Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt erősen kétlem,ugyanis épp az előbb kezdődött a BARCA TV ezen az adón.14:45től írja a honlapjuk,h Arsenal-BARCA ismétlés,de sajna a MAllorca elleni bajnokit mutatják éppenLM10 írta:Aki hozzám hasonlóan lemaradt az Arsenal elleni meccsről, az ma 17:00-kor a Sport Klubbon pótolhatja
Annak nem, aki már idő előtt felment az oldalra. Nekem is szaggatás nélkül megy.DavidsNeD írta:Ez azért erősen cáfolható...noodle77260 írta: a digi nem szakad, élvezhető a minőség. mindenkinek ajánlom.
Ez azért erősen cáfolható...noodle77260 írta:a digi nem szakad, élvezhető a minőség. mindenkinek ajánlom.vilmso94 írta:Normális linket nem tudok szerezni már elegem van ebből is. Digisport is egy [auto_cenzúra] az is szakad mint állat röhely !
a digi nem szakad, élvezhető a minőség. mindenkinek ajánlom.vilmso94 írta:Normális linket nem tudok szerezni már elegem van ebből is. Digisport is egy [auto_cenzúra] az is szakad mint állat röhely !
vilmso94 írta:Normális linket nem tudok szerezni már elegem van ebből is. Digisport is egy [auto_cenzúra] az is szakad mint állat röhely !
Honnan tudom meg hogy a DigiSport.hu milyen sebességgel sugároz?fcbarca0827 írta:Már, vége. Most a tegnapi meccsek összefoglalói vannak, a meccsig (20:30, stúdió beszélgetés).Lionel85 írta:Hát elvileg a Lyon-Bordeaux megy ott, remélem majd véget ér a Barcelona meccséig.
Már, vége. Most a tegnapi meccsek összefoglalói vannak, a meccsig (20:30, stúdió beszélgetés).Lionel85 írta:Hát elvileg a Lyon-Bordeaux megy ott, remélem majd véget ér a Barcelona meccséig.
Úgy ám. Erre a Stuttgart elleni meccsen jöttem rá. 1 órával kezdet előtt felmentem, hogy nekem jó legyen. Most is már fél 7-kor beléptem.soadroli írta:Nálam már megy a digisport, mert multkor véletlen kiléptem meccs közbe és nem engedett vissza, mert annyira túl volt terhelve. Úgyhogy aki ott nézi(neten persze),az jobb ha most elindítja.
Ezt megfogadom, gracias. Én a Gol TV-t szoktam nézni, de akkor áttérek erre, ha jó sebességgel jön. Ha már 1000 kbps körül van, már nézhető.ozsimiki írta:ha ott mégse lesz,akkor én a tvplayer v028-as progival fogom meglesni a meccsünket, azon belül tvu állomás,és a foxsports csatorna. spanyol kommenttel szokott menni.