Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szinte a legerősebb összeállítás, mint várható volt.gekkodan írta:Mourinho már ma kijelölte a kezdőjét ellenünk:
Julio Cesar, Maicon, Lucio, Walter Samuel, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Stankovic (or Muntari), Thiago Motta, Wesley Sneijder, Samuel Eto’o, and Diego Milito
Nincs sok meglepetés...:
A védelem erősnek tűnik, de nem átjátszhatatlannak, Maicon gyakran megy fel a támadásokkal, és nem biztos, hogy mindig vissza is fog érni, bár ezt Pep biztos jobban tudja. Nekem egyedül Samuellel vannak kétségeim, nem nagyon ismerem ezért nem mondok róla a véleményt. A csatár soruk nagyon erős, a középpályájuk úgy szintén, nem lesz könnyű mentet az egyszer biztos.gekkodan írta:Mourinho már ma kijelölte a kezdőjét ellenünk:
Julio Cesar, Maicon, Lucio, Walter Samuel, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Stankovic (or Muntari), Thiago Motta, Wesley Sneijder, Samuel Eto’o, and Diego Milito
Nincs sok meglepetés...
Jó lesz nézni, ahogy Ibra 200 fokra felfűtve rakja takarékra a régi védőtársait![]()
Értem és kösz az infótMikaos írta:A főoldalon lévő hírben benne van, hogy miért utazik és mégis miért nem játszhathÓgOlyÓ írta:Csigrinszkij a keretben van az Inter ellen?![]()
Most játszhat BL-ben nálunk vagy nem?![]()
Amúgy csak elkíséri a csapatot, hogy a beilleszkedését ezzel is segítse - természetesen nem játszhat a meccsen.
A főoldalon lévő hírben benne van, hogy miért utazik és mégis miért nem játszhathÓgOlyÓ írta:Csigrinszkij a keretben van az Inter ellen?![]()
Most játszhat BL-ben nálunk vagy nem?
Miért gondolod, hogy nem lenne értelmesebb megkérdezned az Távkapcsoló a kézben - Iternetes meccsnézés topikban, ami szintén a fórum ajánlóban van?novaksandor írta:Várható, hogy valahol, akár internetes link, akár valami emberi TV csatorna adja a meccset?
Hát kedves szurkertársaim az Inter szerintem piszok erős, nagyon jó csapatunk van, de azt, hogy simán nyerünk nem merném kijelenteni.danikaa10 írta:Én mondjuk egy kicsit igen, azt hiszem mi tudjuk a legjobban, hogy Eto'onak ha a góllövésről van szó, nem létezik az, hogy lehetetlen.Zsolti írta:sztem szerdán simán nyerünk...én nem félek az intertől.![]()
Emlékszem régen, amikor még nem volt Sport Tv, akkor a tesómmal mindig ott ültünk hétvégén a TV előtt és vártuk és reménykedtünk, hogy mi is láthatjuk végre Ronaldot és a többieket focizni az Interben... Aztán mikor kifutottak a gyepre, 105 percre mindig elsötétült a Rai Uno...moreandmore írta:Sziasztok!
A közvetítő csatornák közül nekem csak a RAI UNO van, olvastam ilyen feltevéseket, hogy kódolva lesz a mérkőzés alatt. Nem hallottam még ehez hasonlót. IGAZ?
Én mondjuk egy kicsit igen, azt hiszem mi tudjuk a legjobban, hogy Eto'onak ha a góllövésről van szó, nem létezik az, hogy lehetetlen.Zsolti írta:sztem szerdán simán nyerünk...én nem félek az intertől.![]()
Ha ilyen eset előfordult, akkor Touré játszott előrébb kicsit, de főleg Keita-Busquets páros volt.Varatrix írta:Miért lenne két vkp?Andris írta:--------------------------Valdes--------------------------
--Alves---------Piqué------------Chygri---------Max---
--------------Busquets----------Touré------------------
--------------------------Xavi----------------------------
---------Messi------------Ibra--------Iniesta-----------
Sosem játszunk így.
Busquets egy sorral előrébb játszik ilyenkor.
Miért lenne két vkp?Andris írta:--------------------------Valdes--------------------------
--Alves---------Piqué------------Chygri---------Max---
--------------Busquets----------Touré------------------
--------------------------Xavi----------------------------
---------Messi------------Ibra--------Iniesta-----------
Hát ez a gála11 a jelenlegi keretből szóval remélem tényleg ők kezdenek.LM10 írta:A meccsre u.a. fognak utazni mint Getafébe, csak Csiga helyett Márquez fog elmenni. A kezdőm:
-----------------------V.V.---------------------
Alves----------Puyol--------Piqué-----------Abidal------
------------------------Touré-----------------------
------------------Xavi-----------Iniesta------------
Messi--------------------Ibra----------------Henry----
Ini már kezdő lesz szvsz, max nem játsza végig majd a meccset.
Ha már a szomszédoknál tartunk Tamás, ajánlom mindenki figyelmébe a HRT2 horvát nemzeti csatornát, ahol szintén élőben nyomják a meccset.Varga Tamás írta:Nos, van csatorna, amely adja az Inter-Barca meccset: az ORF1, szerda, élő adásban.
http://tv.orf.at/all/20090916/filter?cat=Sport
Köszönöm a sógoroknak, ők tudják mi a dolguk. Normális ország, normális tévéadó. Maximális respekt nekik!
szuper, most már csak keresnem kell valakit akinél van ilyen adóVarga Tamás írta:Nos, van csatorna, amely adja az Inter-Barca meccset: az ORF1, szerda, élő adásban.
http://tv.orf.at/all/20090916/filter?cat=Sport
Köszönöm a sógoroknak, ők tudják mi a dolguk. Normális ország, normális tévéadó. Maximális respekt nekik!