zsulter írta:LM10 írta:A Sport.es oldalon a szurkolók ezt a kezdőt szavazták meg:
Valdés, Alves, Touré, Milito ,Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan ,Messi.
Érdekes, hogy már katalóniában sem kezdene Márquez.Bár Pep úgyis kezdetni fogja, és remélem felszívja magát a mexicói.
Szerintem felesleges aggódni Marquez miatt. Lehet kicsit lelassúlt, de a rutin, a tapasztalat és a játéktudás még mindig mellette szól. Én nem aggódnék úgy miatta, képes megoldani a feladatot. Én jobban aggódnék amiatt, hogy a szűrő középpályás Busi lesz valószínű, ami azt jelenti hogy nemigazán lesz szűrés, így nagyobb teher hárul majd a védelemre.
Amit Peptől hiányoltam a hétvégén, hogy nem rakott össze olyan védőpárost a Bilbao ellen, amelyik ma kezdene, mert ott legalább szokták volna egymást egy kicsit az arsenal meccs előtt. Piqué sérülése és Alves eltiltása miatt nyugodtan játszhatott volna egy Puyol-Marquez-Milito-Abidal védelem és akkor mi laikusok is láttuk volna milyen formában van a mexico-i. Így majd minden ma derül ki, az is hogy egyáltalán játszik-e....
Szerintem kezdett volna Rafa, ha mindenképpen őt akarná Pep estére. Attól, hogy Busi lesz a szűrő és átjártóház lesz a kp nem nagyon tartok. Ini biztos nem lesz kezdő és Yaya szvsz 90%, hogy kezdő lesz és ha nem is vkp poszton, de sokat be tud segíteni azon a poszton is. Szal attól nem nagyon tartok, hogy Busin mehet el a meccs (nem is nagyon jellemző, vannak hibái, de az egész csapatnak kritikán alul kell játszani, hogy veszítsünk). Yaya biztosan játszani fog, legalábbis imádkozom érte, akár a védelem tengelyében akár kp-n, én nyugodt leszek. Ha Keita játszik helyette akkor is defenzívebb lesz a középpálya, szóval Busin nem fog elmenni a meccs. Yayat inkább favorizálnám, mert kreativabb mint az afrikai és labdaszerzésben is erősebb. Remélem a legutóbbi jó játéka meggyőzte Pep-et.
Elől Henryt biztos nem kezdetném. Nem hiszem hogy úgy fel tudná szívni magát és csak töketlenkedne. Bojannak most hatalmas önbizalma lehet, ami sokat segíthet és Jeffren-Pedro duóból is az utóbbit kellene sztem kezdetni. Jeffren még nem nagyon érett meg ilyen meccsekre, Pedrito sem rendelkezik akkora rutinnal, de sokkal többel mint Jeffren és ez sokat számít. Félek Messin túl nagy lesz a teher és az angolok is az ő kikapcsolására fognak törekedni elsősorban, akár sárgák árán is, de van olyan klasszis hogy ezt megoldja. Ha ő elkapja a fonalat nincs aki megállítsa.
A tippen egy 3:1 izzadság nélküli győzelem.
Ha jó játékkal verjük őket a Clasicóra is hattalmas plusszal indulhatunk.