Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a sat1 tegnap adta a bayern-mu-t, szerintem ma ott a fentebb említett film lesz látható.Gyulai27 írta:Port.hu tényleg azt írják hogy adnak Bl mecset.barca1615 írta:Sat1-en lesz port.hu-n ha megnézed bl meccs van írva és tuti ezt fogják adni ...
Bár én még egyszer meg néztem Sat-1 honlapját, és azt találtam, hogy
20.15 Killer Wave-Die Todeswelle valami film.
Bár a német tudásom a 0-val egyenlő.
Bár eddig mindig héten adtak Bl mecset,szerintem én tévedek.
Port.hu tényleg azt írják hogy adnak Bl mecset.barca1615 írta:Sat1-en lesz port.hu-n ha megnézed bl meccs van írva és tuti ezt fogják adni ...
S.Agüero írta:Ezt most miért mondod beléptem digisportra és ott van, hogy:Ilúvatar írta:SAT1 nuku.
DigiSport nuku.
Ezt már nem tudom elhinni...![]()
![]()
20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája: Arsenal - Barcelona
Élő
A Digisport oldalán jó minőségben mennek a meccsek,persze nem garantált a 'szaggatásmentesség',de bőven élvezhető a dolog.Ilúvatar írta: neten meg szaggat mint az állat
Ezt most miért mondod beléptem digisportra és ott van, hogy:Ilúvatar írta:SAT1 nuku.
DigiSport nuku.
Ezt már nem tudom elhinni...![]()
![]()
Szia!ozsimiki írta:Aki teheti, és természetesen nincs digisportja, ma is kapcsoljon este a Sat1-re, adják az Arsenal-BARCA meccset.
múlt heti BARCA-Stuttgartot ott néztem,elég élvezetesen közvetítették,annak ellenére,h enyhén szívott a saját csapatuk.
Ezt most a Mallorca ellen nagyon szépen köszönöm!Fecooo írta:http://tv.0n-line.info/Fernando írta:Valaki egy linket légyszí! 26 perce nem találok normálisat.
itt tökéletes, ezt ajánlom (sport2)
szívesen
http://tv.0n-line.info/Fernando írta:Valaki egy linket légyszí! 26 perce nem találok normálisat.
21:00bence-barca írta:de a TV újságban és a honlapon is így vanmiihii írta: Elírás!
Az OM-Lyont a BARCA meccs után tolják le a Sport1en.![]()
remélem télleg csak elírás!
de a TV újságban és a honlapon is így vanmiihii írta: Elírás!
Az OM-Lyont a BARCA meccs után tolják le a Sport1en.
Elírás!bence-barca írta: Nem mert ahogy néztem:
21.00kor Marseille-Lyon-sport1
juve-samp 20.45-sport2
Nem mert ahogy néztem:miihii írta:Természetesen.3 évig adja a bajnokikat a SportTV,köztük kiemelten foglalkoznak a BARCA-reál kettősfogattalmessi70 írta:a Zaragoza Barcelona meccset valamelyik tv ado adjae legyenszives valaki valaszoljon elore is koszi'?![]()
Olyan 20:45 körül kattanj a Sport1re.
Természetesen.3 évig adja a bajnokikat a SportTV,köztük kiemelten foglalkoznak a BARCA-reál kettősfogattalmessi70 írta:a Zaragoza Barcelona meccset valamelyik tv ado adjae legyenszives valaki valaszoljon elore is koszi'?