2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Néhány szépet passzolt visszafelé.MR. TROMORT777 írta:Gudjonsen ért már egyáltalán labdához???
Középpályánk azért ugyanúgy járatja a labdát csak más a fordulatszám de ezt se lehet nagyon bírniElBartimaeus írta:Sztem még nincs annyira együtt a csapat. Egy kis videó megmaradt nekem: Barca passzjátékát mutatta be, ahol direkt néztem, hogy hogy lehet az, hogy mindig van hova adni a labdát. Hát úgy, hogy egyszerre kb 4-n indulnak meg a labda felé minimum és eközben van lehetőség egy elfutónak adni, avagy forgatni, vag ybeindítani. Kis túlzással persze. De ez még nincs, majd nézd meg, inkább csak 2 megy közelebb (Védőt is nézem) vagy három, de nincs meg az a nagyon közös mozgás, amit nem is várok el most.lluisllach89 írta:Ha bejön most Touré akkor még kevesebbet lesz náluk a labda![]()
Jó látni hogy össze van szokva ez a csapat, a legjobban azt szeretem nézni hogy Alves hogy kisegíti a többieket nyit a szélen és mindig zsebkendőnyi területen visszarakja a kényszerítőt
![]()
fcbarca10 írta: Márquez 15 napra kidőlt
Márquez 15 napra kidőltElBartimaeus írta:Második félidőben még elnézném Bojant, Pedrot Jonathant és Jeffjrent várom, talán Pedro pihenhet, elvégre sztem már bizonyított rendesenVédelemben nemtom hogy lesz, talán Piqué fog játszani Henriqe-vel, vagy Márquezzel. Muniesa sztem most nem fog játszani, vagy jobb oldalon próbálja ki őt Pep. Maxwell adjon egy gólpasszt még a 2. félidőben és a végén nyerjünk 5-0-ra!
Sztem még nincs annyira együtt a csapat. Egy kis videó megmaradt nekem: Barca passzjátékát mutatta be, ahol direkt néztem, hogy hogy lehet az, hogy mindig van hova adni a labdát. Hát úgy, hogy egyszerre kb 4-n indulnak meg a labda felé minimum és eközben van lehetőség egy elfutónak adni, avagy forgatni, vag ybeindítani. Kis túlzással persze. De ez még nincs, majd nézd meg, inkább csak 2 megy közelebb (Védőt is nézem) vagy három, de nincs meg az a nagyon közös mozgás, amit nem is várok el most.lluisllach89 írta:Ha bejön most Touré akkor még kevesebbet lesz náluk a labda![]()
Jó látni hogy össze van szokva ez a csapat, a legjobban azt szeretem nézni hogy Alves hogy kisegíti a többieket nyit a szélen és mindig zsebkendőnyi területen visszarakja a kényszerítőt
![]()
Jó munkát és szép napot!miihii írta:Elég jól játszunk,lesz még gól a másodikban,az tuti.
Félidőben gondolom lesz csere is dögivel![]()
Sajna én kocoghatok melózni,így nekem enyi volt ez a meccs.
Nektek további jó szurkolást!
VAMOS BARCA!