2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is így gondolom, hogy fölösleges 30-40 milliókat költeni egy világsztárra, mikor itt van nekünk Pedro és Jeffrén, bár ők még nem annyira csiszoltak, de mégis olcsóbb dolog őket játszatni. Csak meccsritmus kell nekik és fejlődőképesek!barcaloki írta:a széljátékért nem kell Robinhokat igazolni, hanem egy egyszerű nagy munkabírású játékost aki leviszi és be tudja adni, mert már van egy magas csatárunk akinek ez lenne az erőssége, dehát nem kap egy értelmes labdát.
Azt hiszem 13.-án játsszuk bár nem vagyok benne biztos. Sztem okosan van megcsinálva a következő meccsgianni írta:Cső.
Mikor játszuk a visszavágót a sevillaval?
Na persze ha már net elött vagyok megkereshetném,bár a "következő meccsek"című rovatnál 4 napja csak a holnapi meccsünk van kint ami elszomorít,mert már nem ez az első eset,az meg végkép nem tetszik,hogy ezzel a fogadós dologgal van egybekötve
Véleményem szerint itt az első félidőben szerzett lesgólról volt szó. Sokan vitatták, hogy le kellett e fújni les miatt vagy sem. A válasz igen.Rewolution5 írta:magyarazza mar el nekem valaki miert volt Capel golja szabalytalan??? nem ertem ...barcsak a biro jobban figyelnekosz
Ez ellen a taktika ellen pont az eredeti Barca játék a megoldás: sok gyors passz, a középpálya visszalép (főleg a védekező középpályás) és gyors támadás építés szintén elég sok passzal, gyors apró mozgásokkal, hogy megbomoljon a védelmük, majd beindítással, vagy gyors kényszerítővel a 16-os előterében, avagy szélen védők mögé kerülve egy jó beadással gólt szerezni. Tipikus Barca támadás. Idén nem nagyon láttam még ilyet, a védők nem lépnek vissza, nincs meg a gyors passzjáték a középpályán és nem is mozog senki sem annyit, a szélek meg bőven kisebb mértékben vannak kihasználva. a 80. perctől meg már nagyon kellett hajtani, ezért már el is kezdett játszani a csapat... Tudnak ők még mindig, ha akarnak, de idén inkább csak akkor akarnak igazán, ha vesztésre állunk.Rivaldo11 írta:Hm. Érdekes, senki nem említi meg, hogy tegnap a Sevilla mesterien taktikázott. Már a 30. perc környékén is elég jól játszottak, de csak a 2. félidőre lett előttük tiszta, mit kell játszani. Totálisan elválaszották a középpályánkat a védelemtől, emiatt képtelenség volt a jól megszokott építkezés, ha meg mégis sikerült pár passzal átjátszani a letámadást, remekül zártak vissza. A védőink kénytelenek voltak rengetegszer ívelni, sok volt a saját térfelünkön eladott labda is. A záró 10 percben már megtaláltuk e letámadás ellenszerét, és sokkal gyorsabban, kevesebb érintéssel játszottunk, de az egyenlítésre idő már nem maradt. A továbbjutás természetesen még nyitott, minden esélyünk megvan idegenben is a győzelemre, de nem szabad még egyszer olyan komótos fél órát produkálni, mint tegnap.
Pont ezért.barcafan07 írta:miert temetik sokan a csapatot tavaly idegenben 3-rom nullra vertek meg a fiuk a seviat en bizom a fiukban
Villareal ellen olyan volt mintha 2 Xavi lett volna a pályán.barca99 írta:Szerintem nem véletlen, hogy Jonathan egy kicsivel előrébb van a rangsorban, mint ő.Adam Philip írta:2. Thiago Alcantara.
A srác borzasztó ügyes, és nagyon jó keresztlabdái voltak.
Ha összehasonlítjuk Jonathan-al és az utolsó két meccset veszük figyelembe, nekem a kis-brazil-olasz-spanyol igéretesebbnek tűnik.![]()
Tegnap jól játszott, de csak az első félidőben, amelynek többször már gála jellege volt. Jonathan meg nem volt rossz a Villarreal ellen, pedig ők elég keményen letámadtak, sokkal komolyabb ellenfelek voltak, mint az első félidőben játszó Sevilla.
Tehát igaz, hogy Thiago látványosabban, bátrabban játszott, de ehhez kellett az ellenfél is.
Viszont örülhetünk, hogy van két nagyon ígéretes fiatal középpályásunk.
Sajnos egyet kell értenem. Méghozzá teljes mértékben. Igen jó lenne triplázni megint. Vagy akár megnyerni azt is. De a tavalyi bravúrhoz szerencse is kellett. Hál istennek elkerültek a sérülések. Ráadásul most alkalmunk van megvédeni a címünket a BL-ben és mindezt a Madrid otthonában tehetjük meg. És a bajnokság is sokkal szorosabb a tavalyi sikerhez egy nagyon [auto_cenzúra] Madrid is kellett. Most viszont nagyon feljöttek több rúgott góljuk van, hál istennek mi vezetünk még de egyetlen egy forduló után ez megváltozhat.szergoka írta:A Sevilla elleni visszavágóval már 7 meccsel fogunk többet játszani az idényben mint a Madrid. Ez meg ilyen szinten baromi sok, és félő, hogy a későbbiekben ez kiütközne. Sokkal jobb lenne ha már most kiesnénk, mintha estleg eljutnánk az elődöntőig és ott történne meg mindez.
És így legalább a bl-re, és a bajnokságra tudnánk összpontosítani csakúgy mint a Real. Amúgy is elég szűk a keretünk és így többet tudnának pihenni a fiúk.
Részemről abszolút nem bánkódnék ha kiesnénk, mert mindent megnyerni újból, lehetetlen. És csak az erőnket pazarolnánk, miközben a Madrid röhögne a markába.
Szerintem nem véletlen, hogy Jonathan egy kicsivel előrébb van a rangsorban, mint ő.Adam Philip írta:2. Thiago Alcantara.
A srác borzasztó ügyes, és nagyon jó keresztlabdái voltak.
Ha összehasonlítjuk Jonathan-al és az utolsó két meccset veszük figyelembe, nekem a kis-brazil-olasz-spanyol igéretesebbnek tűnik.![]()