Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

tedd azt. bár én inkább rajtad nevetek, hogy idejössz, és ilyeneket írsz. közben pedig sírnod kéne (szomorúságodban), hogy ilyet művel a csapatod. grat amúgy, tényleg. büszke lehecc magadraferninho írta:ilyen nincs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4:0![]()
![]()
![]()
röhögök... sírva![]()
![]()
azért ott még nem tartunk, de a sok okos aki mondta, h hogy lehet egy névtelen rubin kazánytól kikapni, azok most nem tudom hol vannak...barcafan0911 írta:És ez a Reál akar bl-t nyerni?
igen, ez akarÉs ez a Reál akar bl-t nyerni?
remélem még vagy 45percig nem is alszik elCali írta:De most az számít, hogy ég a Madrid és ég Perez is.
Akkor a talis focin azért szokta Game a legjobbját hozni a sok pesti kecseg ellen.Mikaos írta:Ez az Alcorcón amúgy kb. olyan város/falu lehet Madridnak, mint Budapestnek Vecsés...
Madridista fórumon a saját szurkolóik 80%a nem tiszteli most a madridot. Majd pont nekünk kéne?pálkatapéter írta:ne nevessétek ki az ellent. nem biztos, hogy nem szaladunk bele mi is valami lelkes csapatba, stb.
ne legyünk bunkók, tiszteljük a Madridot, még ha most nagyon nem figyelnek oda a meccsre. úgysem ejtik ki magukat a kupából az első éles körben.
inkább dicsérjük a sárgákat
Ezen lassan már nevetni se lehet, inkább kínos... Embarassed
Vedd meg a ligát Perez! Laughing
Pellegrini meg már le se @arja.Kár most Perezt szidni,erről nem ő tehet,hogy Guti flegma,Drenthe sz.ar,a többiek meg csak simán leszarják.
Komolyan mondom, a "fiatalság" közül az egyetlen aki megérdemli a mezt.És akiben lehet bízni.Na jó még Higu esetleg.Bernabuéban kapnak majd egy jó nagy zakót, főleg majd ha cr is játszik.
Mindenképpen igaz...Fecooo írta:egy dolgot ne felejts el, lehet akármennyivel gyengébb a keretünk holnapra, van egy aprócska, ámde nem elhanyagolható különbség: Pep
ha ő meglátná, h vki alibizik, úgy seggberúgná, h ülni nem tudna hetekig
Az ilyen senkikre nem kell adni"MIért lettem reálos?" By madridista forumer...
egy dolgot ne felejts el, lehet akármennyivel gyengébb a keretünk holnapra, van egy aprócska, ámde nem elhanyagolható különbség: PepVaratrix írta:Óva intenék mindenkit.
Csak a holnapi meccsünk után nyilatkozzunk.
Mert a végén mi is így járunk.
Annak ellenére, hogy Pellegrini nem vitt magával a Castillából.
Szóval nekünk holnap papíron gyengébb keretünk lesz, mint ez a Real.