Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A hsz első felével egyetértek, viszont a Pedro-s rész szerintem sántít. Nem leszólni akarom a srácot és nem akarom a teljesítményét folyamatosan lehúzni, de én nem mondanám így ki, hogy lehagyta Bojant. A sérülése előtt igencsak jó formát mutatott, azóta meg csak percekre láttuk őt. Így nem hiszem hogy össze lehetne hasonlítani őket. Ha Krkicet favorizálná jobban Pep lehet, hogy nem is beszélnénk Pedróról úgy mint a riválisáról. Persze lehet, hogy nem így van, de amíg nem kap elég lehetőséget nem tudjuk leszűrni hol tart.Léfe írta:Szerintem az volt a döntő dolog, hogy az elmult pár hétben gyengébb teljesitményt nyujtó játékosok / Alves, Xavi, Iniesta stb / most egyénileg sokat letettek az asztalra és ez felhozta a csapatot is. Keita birálatával nem értek egyett, olyan mint Zakariás volt az aranycsapatban. Vizhordó is kell, bár mindenki hajtott. Ráadásul mostanában gólokat is szerez. Piqe
nagyon beérett, Pedró pedig lehagyta / már most / Bojant, bár neki kevés lehetősége van. Az Inter csatárait nem szidnám nem kaptak labdát, de az meglepett, hogy az Inter mennyire fantáziatlan, ötlettelen, stilus nélküli gárda, holott a játékosállománya elég jó.
uefa.com...barca28 írta:Valaki egy nagyon részletes Tabellát tudna nekem mutatni
álltalában egyetértek a hozzászólások zömével, veled azért vitatkoznék:Xavinho írta:Szép győzelem volt. Henry megmutatta,hogy neki igenis a kezdőben a helye és egyelőre jobb,mint Bojan. Pedro-nál láttam pozitív változást olyan tekintetben,hogy bevállalt 1-2 cselt és nem csak hátra passzolt. A gólja szép volt,de azért még messze nincs olyan jó,hogy alapember legyen. Első számú cserének viszont nagyon is jó és érzésem szerint fejlődni is fog. Iniesta is nagyon jól játszott,bár szerintem ahhoz képest sehol sincs,amit a kp-án tudna nyújtani. Szerencsére gyorsan megszereztük a vezetést,így az Inter nem építhetett döntetlenre.
A reál ellen remélem azért már Messi és Ibra is kezdő lesz, Touré-ról nem is beszélve ( bár róla jelenleg nem sokat tudok,csak ,hogy vírusos).
Jó lenne a reál ellen az alapkezdővel menni. (VV-Alves,Pique,Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Iniesta-Messi,Ibra,Henry)
A BL-ben már nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy gondjaink lennének.
Valóban igazad van, akkor az a felállás csak akkor érvényes, ha nem lövünk gólt. Tehát ha 2-0-ra kikapnánk, és a másik meccsen nyerne valamelyik csapat, akkor esnénk ki.Gali írta:Hunfranco! Ha a Kijev nyer (egyébként ezt el sem tudom képzelni), akkor nem a gólkülönbség, hanem az egymás elleni eredmény számít. Mivel Barcelonában 2-0 -ra nyertünk, így ha gólt lövünk 2 gólos vereség esetén is mi megyünk tovább.
De a Barca nyer és csoport elsőként megy tovább.