Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.04.21. 19:32:47

zsulter írta:Kérdem én hogy hol volt az a csodálatos Busquets nevű vkp-nk? Mert hogy nem ott ahol kellett volna az biztos....A stabil védekezés a középpályán, sőt a csatároknál kezdődik....valamint egy futballcsapat kerete sem 14-15 főből áll. Ez az én véleményem. Touré-ból álltalában azért lehet kevesebbet látni, mert ő ilyen szituációkban ott van hátul például Sneijder vagy a másik egyedül álló interes mellett....játéka sosem volt látványos de aranyat ér! (tavaly például 6-ot is)
Valahogy vártam már... Sejtettem, hogy még azért is Busi lesz a hibás, mert a jobbhátvéd posztján üresen áll az ember - ha eltolódott logikusan Alves, ha nem, az a jobbhátvéd posztja, nem hibást keresek, ez tény. De gratulálok, sikerült megint... Gondolom a nép felének fel se tűnt, amikor még 1-0-nál(?) Busi egy olyan kiugratást fogott meg, ami után Sneijder csuttra 1v1-ben mehetett volna Valdesre :roll: De a gólról ő tehet, ottmeg csak szerencséje volt gondolom, hogy pont belérúgták a labdát, és nem ő helyezkedett jól... Vegyétek már észre, hogy Busi nagyn jól tolta, nem volt vele semmi baj. De mindegy, ezt hagyom is, csak felhúznám magam... :twisted:

Amúgy a visszavágó simán meglehet, de ha kiesünk akkor se omlok össze, nagyon nagy teljesítmény, hogy eddig eljutottunk címvédőként, és Mourinho nagyon összerakta a csapatát, ezt lássuk be. Milito hihetetlent küzdött, a cseréje - Balotelli - meg sem érdemelné, hogy a cipőjét tisztítsa kb, Milito görcsökkel nagyobbat küzdött, mint a fiatal "csatárzseni". Elég gyér a hozzáállása, örülök, hogy nem itt játszik... A meccs tanulsága, meg hogy kell egy irányító még. Xavi egyedül kevés, ha meg Messi visszalép, akkor a támadószekcióban van űr. Meg én Pedrot is súlytalannak érzem, bár a gólokat szállítja, de azért kevés még szegényke...

Majd a visszavágón hintünk egy sima 3-ast, és no problemo :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.21. 19:27:41

Barca_10 írta:Annyit még hozzáfűznék,hogy szerintem ismét Platni keze van a dologban.Tavaly is kijelentette,hogy nem szeretne angol-angol döntőt és elküldte a meccsre Övrebö-t hát láttuk mi történt.Most valószínüleg nem szeretne címvédést.Na de könyörgöm..ez nem így megy,hogy egy ember dönt a döntőről,azt a pályán kell kiharcolni és nem azzal hogy elküldöm a meccsre Mourinho honfitársát és majd Ő elintézi.Szégyen amit Platni művel,lehet hogy ezek után sorban kapom az offokat,de tavaly így volt,és szerintem idén is ez van.
Szép kis összeesküvés-elméletet szőttél, még majdnem meghatódtam, mikor a könyörgést írtad. Csak kár hogy nagy marhaság az egész. Kezdjük ott, hogy nem Platini küldözgeti unalmában a bírókat, hanem van erre egy testület. Szerintem nem kéne hülyeségekről beszélni, mert nem ezzel kell témát szolgáltatni egy fórumban, inkább azzal, hogy szorítsunk a csapatnak!
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.21. 19:27:20

Az az igazság, és ezt most nem csak azért mondom mert tegnap megszívtuk a bíróval, hanem úgy nagy általánosságban, hogy én az UEFA helyében hoznék egy olyan döntést, hogy bizonyos szinttől kezdve, csak tapasztalt, a szakmában jól ismert és sokat látott, megbízható és tekintélyes bírókat lehessen küldeni a meccsekre. Tavaly pl Övrebö....hát innen ne álljak fel ha előtte hallottam a pasasról...és Ő vezetett egy BL elődöntő visszavágót, ami 0-0-ról kezdődött...Most is ez a Benquerença....a neve ismerős, de nem hiszem hogy onnan, hogy valamelyik VB vagy EB döntőn láttam volna meccset vezetni. Annyi jó játékvezető van. Ott van Busacca, Rossetti, Lubos Michel, Herbert Fandel vagy Mejuto Gonzalez...bár nem tudom hogy ő vezethet-e még UEFA meccseket, vagy csak Spanyolországban. Szóval lényeg a lényeg, én ilyen nagy téttel bíró meccsre biztos hogy nem küldenék egy noname bírót. Azért ha egy Lubos Michel vagy Luca Rossetti odaszól egy játékosnak, akkor mégiscsak többet nyom a latba, mintha egy Benquerença próbálna fegyelmezni...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.21. 19:27:07

Azt én se tudom, hogy pontosan ki helyezkedett rosszul, de az bizos hogy nem kellett volna hogy Milito ott átvegye, meg továbbtegye a zsugát.
Keményen oda kellett volna állni, azt' kivágni a halálba a bogyót nem töketlenkedni.

