nincs hozzáfűzni valóm nekem viszont soha nem annyiba kerül a jegy ami rá van irva hiszen azt terheli egy meccsenkénti lebontásban kb 30€-s/meccs éves pártolótagsági dij is...Viszont ezért mindig van jegyem....
Remélem segitettem...sziasztok
Ui:részletek a szabella67@gmail.com ill 0034972875773 ill szabellaek skype név alatt
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
- Andris
- Adminisztrátor
Heh. most néztem egy kis öf-t a bl döntőről, nosztalgiázni akartam...
az tűnt fel, h úgy ahogy Ronaldinho a húzóember volt 06ban, és most messi 09ben, mindkét döntőn az említetteké volt az utsó érintés, azaz lefújáskor ők értek a labdához épp. Ez csak feltűnt, egy kis érdekesség.
az tűnt fel, h úgy ahogy Ronaldinho a húzóember volt 06ban, és most messi 09ben, mindkét döntőn az említetteké volt az utsó érintés, azaz lefújáskor ők értek a labdához épp. Ez csak feltűnt, egy kis érdekesség.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mindenesetre vicces lesz, amikor Drogba meglátja majd Tourét a BL-serleggel. 

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon szép dolog. Micsoda élmény lehet ez a helyieknek. Együtt látni hősüket a világ egyik "legnagyobb" trófeájával.
Szegény Kolo legalább a döntőbe jutott volna, akkor lenne igazán megható.
Annak különösen örülnék, ha Platini feje fájna a kis partizán akció miatt.
Az pedig külön öröm, hogy a Standard a Barçának köszönhetően már a jövő évi BL csoportkörében van.
Szegény Kolo legalább a döntőbe jutott volna, akkor lenne igazán megható.
Annak különösen örülnék, ha Platini feje fájna a kis partizán akció miatt.
Az pedig külön öröm, hogy a Standard a Barçának köszönhetően már a jövő évi BL csoportkörében van.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Nem tudom ki látta vagy ki nem, de elég érdekes szerintem, főleg a kapusposzt.
http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... nt-2008-09
http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... nt-2008-09

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagy-nagy siker ez, rendkívül örülök a győzelemnek és a triplázásnak! Nagyon hosszú szezonnak lett vége és még milyen lesz a következő!
Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Világkupa! Nem semmi lesz, már várom! HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ BARCELONA!
Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Világkupa! Nem semmi lesz, már várom! HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ BARCELONA!

http://www.skysports.com/video/clips/0, ... 58,00.html
Milyen jó érzés most visszanézni ezt a néhány napja belinkelt videót..
Milyen jó érzés most visszanézni ezt a néhány napja belinkelt videót..

- Capon
- Llegenda del Barça
Mióta foglalkozunk vele mit mond ez a ... öhöm cicafiúXavi001 írta:Már van tapasztalatom, s tudom milyen nagy nyomás alatt játszani. Veszteni mindig rossz érzés, mindegy, hogy a Chelsea, vagy a Barcelona ellen. Utóbbinak pedig kisebb szerencséje is volt, hogy itt lehetett, mert nem érdemelt továbbjutást az elődöntőből.”
Ez butaság hiszen C.is jól tudja hogy miért jutottunk tovább és ezt már csak féltékenységből mondta evvel el ismerve hogy jobb a Barca.
A Chelsea ellen a végletekig ki tartott a csapat jogosan győztünk.Ha a M.U. és ronaldo is olyan jó lenne ők is kitartottak volna és fordíthattak volna de nem ez a Barca ellen. Ennyi erővel mi is mondhatjuk hogy tavaly ők sem érdemeltek tovább jutás!!!

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador d'estrella
Már van tapasztalatom, s tudom milyen nagy nyomás alatt játszani. Veszteni mindig rossz érzés, mindegy, hogy a Chelsea, vagy a Barcelona ellen. Utóbbinak pedig kisebb szerencséje is volt, hogy itt lehetett, mert nem érdemelt továbbjutást az elődöntőből.”
Ez butaság hiszen C.is jól tudja hogy miért jutottunk tovább és ezt már csak féltékenységből mondta evvel el ismerve hogy jobb a Barca.
A Chelsea ellen a végletekig ki tartott a csapat jogosan győztünk.Ha a M.U. és ronaldo is olyan jó lenne ők is kitartottak volna és fordíthattak volna de nem ez a Barca ellen. Ennyi erővel mi is mondhatjuk hogy tavaly ők sem érdemeltek tovább jutás!!!
Kicsit késve de leírom mit is érzek:DNagyon boldog vagyok hogy megvan a BL és a vele együtt a tripla is grat skacok:D
A védelmünk foghijas volt de nem látszott a védelmünkön semmi se szerintem:Dés hát Puyol mint ha 20 éves lett volna:Dés Syl is:DRemélem a kövi sorozatba is meglesz a tripla és ha a BL is meglenne az történelem lenne hajrá skacok!!!!!!!!!!!!!!
LIO
A védelmünk foghijas volt de nem látszott a védelmünkön semmi se szerintem:Dés hát Puyol mint ha 20 éves lett volna:Dés Syl is:DRemélem a kövi sorozatba is meglesz a tripla és ha a BL is meglenne az történelem lenne hajrá skacok!!!!!!!!!!!!!!
LIO
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
"A Unitedből a két igen bizonytalan középhátvéd, az első gólnál keményen befűzött Vidics, a második félidőben Henry cselei miatt a földön fetrengő Rio Ferdinand ért legtöbbet labdába, egymásnak passzolgattak."
Innen:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/29/ ... rdiolanak/
Ismét egy kellemes cikkecske...
Innen:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/29/ ... rdiolanak/
Ismét egy kellemes cikkecske...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
http://3.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... lifted.jpg
Szerintem az egyik legjobb kép a döntőről.
(direktbe valamiért nem engedi)
Szerintem az egyik legjobb kép a döntőről.

