2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Enjoy írta:Uff, akkor ez azt jelenti, hogy Bl-ben is az egymás elleni eredmény számít?
Nem a gólkülönbség?
Ergo ha netán Kijev végezne élen, mi meg pontegyenlőséggel állnánk kazannyal, akkor kazany és kijev jutna tovább?
Akkor így:Enjoy írta:Most ha nyer a Kijev, akkor hogy áll a csoport?
Valaki le tudná írni, hogy ebben a helyzetben,ki hány ponttal állna
Az Inter elleni.Kalti írta:A következő meccs melyik lesz, a Dinamo ?
Ebben is van ráció, ilyen szemszögből még nem is gondoltam végig. A lényeg, hogy az Inter-t otthon verni kell, nincs mese. A következő meccs melyik lesz, a Dinamo ?Mikaos írta:LG írta:pálkatapéter írta: Azért is jó, ha a Kiev nyer, mert akkor szegény Mourinho kénytelen lesz támadóbb felfogásban játszatni a csapatát, azt meg garantáltan megszívják a Camp Nou-ban
Amúgy a legjobb a Kiev-Inter X lenne, de az Inter győzelem a lehető legrosszabb lenne nekünk.
Csak, annyit, hogy tényleg ezért regisztáltál?mazon írta:Akkor Messi mégsem lesz aranylabdás?
(húú mit fogok ezért kapni, te jóó ég)
Nem csak a szerncsére fogtam..sőt csak meg említettem a sok hiba mellet.csababarca írta:nem erről van szó.csak szerintem ezt az orosz csapatot verni kellett volna otthon mindenféleképp,mindenféle szerencsétlenséggel együtt.levproff írta: Mondjuk ja aza 3 kapufa a két meccs alatt meg a kb. 30 helyzet nekik meg kb 5-6 helyzetük volt a két meccs alatt és abból több gól rugtak mint mi..mondjuk télleg igazad van mostmár én is látom..
Egy barca pedig nem hivatkozhat a szerencsére,hogy csak azért nem nyertünk mert nem volt szerencsénk.
nem erről van szó.csak szerintem ezt az orosz csapatot verni kellett volna otthon mindenféleképp,mindenféle szerencsétlenséggel együtt.levproff írta: Mondjuk ja aza 3 kapufa a két meccs alatt meg a kb. 30 helyzet nekik meg kb 5-6 helyzetük volt a két meccs alatt és abból több gól rugtak mint mi..mondjuk télleg igazad van mostmár én is látom..