Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hát meg a miénkről.. nem szoktam dícsérni, de ha VV nem jön ki jól pár helyzetbe kapjuk a 3-0át..a ruszkik szerncséjéről meg ne is beszéljünk..
levproff írta:Hát most igen ideges vagyok...Nem értem, hogy ,hogy az autócenzúrába nem lehet észre venni, hogy egyáltalán nincs bal oldal!Messi ment volna vissza..erre..pff
ilyen amatőr hibát..a ruszkik szerncséjéről meg ne is beszéljünk..hitetlenül mérges vagyok

Szerintem ha a Rubin hátrányba kerül akkor összeomlik. Az ő fegyverük a védekezés, támadni igazán nem tudnak, legalábbis egy Barca szintű csapat ellen.ozsimiki írta:Nah félidő 0-0
egyszer kellene vezetnünk,megnézném hátrányból az oroszokat. az x még nem tragédia,de 2.félidőben reménykedem, h kiharcoljuk a győzelmet.
FORCA BARCAAA!!!

Köszönöm. Pont egy 5 perce voltam ott és akkor még nem volt infó.Ticsi 23 írta:A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.
A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.Mikaos írta:Kezdőcsapatot mikor tudjuk meg? Ugyanúgy, mint PD-ben: 1 órával a meccs előtt? Már tűkön ülők...
Csak hadd lássam Danit a kezdőben
Barca győzelmet várok és szeretnék is...nagyon.
A Kiev-Interen meg nagyon jó lenne egy Kiev-győzelem, vagy akár egy döntetlen.