Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- ozsimiki
- Adminisztrátor
tegnap nem figyeltem sat1-et de akkor így könnyen előfordulhat,h elcserélték a napot, ma lehet ott mégsem lesz látható.
eddig mindig szerdán adtak 1db meccset,de gondolom megoldották most ,h Bayern-M.U. rangadót adhassák.
szerk: teletextjükön sincs mára BL.
ha ott mégse lesz,akkor én a tvplayer v028-as progival fogom meglesni a meccsünket, azon belül tvu állomás,és a foxsports csatorna. spanyol kommenttel szokott menni.
teljesen akadás mentesen,és jó minőségben.
eddig mindig szerdán adtak 1db meccset,de gondolom megoldották most ,h Bayern-M.U. rangadót adhassák.
szerk: teletextjükön sincs mára BL.
ha ott mégse lesz,akkor én a tvplayer v028-as progival fogom meglesni a meccsünket, azon belül tvu állomás,és a foxsports csatorna. spanyol kommenttel szokott menni.
teljesen akadás mentesen,és jó minőségben.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Chris
- Capitá del Barça
a sat1 tegnap adta a bayern-mu-t, szerintem ma ott a fentebb említett film lesz látható.Gyulai27 írta:Port.hu tényleg azt írják hogy adnak Bl mecset.barca1615 írta:Sat1-en lesz port.hu-n ha megnézed bl meccs van írva és tuti ezt fogják adni ...
Bár én még egyszer meg néztem Sat-1 honlapját, és azt találtam, hogy
20.15 Killer Wave-Die Todeswelle valami film.
Bár a német tudásom a 0-val egyenlő.
Bár eddig mindig héten adtak Bl mecset,szerintem én tévedek.

Port.hu tényleg azt írják hogy adnak Bl mecset.barca1615 írta:Sat1-en lesz port.hu-n ha megnézed bl meccs van írva és tuti ezt fogják adni ...
Bár én még egyszer meg néztem Sat-1 honlapját, és azt találtam, hogy
20.15 Killer Wave-Die Todeswelle valami film.
Bár a német tudásom a 0-val egyenlő.
Bár eddig mindig héten adtak Bl mecset,szerintem én tévedek.
S.Agüero írta:Ezt most miért mondod beléptem digisportra és ott van, hogy:Ilúvatar írta:SAT1 nuku.
DigiSport nuku.
Ezt már nem tudom elhinni...![]()
![]()
20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája: Arsenal - Barcelona
Élő
Nincs neki azért írja, hogy nuku:D
A Digisport oldalán jó minőségben mennek a meccsek,persze nem garantált a 'szaggatásmentesség',de bőven élvezhető a dolog.Ilúvatar írta: neten meg szaggat mint az állat
Ennyiből jófejek a digisek,hogy legalább a neten jó minőségben lehet követni az adásukat,ha már a legtöbb háztartásban nincs a kínálatban.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ezt most miért mondod beléptem digisportra és ott van, hogy:Ilúvatar írta:SAT1 nuku.
DigiSport nuku.
Ezt már nem tudom elhinni...![]()
![]()
20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája: Arsenal - Barcelona
Élő
Azt hogy? sopcasted van?
Neten is jó lesz nem? Sopcasttel 1500kbps linkek vannak hd minőség
Sat1-en lesz port.hu-n ha megnézed bl meccs van írva és tuti ezt fogják adni ...
Szia!ozsimiki írta:Aki teheti, és természetesen nincs digisportja, ma is kapcsoljon este a Sat1-re, adják az Arsenal-BARCA meccset.
múlt heti BARCA-Stuttgartot ott néztem,elég élvezetesen közvetítették,annak ellenére,h enyhén szívott a saját csapatuk.
Biztos,hogy a Sat1 adja a meccset?
Én meg néztem A Sat1 honlapját, és ott valami mást adnak.
Nemzeti Sport is azt írja,hogy Digi,ORF1
Remélem csak én néztem el és neked lesz igazad.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Aki teheti, és természetesen nincs digisportja, ma is kapcsoljon este a Sat1-re, adják az Arsenal-BARCA meccset.
múlt heti BARCA-Stuttgartot ott néztem,elég élvezetesen közvetítették,annak ellenére,h enyhén szívott a saját csapatuk.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ezt most a Mallorca ellen nagyon szépen köszönöm!Fecooo írta:http://tv.0n-line.info/Fernando írta:Valaki egy linket légyszí! 26 perce nem találok normálisat.
itt tökéletes, ezt ajánlom (sport2)
szívesen
Bár a mozipénztárban bonyolított párhuzamos forgalom miatt be-behalt, ettől még sokkal jobb volt a rojásoknál!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
http://tv.0n-line.info/Fernando írta:Valaki egy linket légyszí! 26 perce nem találok normálisat.
itt tökéletes, ezt ajánlom (sport2

