éjszaka voltam olyan dühös, h 3 óráig aludni se bírtam, így itt is levezettem a magam elgondolását a visszavágóra( bocsi az ismétlésért, de sokan nem olvasnak vissza

):
Abidal visszatérése az este absz. pozitívuma volt, remélem egyetértetek ebben
VV-Maxi-Piqué-Milito-Abidal-Touré-Sergi-Xavi-Bojan/Pedro-Henry-Messi kezdővel állnék fel...
Maxi jobb a jobb szélen ezt már láttuk korábban, Dani pihenő, Titi szigorúan centerben, NEM szélsőként(ott továbbra is tud, csak Pep nem engedi neki...Valencia ellen engedte, bejött!), Messi vissza jobb szélre, Bojan/Pedro meg bejátsza a baloldalt!
meg kell nyomni az első félidőt, oda kell szegezni az Intert a kapujukhoz, ha nem sikerül legalább 1 gólt szerezni az első félidőben, akkor jöhet Zlatan, de nem a 8x. percben, hanem legkésőbb a 60. percben!
én így képzelem el, de hát ez csak az én szuverén véleményem, ami valszeg nem fog megvalósulni, hiszen Pep nem kedveli se Tourét, se Titit, vmint nem fog ilyen hamar cserélni...
hétvégén a keretben sem akarom látni Messit, Xavit is max a padon, nekik kell a regeneráló pihenés. Henry legyen a kezdőben a Xerez ellen, de csak az első félidőben és játsszon centert, a 2. félidőben Zlatan jöjjön a helyére, két szélen Pedro és Bojan, középpályán szívesen megnézném Jonathant. ha minden tökéletesen alakul, akkor Uraim csodát láthatunk ismét csodálatos csapatunktól jövőhéten szerdán
megjegyzés: tudom, h sok olyan szegmense van a mondandómnak, ami okoskodásról árulkodik, de műringyó nagyon felhúzott ezzel a mutogatásával, így muszáj volt kigondolnom a saját elképzelésemet laikusként