Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én itt leszek biza.lionelmessi19 írta:Ki marad nézni a meccset?
en maradok:Dlionelmessi19 írta:Ki marad nézni a meccset?
A következő meccsek rovatban (jobb szélen) azt írja erre a meccsre,h 4:30.Charles Carmichael írta:Üdv! Változott az időpont, vagy csak félreolvastam, amikor 5órási kezdést láttam?
nagyon helyesen teszed,én is hasonlóan cselekszem...culinho írta:A kemény maggal tartok és reggel 04:30-kor itt fogok ülni a gép előtt.
ejjjj miihii, de jó, hogy szósz'miihii írta:Tisztelt Nagyérdemű!
Ne tessenek ám elfelejteni beállítani a vekkereket reggelre!Fél 5kor jön a kövi felkészülési meccs a Seattle csapatával!
4:30kor kezdés,addig álmot kitörölni a szemekből![]()
(Mondjuk én könnyen dumálok,amúgy is 5kor kelnék,mivel délelőttös vok.Így az a fél óra plusz-mínusz ...De ezzel együtt sajna csak az első félidőt fogom tudni nézni
)
Miért, baj? Attól még vehetnek komolyan. Igen, szeretem Messi játékát. Ő az, akinél láttam, hogy imádja a focit. Egyébként Xavit is megvédem, mert igazi művész ő is. Van pár ügyes focista a Barca Atleticben, de még félek betenni komolyabb csapatok ellen.kristop írta:OFF:
most komolyan vkingával álltok le vitatkozni Messiről? 252 hozzászólásából 250 róla szól.
ON:
szerintem Jeffren megint nem fog megragadni. ügyes - ügyes, ugyanúgy, mint tavaly, de nem nyújt olyan kiemelkedőt, mint pl Pedro. visszafog kerülni a B csapatba, aztán eligazol majd, vagy most vagy a következő évben.
Szerintem se fog maradni.Tehetséges a srác, de ez ITT kevés.Nincs meg benne az a plusz amivel maradandót alkothatna.kristop írta: ON:
szerintem Jeffren megint nem fog megragadni. ügyes - ügyes, ugyanúgy, mint tavaly, de nem nyújt olyan kiemelkedőt, mint pl Pedro. visszafog kerülni a B csapatba, aztán eligazol majd, vagy most vagy a következő évben.