szívesen

- Fernando
- Llegenda del Barça
Valaki egy linket légyszí! 26 perce nem találok normálisat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Miért paráztok mondjátok???
A Sporttévé nincs azért annyira sügér, hogy a jóval nagyobb itthoni népszerűségnek örvendő Barca meccsét később adja, mint a Ligue1 rangadóját!
A francia bajnokság összes csapatára sem kíváncsiak idehaza annyian, mint ahányan a Barca meccseire!
A francia rangadó meg is mutatta a két bajnokság közti minőségi különbséget, hiszen amíg a Barca varázsolt, addig a Vélodrome-ban sokszor egy egyenes rúgásra sem tellett a két francia megacsapattól.
Szóval ne rinyáljatok, mert azt nem szeretem!
K.
A Sporttévé nincs azért annyira sügér, hogy a jóval nagyobb itthoni népszerűségnek örvendő Barca meccsét később adja, mint a Ligue1 rangadóját!
A francia bajnokság összes csapatára sem kíváncsiak idehaza annyian, mint ahányan a Barca meccseire!
A francia rangadó meg is mutatta a két bajnokság közti minőségi különbséget, hiszen amíg a Barca varázsolt, addig a Vélodrome-ban sokszor egy egyenes rúgásra sem tellett a két francia megacsapattól.
Szóval ne rinyáljatok, mert azt nem szeretem!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- MatyiG
- Adminisztrátor
21:00bence-barca írta:de a TV újságban és a honlapon is így vanmiihii írta: Elírás!
Az OM-Lyont a BARCA meccs után tolják le a Sport1en.![]()
remélem télleg csak elírás!
Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 27. forduló, Zaragoza-Barcelona
Port.hu-n ez van és tuti úgyhogy megnyugodhatsz

-
- Llegenda del Barça
de a TV újságban és a honlapon is így vanmiihii írta: Elírás!
Az OM-Lyont a BARCA meccs után tolják le a Sport1en.

remélem télleg csak elírás!

- miihii
- KHAL
Elírás!bence-barca írta: Nem mert ahogy néztem:
21.00kor Marseille-Lyon-sport1
juve-samp 20.45-sport2
Az OM-Lyont a BARCA meccs után tolják le a Sport1en.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Llegenda del Barça
Nem mert ahogy néztem:miihii írta:Természetesen.3 évig adja a bajnokikat a SportTV,köztük kiemelten foglalkoznak a BARCA-reál kettősfogattalmessi70 írta:a Zaragoza Barcelona meccset valamelyik tv ado adjae legyenszives valaki valaszoljon elore is koszi'?![]()
Olyan 20:45 körül kattanj a Sport1re.
21.00kor Marseille-Lyon-sport1
juve-samp 20.45-sport2

- miihii
- KHAL
Természetesen.3 évig adja a bajnokikat a SportTV,köztük kiemelten foglalkoznak a BARCA-reál kettősfogattalmessi70 írta:a Zaragoza Barcelona meccset valamelyik tv ado adjae legyenszives valaki valaszoljon elore is koszi'?

Olyan 20:45 körül kattanj a Sport1re.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
a Zaragoza Barcelona meccset valamelyik tv ado adjae legyenszives valaki valaszoljon elore is koszi'?
http://www.veetle.com/frameworked/index ... 1238613aa3
működik nem is akadozik jó minőségű angol nyelvű
működik nem is akadozik jó minőségű angol nyelvű