Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viccnek szántaFtcSikiHun írta:Milyen Pinto?menczel írta:Pinto![]()
A kapus...FtcSikiHun írta:Milyen Pinto?menczel írta:Pinto![]()
Azért nem kell túlozni. Az Espanyol ellen talán nem jött be a meglepetés kezdő, de a többi ilyen meccsen mind bejött. Szóval örüljünk neki, hogy ilyen edzőnk van, nem pedig olyan, akinél 100%-ig ki lehet számítani, hogy mit húz és kiket játszat. Fő a bizalom srácok:) Megérdemli, sőt még ennél is többet!menczel írta:Sneijdert egy lágy szellő is elnyomjaBarca_10 írta:Remélem Mourinho nem teszi be a kezdőbe az összes "favágóját",mert így is csoda hogy megúsztuk sérülés nélkül az Espanyol elleni meccset.
Holnap szerintem ez lesz a kezdő:VV-Alves,Puyol,Piqué,Maxwell(Abidal)-Touré,Xavi,Keita-Messi,Bojan(Ibra),Pedro
Touré-t azért gondoltam hogy kezdő lesz,mert erősebb testfelépítésű mint Busi és elnyomhatja Sneijdert.Lehet,hogy hülyeség,de nekem ez a véleményem.
Viccet félretéve biztosra veszem h Busi játszik, Touré gyenge volt a hétvégén, le is cserélték, egyébként is minden fontos meccsen Busi kezd.
Azt gondolom Ibra is játszik, így is túl ovatosan bántak a sérülésével, mostmár biztosan 100%os. Én Henryt is megnézném megint, hogy végre egyszer a szezonban a szezon kezdetekor várt kezdő (Iniesta híján) összeálljon. Alves-Piqué-Puyol-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Ibrahimovic-Henry.
Ezzel ellentétben ahogy Pepet ismerem ez lesz a kezdő: VV-Puyol-Marquez-Yaya-Abidal -Maxwell-Xavi-Alves- Messi-Pinto-Jeffren.
Henry szerintem már Pep szemében is leírta magát, Pedro és Jeffrén is előrébb van már nála. Talán Jeffrén meg annyira nem, de Pedro igen. Ilyen fontos meccsen meg nem ér rá önbizalomba és formába rázni, szóval szerintem jobb ha Pedro kezd a szélen, ő úgyis olyan gyors, hogy lekötheti Maicont. Annyira nem fog előremenni a brazil, ami nekünk kedvezhet.menczel írta:Sneijdert egy lágy szellő is elnyomja
Viccet félretéve biztosra veszem h Busi játszik, Touré gyenge volt a hétvégén, le is cserélték, egyébként is minden fontos meccsen Busi kezd.
Azt gondolom Ibra is játszik, így is túl ovatosan bántak a sérülésével, mostmár biztosan 100%os. Én Henryt is megnézném megint, hogy végre egyszer a szezonban a szezon kezdetekor várt kezdő (Iniesta híján) összeálljon. Alves-Piqué-Puyol-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Ibrahimovic-Henry.
Ezzel ellentétben ahogy Pepet ismerem ez lesz a kezdő: VV-Puyol-Marquez-Yaya-Abidal -Maxwell-Xavi-Alves- Messi-Pinto-Jeffren.
Szerintem ironikusan írta, hogy Pep néha nem a posztján szerepelteti a játékosokat.FtcSikiHun írta:Milyen Pinto?menczel írta:Pinto![]()
Milyen Pinto?menczel írta:Pinto
Sneijdert egy lágy szellő is elnyomjaBarca_10 írta:Remélem Mourinho nem teszi be a kezdőbe az összes "favágóját",mert így is csoda hogy megúsztuk sérülés nélkül az Espanyol elleni meccset.
Holnap szerintem ez lesz a kezdő:VV-Alves,Puyol,Piqué,Maxwell(Abidal)-Touré,Xavi,Keita-Messi,Bojan(Ibra),Pedro
Touré-t azért gondoltam hogy kezdő lesz,mert erősebb testfelépítésű mint Busi és elnyomhatja Sneijdert.Lehet,hogy hülyeség,de nekem ez a véleményem.
Én is úgy érzem, az nagyon nagy jelentőségű, ha valaki otthon nem kap gólt az első meccsen. És erre szerintem is rámegy José, akár egy 0:0 árán is.herlius írta:A 0-0-ás eredmény talán azért a legveszélyesebb, mert lélektani szempontból nagyon becsapós. Egy idegenbeli döntetlen mindig pozitív eredménynek tűnik a vendégcsapatnak, főleg ilyen szinten. A 0-0 esetében viszont erről szó sincs, ez egyértelműen a hazai csapatnak jó, hiszen onnantól kezdve egy idegenbeli gól hatalmasat lendít a továbbjutási esélyeiken. Mindenképpen gólt kell szerezzünk, ha nem akarunk nagyon szenvedni a visszavágón, az őszi 0-0 szvsz most nem lenne elég jó eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy az Inter is erre fog rájátszani.ZoliX írta:Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....
A 0-0-ás eredmény talán azért a legveszélyesebb, mert lélektani szempontból nagyon becsapós. Egy idegenbeli döntetlen mindig pozitív eredménynek tűnik a vendégcsapatnak, főleg ilyen szinten. A 0-0 esetében viszont erről szó sincs, ez egyértelműen a hazai csapatnak jó, hiszen onnantól kezdve egy idegenbeli gól hatalmasat lendít a továbbjutási esélyeiken. Mindenképpen gólt kell szerezzünk, ha nem akarunk nagyon szenvedni a visszavágón, az őszi 0-0 szvsz most nem lenne elég jó eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy az Inter is erre fog rájátszani.ZoliX írta:Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....