Ez is egy jó megoldás lett volna... :)
B.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.21. 19:26:55

Bányász írta:
Szerk:vagy esetleg Keitának kellene kint lennie Maxwell helyén és akkor mindenki egyel arrébb kerül.(így a képről ezt tudom gondolni :) )

Igen,én is kb erre a megállapításra jutottam :D

Ajj,még mindig nem bírom elhinni,hogy 3-1re kikaptunk.
Nehéz lesz,nagyon nehéz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.04.21. 19:20:44

De egyébként akkor kinek kellett volna Sneijderen lenni?
Ahogy a képen nézem,nagyon áttolódtuk a bal oldalra,ezért kellett ALvesnek is behúzódnia,mivel már a belső kettős is eltolódott.
Nem tudom...igazából ez talány nekem is. :) Talán a Sergi - Xavi - Keita trió valamelyik tagjának.Nem emlékszem pontosan most a szitura(csak a képet nézem én is) de az nagyon szúrja a szemem,h Keita meg Busi teljesen semleges területen kószál egymástól 5 méterre kb.Azt gyanítom,h kettejük közül valamelyiknek valahol Pandev környékén kellene igazából lennie.De ez csak egy tipp. :)

Szerk:vagy esetleg Keitának kellene kint lennie Maxwell helyén és akkor mindenki egyel arrébb kerül.(így a képről ezt tudom gondolni :) )
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
sjd
Llegenda del Barça

2010.04.21. 19:10:53

csababarca írta:
Egyébként Murinho mit húzott ami olyan zseniális volt?Ugyan ezt játszotta az espanyol is,azzal a különbséggel,hogy az internek jobb a játékosanyaga.Akkor Pochettino is zseni?vagy nem értem...
A Real Madridnak is jobb a játékosanyaga (sőt!), mégse nyertek (egyébként elég fura lenne h mondjuk Hiddink tavaly kitalálta h h lehet megverni a Barcát, de ez csak megfelelő jaátékosanyaggal lehetséges - de a Rubin Kazanynak mégis sikerült)

Egyébként nem sok párhuzamot tudok felfedezni az Espanyol és az Inter játékában, legfeljebb azt h az utolsó nyegyedórában a hátukat törte a háló
LM10
Director del Fútbol

2010.04.21. 19:09:53

A visszavágóra nem csodálkoznék, ha a 4-2-3-1 lenne érvényben.

V-V-Alves-Piqué-Milito-Abidal-Touré-Busquets-Messi-Xavi-Pedro-Ibra.

Vagy még támadóbb lenne, ha Messi lenne középen Xavi vissza, és így Touré valószínű kikerülne, és Henry bekerülhetne. Remélem a hévégi meccset hozni fogjuk, utána pedig csak erre a meccsre koncentrálni. Jól jött ma a pihenő nekik. Ott lesz nekik 3 egész nap a felkészülésre+ a szerda.
zsulter
Jugador del Barça

2010.04.21. 19:06:36

[/quote]

A másik topikba már megjegyezték illetve korábban én is tettem be ide egy képet,h a gólnál bezony nem Alves hibázott...

Alves ott azt tette kb amit tennie kellett.

Itt a kép meg az idézet az NST-ről:
Kép

Nem, Dani Alves kivételesen mégsem hibázott az első gólnál. Puyol a rövid ötösön, ahol kell, Pique Militóval párban, Alvesnek követnie kellett a befelé húzódó Pandev mozgását - a háttérben Sneijder kószál magányosan.

Három ember lóg a levegőben...de legyen kettő mert még egy Interes belóg a képbe...[/quote]

Kérdem én hogy hol volt az a csodálatos Busquets nevű vkp-nk? Mert hogy nem ott ahol kellett volna az biztos....A stabil védekezés a középpályán, sőt a csatároknál kezdődik....valamint egy futballcsapat kerete sem 14-15 főből áll. Ez az én véleményem. Touré-ból álltalában azért lehet kevesebbet látni, mert ő ilyen szituációkban ott van hátul például Sneijder vagy a másik egyedül álló interes mellett....játéka sosem volt látványos de aranyat ér! (tavaly például 6-ot is)
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.21. 19:04:50

Bányász írta:
A másik topikba már megjegyezték illetve korábban én is tettem be ide egy képet,h a gólnál bezony nem Alves hibázott...

