2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A tv-be adják...a tv2-n....Alberto10 írta:vki tud egy netes linket a Loki meccsről?előre is köszi és HAJRÁ DEBRECEN!!!HAJRÁ MAGYAROK!!!
Hát most írjuk, hogy TV2 adja. Ez még nálam itt Szlovákiában is megy...Asys írta:Hát azt nem néztem meg tényleg... már tudatalatt is elegem lehet a digisportból...![]()
![]()
Azért köszi az infókat![]()
Marad hát a net...
A TV2 közvetíti. 20:15-től. Hajdú és Méhes a közvetítőkAsys írta:Hy srácok!
Nézegettem a Port.hu-n a pénteki 20.45-ös időpontnál a sport csatornákat, de nem láttam sehol se, hogy közvetítené valamelyik is a Európai Szuperkupa meccset...![]()
Van valami infótok? Közvetíti valamelyik adó?
A hőn szeretett digisport adjaAsys írta:Hy srácok!
Nézegettem a Port.hu-n a pénteki 20.45-ös időpontnál a sport csatornákat, de nem láttam sehol se, hogy közvetítené valamelyik is a Európai Szuperkupa meccset...![]()
Hát port.hu szerint:Asys írta:Hy srácok!
Kód: Egész kijelölése
DigiSport
20:30 - Labdarúgás (élő)
Európai Szuperkupa: Barcelona - Sahtar Donyeck
Ez a Digi legalább olyan rossz volt, mint egy rossz stream!Krojf írta:Főnököm beköttette a DigiTv-t a mozi sörözőjébe, hogy ugye majd BL,
meg bajnokságok, meg projektoros kivetítés a söröző nagyobb termébe,
erre ma este pár felhőpamacs megjelent az égen, aztán azóta éjfekete
a képernyő.
Gondoltam hogy idebent megnézem a szuperkupa visszavágót, de így
soványmalac rohanása lesz haza.
A UPC Direct-szettem ilyenkor is működőképes.
K.
ha hirtelen elfog tűnni, akkor neked köszönhetjük majd, ez az oldal majdnem minden fontos sporteseményről tesz ki linket általában magyart.[/quote]messi4ever írta:[quote="torrestoni"
Sport 1, minek vacakoltok Priváttal?
Én se tudok PÜtmessi4ever írta:Csak 23 Pü-t kaptam. ez durva!
Csak aztán működjön végig a link mert kinyírtok.
Tudom már vagy 10 perce válaszokat írok!progyface írta:messi4ever küldtem neked egy privit!
Ugyanezzel a problémával küzdök.roonie írta:Nem tudok pü-t küldeni (kapcsolatba kéne lépnem az adminisztátorral...), de gondolom nekem lehet küldeni, szóval megköszönném.messi4ever írta:Aki szeretne egy Sport 1 linket küldjön pü-t.
Mert nem írom ki lehet hogy letiltják!