Volt olyan [auto_cenzúra] meccs, mint az első. Reménykedtem, hogy a Barca tanul az első meccsből és megpróbál valami újat elővenni a tarsolyából, de semmit nem tettek. Szinte hihetetlen, hogy nincs egy olyan ember aki 20-25 méterről rá lőtte volna a labdát. Állandóan csak még egy passz és még egy. Dani Alves beadásainak aránya pedig 10-ből egy, ha nem rosszabb. Messi nincs formában és sajna labdától csak úgy tud szabadulni ha elveszik tőle.
Semmi hit nem volt a játékban, senki nem próbált valami pluszt hozzátenni. Kellene egy kis átütő erő, frissítés a csapatnak. Jó lenne, ha télen érkezne egy két minőségi csere is.
Kezd egy kicsit olyan lenni a Barca, mint a Riykaard éra végén. Azt hiszik, hogy a gólok maguktól jönnek már pedig, ha nem tesznek többet hozzá, akkor akár csúnya vége is lehet az évnek. Reménykedtem, hogy ezt Guardiola is látja, de az elmúlt meccsek tanú bizonysága nem azt mutatja.
Viszont Valdesben kellemeset csalódtam mostanság, úgy néz ki kezdi kinőni a bakijait, és jól véd. Csak így tovább, csak el ne kiabáljam.
Hajrá Barca!!