Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz...,remélem az ideire gondoltálLM10 írta:Az elődöntőben már ott leszbaas11 írta:Puyol hány meccset kapott ??![]()
Tökéletesen egyetértek! Itt egyebek közt nagyon komoly pénzekről van szó. Mi az, hogy én nem akarok játszani ez meg az ellen? (Ha meg betesznek, lásd Londonban, úgy mozgok, mint aki most tanult meg járni.)Sanama írta: Mi az,hogy én nem akarok valaki ellen játszani...? Már ne haragudjon meg senki, akármilyen játékos Henry, nem az Arsenal adja neki a fizut, hanem a Barca.
Kösse ki a szerződésébe,hogy nem játszik ez ellen meg az ellen a csapat ellen. Ez nem kívánságműsor.
Hát én ilyenekkel nem nagyon értek egyet. Egy dolog van amiért nem zavar Henry szappanoperája. Az pedig az,hogy amúgy sem menne vele sokra a csapat.Fecooo írta:jók ezek a latolgatások, azonban Pepet ismerve szinte biztosra vehető (sajnos), h Touré kispadon lesz végig, és Keita-Xavi-Busi kp lesz, a védelemben meg nagy eséllyel Rafa fog játszani...ne legyen igazam!
Titit ma én se játszatnám, neki elég ha a hétvégén megszívatja a Real-t, nem hibáztatom azért, mert nem képes teljes erővel játszani szíve csapata ellen, viszont Pepnek ezt mérlegelnie kellene...nem vagyok benne biztos, h megteszi
Nem bizony, Maxwell játszott Pedro helyén a balszélen. Na mindegy, majd figyeld meg, hogy elég jól kirajzolódik a legtöbb meccsen a 4-2-3-1.Fernando írta:Egyszer sem kezdett egyszerre Pedro, Jeffren, Messi és Bojan.
Pedro cserélte Jeffrent görcs miatt.S.Agüero írta:Asszem Bilbao ellen egyszerre kezdtek/játszottak, de nem tuti.
Asszem Bilbao ellen egyszerre kezdtek/játszottak, de nem tuti.Fernando írta:Egyszer sem kezdett egyszerre Pedro, Jeffren, Messi és Bojan.MichaaBee írta:Szerintem meg épp fordítva, nem szaladgál Messi jobbról középre, hanem inkább középről megy néha jobbra. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért van néha Messi meg Pedro egyszerre a jobboldalon, illetve, hogy hogyan kezdhet egyszerre Jeffren, Pedro, Messi és Bojan. Ez azt is megindokolja, hogy miért játszunk újabban 2 vkp-val és hogy miért szakadt el Iniesta Xavi mellöl.Fernando írta:Szerintem pedig megvana 4-3-3, csak Messi váltogatja a helyét sokszor, amolyan kötetlen a posztja, hol szélen, hol középen játszik, de ha Alves ott van mellette, legtöbbször azért a jobb oldalon van ő is.
Egyszer sem kezdett egyszerre Pedro, Jeffren, Messi és Bojan.MichaaBee írta:Szerintem meg épp fordítva, nem szaladgál Messi jobbról középre, hanem inkább középről megy néha jobbra. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért van néha Messi meg Pedro egyszerre a jobboldalon, illetve, hogy hogyan kezdhet egyszerre Jeffren, Pedro, Messi és Bojan. Ez azt is megindokolja, hogy miért játszunk újabban 2 vkp-val és hogy miért szakadt el Iniesta Xavi mellöl.Fernando írta:Szerintem pedig megvana 4-3-3, csak Messi váltogatja a helyét sokszor, amolyan kötetlen a posztja, hol szélen, hol középen játszik, de ha Alves ott van mellette, legtöbbször azért a jobb oldalon van ő is.
Hát azért csaknem.Mikaos írta:Nem lennék meglepve, ha Maxwell kezdene esetleg a középpályán, mert múltkor nagyon jó volt. Igazi kreativitást adott számunkra.
Nem tudom, hogy Iniesta mennyire egészséges, de én inkább csak a padra jelölném első lépésben, hogy a Madrid ellen már 100%-os legyen biztosan.
Szerintem meg épp fordítva, nem szaladgál Messi jobbról középre, hanem inkább középről megy néha jobbra. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért van néha Messi meg Pedro egyszerre a jobboldalon, illetve, hogy hogyan kezdhet egyszerre Jeffren, Pedro, Messi és Bojan. Ez azt is megindokolja, hogy miért játszunk újabban 2 vkp-val és hogy miért szakadt el Iniesta Xavi mellöl.Fernando írta:Szerintem pedig megvana 4-3-3, csak Messi váltogatja a helyét sokszor, amolyan kötetlen a posztja, hol szélen, hol középen játszik, de ha Alves ott van mellette, legtöbbször azért a jobb oldalon van ő is.MichaaBee írta:Mondjátok már meg,h ogy miért 4-3-3-ban írjátok még mindig a felállásokat?Már hetek/hónapok óta toljuk 4-2-3-1-ban, nem véletlenül van Messi mindig középen...
Szerintem meg mind2 felállás megvan még mindig. Ha Henry és Ibra nincsenek egyszerre a pályán, akkor a 4-3-3 és a 4-2-3-1 bármikor váltogatható.Fernando írta:Szerintem pedig megvana 4-3-3, csak Messi váltogatja a helyét sokszor, amolyan kötetlen a posztja, hol szélen, hol középen játszik, de ha Alves ott van mellette, legtöbbször azért a jobb oldalon van ő is.MichaaBee írta:Mondjátok már meg,h ogy miért 4-3-3-ban írjátok még mindig a felállásokat?Már hetek/hónapok óta toljuk 4-2-3-1-ban, nem véletlenül van Messi mindig középen...
Szerintem pedig megvana 4-3-3, csak Messi váltogatja a helyét sokszor, amolyan kötetlen a posztja, hol szélen, hol középen játszik, de ha Alves ott van mellette, legtöbbször azért a jobb oldalon van ő is.MichaaBee írta:Mondjátok már meg,h ogy miért 4-3-3-ban írjátok még mindig a felállásokat?Már hetek/hónapok óta toljuk 4-2-3-1-ban, nem véletlenül van Messi mindig középen...
Hehe.LM10 írta:A Sport.es oldalon a szurkolók ezt a kezdőt szavazták meg:
Valdés, Alves, Touré, Milito ,Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan ,Messi.
Érdekes, hogy már katalóniában sem kezdene Márquez.Bár Pep úgyis kezdetni fogja, és remélem felszívja magát a mexicói.
Szerintem is ez lesz, de tök mindegy, valahogy nemtudom elképzelni, hogy bármelyik felállás veszítsen ma.MaiconvsDani írta:Mondjuk én igazából így állnék föl:
---------Valdés-------------
Alves--Márquez--Milito---Abidal
---------Touré-----------
-----Xavi------Keita-------
Messi---Bojan----Pedro