Mivel nem tudtam nézni a meccset (Loki-Pool-on voltam), így csak gondolatban tudtam drukkolni a fiúknak.
Az volt a jó, hogy én az 1. sor 5. székén ültem, és a 3. sor kb. 10-12. székén ült egy ismeretlen Barcás tag. Na már most...ugye a Loki a 4. percben hátrányba került így a 10. perc körül elég nagy csend volt, ekkor felugrik a srác elkezd ordítani, hogy: Góóóóóóóóóóóllll!!! Hátranézek, mondom magamban: Mi van?

Erre megint a srác: Vezet a Barcaaaaaa!!! Piquééééé!!!

Sms-be kapta gondolom... Utána már mi is örültünk! 27. perc megint, de akkor már tudtam, hogy a nagy síri csendben azért kiabál mert már 2-0!
A félidőben megnéztük a gólokat is a kivetítőn, nem voltak csúnya gólok, pláne a 2.

Az elsőnél Henry szépen csúsztatta meg, Piqué meg Mottával a nyakán, hátán, karján, mindenhol ügyesen tette bele a lábát. A 2. pedig az a mélységi Xavi passz Alves-nek, aztán Alves kapásból be, majd Pedrito kapásból a kapuba.

Na az nem volt egy csúnya jelenet.
Többet a meccsről nem is láttam azóta se, majd pénteken megnézem a SportKlubbon, de ahogy itt is és máshol is olvastam esélye nem volt az Internek ahhoz, hogy egy döntetlent elérjen. Ez óriási dícséret így a tegnap este pályára lépőknek, pláne úgy, hogy Touré, Messi és Ibra nem is játszottak. Mi lesz itt a Clásicon...
Ami meglepett a ma reggeli cikket olvasva az Abidal játéka volt. Hogy? És miért? mikor? 1 héttel ezelőtt sérült le 3 hétre, majd szombaton még a H1N1-el kezelték! Kicsit tudnak az orvosaink.

És ahogy olvastam, nem is játszott rosszul.
Hát...ha minden jól alakul a lehető legerősebb kezdőnkkel fogadhatjuk a Madridot vasárnap! Ilyenre még nem volt példa idén, hogy a legerősebb kezdőt a pályán lássuk, eddig kellett várni, november 29-ig, hogy a: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Xavi, Touré, Iniesta - Messi, Ibra, Henry kezdő 11 fusson ki a kezdősípszóra.
De mikorra álljon össze teljesen a csapat, ha nem az El Clácicora?
Csak így tovább srácok! 1 már megvan a 2-ből a héten! (nem is akárhogy

)