mess2009 írta:kizártnak tartom a gól nélküli eredményt, mindkét csapatban van ahoz elég gólerős csatár hogy ez ne így legyen.
én valahogy azt gondolom, hogy a mi sorsunk most (is) Messi és Ibra kezében van, a kettő közül Messi biztos hogy erős lesz, csak a góllövés?! ez az ami nem olyan stabil, Ibra pedig sokszorosan is bizonytalan, (most még a sérülése okán is) kijöhet neki egy - két döntő villanás, de benne van az is, hogy mindent elbaltáz!
a védelmünk mostanában a leg biztosabb eleme a csapatnak, persze az inter csatárai egy klasszissal min.jobbak, mint az Espanyolé volt ezért a nyomás is sokkal nagyobb lesz!
Militó valóban az eddigi legrosszabját hozta, de szerintem ezt ő is érezhette és képes lesz javulni, én nem hagynám ki, főleg nem Marquezre cserélve!
ha valaha fontos volt a harcos támadó játék akkor most az lesz, a többit meglátjuk.
Én kihagynám Milito-t, mégpedig azért, mert ha van meccs mikor a lehető legerősebb kezdő kell, akkor ez az. Tehát a belső védő páros egyértelműen Puyol-Pique. A magyarázat pedig azonkívül, hogy papíron a legerősebb védőpárosunk ez, az, hogy Puyol az igazi kapitány, aki, ha épp nincs is formában (ami most nem igaz), akkor is az ilyen meccseken mindig zseniális, kapitányként játszik. Piquet pedig nem kell bemutatni, jelen pillanatban szerintem ő a világ egyik legjobb belső védője (figyelembe véve azt is, hogy még igen fiatal és fejlődhet), őt egész egyszerűen nem lehet kihagyni, Milito pedig a hétvégén pályára léphet a Xerex ellen.