2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nem is gondoltam arra, hogy feltétlenül egyszerre legyenek a pályán, ha mégis úgy lesz viszont, remélem nem fognak egyszerre felfutkorászni. A leghangosabbak között voltam akik azt mondták, hogy nem kell egy Alveshez hasonló alap kezdő bal hátvéd. Ezt most is tartom, és rossz szemmel nézném a mindkét szélső hátvédünk az ellenfél térfelén kolbászolna állandóan.Azért az se jó, ha mind2 szélső védőnk támadó..
Az igaz,külföldön nem naon használnak ilyen kifejezést,legalábbis én sem találkoztam vele.Ezek szerint ez a csodálatos jelző echte magyar találmánybarca99 írta:Persze, meg lehet magyarázni, meg az itthoni futballzsargonban értik is az emberek, de mint mondtam, szerintem akkor is hülyeség, hiszen mindenkinek célja van, és nem olvastam/halottam/(értettem?) még egyetlen külföldi forrásban sem.
OFFbarca99 írta:
Olvastam valahol a célfutbal szót. Ez mégis mi? A Barca nem azt játtsza?Vagy akárki más? Mindenkinek az a célja, hogy gólokat lőjjön és nyerjen. Szerintem az egyik legszerencsétlenebb kifejezés a magyar fociban, mégha érthető is a jelentés.
Egyértelmű. Első félidő végén mutatták, hogy 72 - 28 a labdabirtoklás. Ilyenkor a Citynek mégis mit kellene csinálni? 8 emberrel átmászni a mi térfelünkre, hogy több helyünk legyen?mrmonster írta:sztem egy tét nélküli meccsen nem kéne 10 emberrel beállni. Vagy a Barça kényszerítette rá őket?
már ne is haragudj, de beszélni madzsar?amadeus írta:A tegnapi meccset mi kellett volna nyerjuk sajnalom nagyon hogy nem sikerult szegeny gamper bacsi biztos forgott a sirjaban!de ez van remelem egy kemenyebb kezdott allit ki vasarnap Pep mert hanem a Bilbao is megereszt es akkor mar tenyleg lehet kritizalodni!
Ha ugyanannyi pénzből gazdálkodnának, mint két éve, akkor érthető a bunkerfoci, mert mást nem tudnának a Barça ellen. De így, tele pénzzel, jó játékosokkal (bár sztem a csatársorukon kívül semmiben sem erősödtek), sztem egy tét nélküli meccsen nem kéne 10 emberrel beállni. Vagy a Barça kényszerítette rá őket?Perrero írta:Nem az szerintem, 1-2 éve nem is álmodozhattak arról, hogy jönnek a Gamperre, és megverhetik bárhol is a Barcát, nekik sztem ez egy relatíve fontos győzelem
Sziasztok!krokodil22 írta:Sajnos tegnap nem sikerült a helyzeteket gólra váltani. Nem hiszem, hogy végünk lenne Ini és Xavi nélkül. Sajnos nem a Barca napja volt.Xavinho írta:Cesc-et nem csak padra hoztuk volna... rotáció?ismerős? sem Xavi sem Iniesta nem tudnak 100%-os teljesítménnyel 70 meccset lehozni...ha még a sérüléseket is hozzávesszük,mint rizikófaktort,akkor jövünk csak rá,h mennyire kellett volna ide Cesc... de nem kell egyetérteni... a szezon majd igazolBestbarca írta:Xavinho!
Nem szabad ebből a meccsből bármilyen következtetést levonni!
Amúgy szerintem is ha lesérül Xavi és Ini akkor végünk! Egyiküket még tudnánk pótolni, nade kettőt! Fabregast meg hozzuk el padra? Mert ne férne be a kezdőbe az fix! El se jönne padozni szerintem, no meg nem kis luxus lenne!
Ibrának szerintem kb. 3-4 meccs kell beilleszkedni! Ahhoz képest, hogy kb. egy hete edz rendesen, és új csapatba van, új országban, le a kalappal! Egyébként meg ha nem tudunk kihúzni pár meccset, de akár 7-8 is, míg ibra belejön, akkor így is úgy is lehúzhatjuk a rolót! Azért Messi meg Henry meg tudja oldani! A real ellen Eto'o kb. semmit nem csinált, mégis 2-6! A világ legerősebb játékoskeretével rendelkezünk, ha a kezdőt nézzük, meg kell tudnunk oldani! Ráadásul szeritnem ha nem is fog menni ibrának az első pár meccsen, akkor is rúg 3-4 gólt, ő ilyen típusú!![]()
Ibra jó teljesítménye nélkül gyengébbek leszünk elöl. Itt nem csak a góllövésről,hanem a játékstílusról is szó van,be kell őt építeni a csapatba,de ez időt vesz igénybe,ami nagyon kevés van,ebbe belebukHATUNK(nem feltétlen fogunk).
