2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jelen helyzetben - szerintem -a döntetlen a legjobb, mert akkor ez a forduló olyan, mintha semmi sem történt volna.pálkatapéter írta:Kérlek, mondjátok meg, mi nekünk a legjobb eredmény a Dinamo-Interen, és mi a legrosszabb. Nagyon várom, köszönöm!
Manishtushu írta:Ezen nincs mit szépíteni, újfent akarat nélkül és bűnrosszul játszottunk. Ugyanaz van, mint 3 éve. A meccs dögunalmas volt, és ez nem a Kazany hibája. Ha Guardiola megint azt nyilatkozza, hogy "Nem aggódom, mert jól játszottunk", akkor nagy baj van. Szerintem még az is lehet, hogy az El-ben folytatjuk, vagy ott se. Ibra bizonyára nem ezért jött.
Mondjuk ja aza 3 kapufa a két meccs alatt meg a kb. 30 helyzet nekik meg kb 5-6 helyzetük volt a két meccs alatt és abból több gól rugtak mint mi..mondjuk télleg igazad van mostmár én is látom..csababarca írta:Szerencse?ember miről beszélsz?
Mi nekünk volt szerencsénk a végén.
Igenis lehetne beszélni, Piquéktől aztán igazán bemehetett volna pár. VV-nek gratulálok a teljesítményéhez, látszik, hogy fejlődik!Bogikaaaa írta:Hát azért verességtől azért nem beszélhetünk voltak helyzeteik,de a barcának is csak végre be kénne rugni
És fel kell állni a régi felállással
Én a taktikát nem így nevezném. Itt örülhetünk, hogy nem kaptunk ki.bali 15 írta:Mocskos gyáva féreg minden egyes ellenfél. Valahányszor a pályára lépünk az ellenfél fülét farkát tövig behúzza. Bár igaz nem akar veszíteni.