(direktbe valamiért nem engedi)
Ha 1st torrenten regisztrálva vagy,akkor onnan le lehet szedni az egészetblaugrana1201 írta:Sajnos nem láttam a meccset!!!De a golokat igen meg ilyen kissebb összefoglalot.Nem tudnátok küldeni egy linket CR és Puyol párharcárol!!!vagy vmi videot vagy akármit.Hawerom azt mondja Puyi nagyon komoly volt,már nagyon kiváncsi vagyok.elöre is köszi

Ezelött a meccs elött is utáltam ronaldot,de ezután megjobban undorodom töle....flegma kis F...Puyol egyszer igen elküldte öt

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
- Andris
- Adminisztrátor
Kedves Mindenki!
Dani (Drigo) barátunknak köszönhetően folyamatosan bővülő videósorozatot találhattok a matchdays.eu oldalon!
Mindenképpen érdemes megtekinteni őket, ha tegnap nem követtétek élőben a körmenetet, a stadionbeli ünneplést, stb..
Dani (Drigo) barátunknak köszönhetően folyamatosan bővülő videósorozatot találhattok a matchdays.eu oldalon!
Mindenképpen érdemes megtekinteni őket, ha tegnap nem követtétek élőben a körmenetet, a stadionbeli ünneplést, stb..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Először is nagyon örülök a fiúknak, fantasztikus érzés lesz sok év múlva is visszagondolni erre a történelmi Barcelonára! Ilyen szezont még senkitől nem láttam, főleg nem a spanyol labdarúgásban 
A másik dolog, ami talán egy kicsit off-os jellegű lesz, de nem tudtam melyik topic lenne neki a legmegfelelőbb:
Akit érdekel a BL-döntő, és szívesen eltenné emlékbe, a teljes mérkőzés letölthető oldalunkról magyar kommentárral. Ezen kívül megtalálható még szintén a Király Kupa döntő Sport1-es felvétele, és ahogy időm engedi feltöltöm majd az Osasuna elleni meccset a díjátadóval együtt, így minden igazi Barca-szurkolónak teljes lehet a "Triplete"
Ráadásként pedig fent van a Madrid elleni 2-6 is 
Az oldal elérhetősége: http://hunsportvideo.site40.net
Ha a hsz-m második fele esetleg nem idevaló lett volna, kérem a Tisztelt Moderátorokat, hogy ne töröljék, hanem inkább helyezzék át az annak megfelelő topicba, mivel nem reklámnak szántam, hanem ez egy gesztus, felajánlás volna részemről, az összes magyar Barcelona-szurkolónak.
Köszönöm.

A másik dolog, ami talán egy kicsit off-os jellegű lesz, de nem tudtam melyik topic lenne neki a legmegfelelőbb:
Akit érdekel a BL-döntő, és szívesen eltenné emlékbe, a teljes mérkőzés letölthető oldalunkról magyar kommentárral. Ezen kívül megtalálható még szintén a Király Kupa döntő Sport1-es felvétele, és ahogy időm engedi feltöltöm majd az Osasuna elleni meccset a díjátadóval együtt, így minden igazi Barca-szurkolónak teljes lehet a "Triplete"

Az oldal elérhetősége: http://hunsportvideo.site40.net
Ha a hsz-m második fele esetleg nem idevaló lett volna, kérem a Tisztelt Moderátorokat, hogy ne töröljék, hanem inkább helyezzék át az annak megfelelő topicba, mivel nem reklámnak szántam, hanem ez egy gesztus, felajánlás volna részemről, az összes magyar Barcelona-szurkolónak.
Köszönöm.
-
- Barça B
Sajnos nem láttam a meccset!!!
De a golokat igen meg ilyen kissebb összefoglalot.Nem tudnátok küldeni egy linket CR és Puyol párharcárol!!!vagy vmi videot vagy akármit.Hawerom azt mondja Puyi nagyon komoly volt,már nagyon kiváncsi vagyok.elöre is köszi

Nálam az év 3 TOP képe között van.G-Jay írta:Hát kirázott a hideg ettől a képtől! Hihetetlen! Frenky nagyon nagy arc, végtelenül szimpatikus!socio66 írta:
Óriási kép.
Imádom ezt az embert is,óriási respect és köszönet Neki is!
A szíve ott van a csapattal.
Talán nem véletlen hogy nem vállalt rögtön munkát máshol...
Mekkora FIESTA volt.
Nevük örökre összeforrt a Barca-val.
http://www.youtube.com/watch?v=j855zo89sGI
Barcások még ne gondoljatok a jövőre, élvezzétek a jelent!

Nevük örökre összeforrt a Barca-val.
http://www.youtube.com/watch?v=j855zo89sGI
Barcások még ne gondoljatok a jövőre, élvezzétek a jelent!
- don gamper
- Capitá del Barça
Jah és az esetleges címvédésről:2010 Bl döntő-Madrid Santiago Bernabeu
stadion

stadion

A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
- don gamper
- Capitá del Barça
Még képek az ünneplésről
http://www1.uefa.com/photos/uefacom/index.html
Campeooones,Campeooones,Campeooooones

http://www1.uefa.com/photos/uefacom/index.html