Sajnos tegnap nem sikerült a helyzeteket gólra váltani. Nem hiszem, hogy végünk lenne Ini és Xavi nélkül. Sajnos nem a Barca napja volt.Xavinho írta:Cesc-et nem csak padra hoztuk volna... rotáció?ismerős? sem Xavi sem Iniesta nem tudnak 100%-os teljesítménnyel 70 meccset lehozni...ha még a sérüléseket is hozzávesszük,mint rizikófaktort,akkor jövünk csak rá,h mennyire kellett volna ide Cesc... de nem kell egyetérteni... a szezon majd igazolBestbarca írta:Xavinho!
Amúgy szerintem is ha lesérül Xavi és Ini akkor végünk! Egyiküket még tudnánk pótolni, nade kettőt! Fabregast meg hozzuk el padra? Mert ne férne be a kezdőbe az fix! El se jönne padozni szerintem, no meg nem kis luxus lenne!
Ibrának szerintem kb. 3-4 meccs kell beilleszkedni! Ahhoz képest, hogy kb. egy hete edz rendesen, és új csapatba van, új országban, le a kalappal! Egyébként meg ha nem tudunk kihúzni pár meccset, de akár 7-8 is, míg ibra belejön, akkor így is úgy is lehúzhatjuk a rolót! Azért Messi meg Henry meg tudja oldani! A real ellen Eto'o kb. semmit nem csinált, mégis 2-6! A világ legerősebb játékoskeretével rendelkezünk, ha a kezdőt nézzük, meg kell tudnunk oldani! Ráadásul szeritnem ha nem is fog menni ibrának az első pár meccsen, akkor is rúg 3-4 gólt, ő ilyen típusú!![]()
Ibra jó teljesítménye nélkül gyengébbek leszünk elöl. Itt nem csak a góllövésről,hanem a játékstílusról is szó van,be kell őt építeni a csapatba,de ez időt vesz igénybe,ami nagyon kevés van,ebbe belebukHATUNK(nem feltétlen fogunk).
Barca1988 írta:amadeus írta:Jo lenne azert vasarnap egy ilyen felallasba latni a csapatot egy kicsit nyugottabb lennek!
------------------------V.V.-----------------------
---------------------------------------------------
-------------Puyol/----Pique/------
--Alves/---------------------Maxwell/---
----------------Yaya Toure/----------
--------Xavi/---------Iniesta/---------
---Messi/-----------------Titi/----
------------Ibrahimovic/---------------
Ini nem jáccik a bajnokság rajtjáig a sérülése miatt
amadeus írta:Jo lenne azert vasarnap egy ilyen felallasba latni a csapatot egy kicsit nyugottabb lennek!
------------------------V.V.-----------------------
-------------Puyol/----Pique/------
--Alves/---------------------Maxwell/---
----------------Yaya Toure/----------
--------Xavi/---------Iniesta/---------
---Messi/-----------------Titi/----
------------Ibrahimovic/---------------
Cesc-et nem csak padra hoztuk volna... rotáció?ismerős? sem Xavi sem Iniesta nem tudnak 100%-os teljesítménnyel 70 meccset lehozni...ha még a sérüléseket is hozzávesszük,mint rizikófaktort,akkor jövünk csak rá,h mennyire kellett volna ide Cesc... de nem kell egyetérteni... a szezon majd igazolBestbarca írta:Xavinho!
Ibrának szerintem kb. 3-4 meccs kell beilleszkedni! Ahhoz képest, hogy kb. egy hete edz rendesen, és új csapatba van, új országban, le a kalappal! Egyébként meg ha nem tudunk kihúzni pár meccset, de akár 7-8 is, míg ibra belejön, akkor így is úgy is lehúzhatjuk a rolót! Azért Messi meg Henry meg tudja oldani! A real ellen Eto'o kb. semmit nem csinált, mégis 2-6! A világ legerősebb játékoskeretével rendelkezünk, ha a kezdőt nézzük, meg kell tudnunk oldani! Ráadásul szeritnem ha nem is fog menni ibrának az első pár meccsen, akkor is rúg 3-4 gólt, ő ilyen típusú!
Bestbarca írta:Így van! Egy vicc! bunkerfocit játszani egy gálameccsen!!! PffffffffRivaldo11 írta: A cityről csak annyit, hogy aki célfutballt jön játszani egy gálameccsre, az kiállítja magáról a szegénységi bizonyítványt. Hányinger.