2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most ebben egyet kell, h értsek veled. Tényleg ötlettelenek voltunk, és hogy Keita sem képes pótolni Xaviékat. Guddyt el kell adni és megvenni Cesc. +Visszatér Ini és Ibra akkor ismét a régiek leszünklionelmessi19
Egy mecs alapján nem szabad itélni, most rosszak vagyunk mert gyengébben játszottunk?DE ha nyerünk 4-0ra akkor minden okemess2009 írta:akár igazad is lehet-bár legyen - de mostmár tét meccsek jönnek és engem egyelőre nem győzött meg amit eddig láttam!kanty írta:
mit akar pl. Gudhjonsennel?! végig játszat egy olyan embert akt mindenki szívesebben látna a klubon kívül!
Alves játéka is kérdőjel,továbbra is szabadrúgás lövőnek hiszi magát, pedig?!...a gólt mellesleg mellőlle fejelték, tehát azt látom hogy sem a védelemben sem -kvázi- csatárként nem igazán jó (egyelőre)
Henry balszélen szintén gyenge formát mutat, de bizonytalan az egész balszárny.szóval én kissebb csodának tekintem, ha majd egy hét mulva ez a csapat jól muzsikál!
akár igazad is lehet-bár legyen - de mostmár tét meccsek jönnek és engem egyelőre nem győzött meg amit eddig láttam!kanty írta:Ez csak egy barátságos mecs voltmess2009 írta:nem nagyon látom, hogy lesz ebből ütőképes csapat?! Bojan az egyetlen aki megüti a nagycsapatnál elvárhatót, ez viszont már volt tavaly is, a többi átlagos spanyol bajnoki szinvonalon mozog!
Jó tudom kell Iniesta, Ibra de hol a balszárny? ezután az első félidő után azt vártam, hogy marad az alap és néhány gyengét cserél le ehelyett ismét ez a homályos ( úgyértem mi célú?) II. vonal?
ez egy jól mozgó lelkes, emberfogásra ügyesen operáló kis csapat volt, de nem tudom milyen játékerőt képvisel nemzetközi szinten?
mindenesetre a döntetlen, majdhogynem szerencsés volt számunkra!(már ami a végét illeti)
nos kíváncsi leszek mit mond a mester a meccs után?!...Nem kell már temetni a csapatot.Én veled ellentétben látom, h ez igenis egy ütőképes csapat.
Most vannak a legkeményebb edzések, nem lehet elvárni, h fitten, gálázva játszon a csapat.Most tevődik le a az alap, h majd mikor KELL tényleg jól és eredményesen játszunk.
Amit nem nyerünk meg, az mindjárt autocenzúra?Bogci írta:Ez a meccs egy nagy - volt!!! úgy ahogy van![]()
Egyik félidőben sem tudtunk összehozni egy normális támadást...
a Danis szabadrúgások se sikerültek , meg voltak olyan 5 percek mikor eltűntek a játékosok pl.: Bojan vagy Abidalt se nagyon emlegették![]()
Úgy érzem kicsit szét voltunk esve
Ez csak egy barátságos mecs voltmess2009 írta:nem nagyon látom, hogy lesz ebből ütőképes csapat?! Bojan az egyetlen aki megüti a nagycsapatnál elvárhatót, ez viszont már volt tavaly is, a többi átlagos spanyol bajnoki szinvonalon mozog!
Jó tudom kell Iniesta, Ibra de hol a balszárny? ezután az első félidő után azt vártam, hogy marad az alap és néhány gyengét cserél le ehelyett ismét ez a homályos ( úgyértem mi célú?) II. vonal?
ez egy jól mozgó lelkes, emberfogásra ügyesen operáló kis csapat volt, de nem tudom milyen játékerőt képvisel nemzetközi szinten?
mindenesetre a döntetlen, majdhogynem szerencsés volt számunkra!(már ami a végét illeti)
nos kíváncsi leszek mit mond a mester a meccs után?!...
Ez csak felkészítő meccs. Mit kell pánikolni? Egy ilyen szezon után szavazz egy kis bizalmat Pepnek. Különben is a felkészítő meccsek arra jók, hogy kipróbáljuk az ifiket, meg hogy egy kis pénz álljon a házhoz.mess2009 írta:nem nagyon látom, hogy lesz ebből ütőképes csapat?! Bojan az egyetlen aki megüti a nagycsapatnál elvárhatót, ez viszont már volt tavaly is, a többi átlagos spanyol bajnoki szinvonalon mozog!
nos kíváncsi leszek mit mond a mester a meccs után?!...