Kép

Nem, Dani Alves kivételesen mégsem hibázott az első gólnál. Puyol a rövid ötösön, ahol kell, Pique Militóval párban, Alvesnek követnie kellett a befelé húzódó Pandev mozgását - a háttérben Sneijder kószál magányosan.

Három ember lóg a levegőben...de legyen kettő mert még egy Interes belóg a képbe...

Értem.
De egyébként akkor kinek kellett volna Sneijderen lenni?
Ahogy a képen nézem,nagyon áttolódtuk a bal oldalra,ezért kellett ALvesnek is behúzódnia,mivel már a belső kettős is eltolódott.

Mindegy,remélem a visszavágón rendezettebb lesz a védelem,Abidallal.Maxwell ha játszik,akkor azt a kp-n tegye,mondjuk KEita helyett,Iniesta posztján.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
espa11
Jugador del Barça

2010.04.21. 18:59:38

Peppel az a baj,hogy mindig ugyanazt a taktikát akarja játszatni!!Merni kell változtatni és nem fejjel menni a falnak,mint tegnap!!Mert pont falnak mentünk fejjel!!A Real ellen mert változtani és be is jött,akkor taktikus volt,de tegnap nem és erre rá fáztunk,picit defenzívebb taktika kellett volna és nem rohamozni próbálni!!Pep jó edző és szereti a látványos támadó focit,de nem mindig az a nyerő,hanem sokszor a váratlan taktikai húzások!!Pl. én így oldottam volna meg:Touré játszik és Sneijderre rá áll,Alves nem játszott volna,hanem Puyol-Piqué-Milito-Abidal négyes ami sztem defenzívebb és biztos lett volna,mivel készültek Alves felfutásaira!!
sztem ezzel a védelemmel és Touréval stabilabbak lettünk volna!!
szerientem!
Teljesen egyetértek ! 0-1 nél, de még 1-1 nél sem kellett volna mindenáron támadni. Tudvalévő volt ,hogy az Inter gyors kontrákkal akar fölénk kerekedni. Erre így kapjuk a gólokat. Nagyon kemény visszavágó lesz,ha félidőben vezetünk meglehet. Sőt legyen is meg!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára espa11 2010.04.21. 19:06:12-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.04.21. 18:18:43

Alvesnek el kéne magyarázni,hogy nem Piquét kéne fognia bal oldali beadásoknál,például.
Rendre rossz beadások, pontatlan megoldások és többször is rosszul tolódott. (pl. a gólnál)

Kép

Három ember lóg a levegőben...de legyen kettő mert még egy Interes belóg a képbe...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.21. 18:12:16

gekkodan írta:Mourinho nagyon kitalálta, és megmutatta, hogy az Inter jelenleg az olasz foci csúcsa. Ha a Romának lepottyan a liga, 10/8 esetben az Internek akkor sincsen ellenfele a saját hazájában. Isten óvjon minket attól, hogy ez az ember elmenjen Madridba nyáron, mert iszonyatosan le fog főni a kávé, főleg egy olyan ligában, ahol 18 csapat a közelébe nem ér a Barcának és a Realnak. Még nagyobb versenyfutás lenne, 2 meccses ligával.

Visszatérve a tegnapra, nyugodtan és higgadtan azt gondolom, hogy tegnap Guardiola eltolta. Mourinho meg hatalmasokat húzott.

DE!!!

Guardiolát, a Barcelonát és a csapatunkat ismerve ez jövő héten nem lesz egy sétagalopp az olaszoknak. A csapatunkban, BÁRHOL, BÁRKI ELLEN, BÁRMEKKORA NYOMÁS ALATT is benne van a sima 4-5 gólos záporozás. Szóval, ha olasz barátaink mosolyogni jönnek ide, akkor rosszul teszik.

Semmi sem dőlt el, egy Barca ellen 2 gól előny pont annyira semmit sem ér jelenleg, mint a magyar válogatott selejtezősorozat előtti fogadkozása.

Guardiola tegnap lefőtt. De van akkora mester, ember és edző, hogy jövő héten 300%-os erővel mutassa meg, hogy vele nem lehet packázni.

Esélyek továbbra is 50%-on, bárki lepődik meg a véleményemen.

Egyébként Murinho mit húzott ami olyan zseniális volt?Ugyan ezt játszotta az espanyol is,azzal a különbséggel,hogy az internek jobb a játékosanyaga.Akkor Pochettino is zseni?vagy nem értem...

Abban egyetértek,hogy Pep elmeccselte az egészet...A többi dologban is igazat adok,simán bennünk van,hogy továbbmegyünk,2-0ra pl simán tudjuk ütni őket.Csak ahhoz kell sok dologban javulni. Kb középpályának,meg a védelemnek.Alvesnek el kéne magyarázni,hogy nem Piquét kéne fognia bal oldali beadásoknál,például.
Ez motiváló szempontból meg még jobb eredmény,mint ha 1el nyer csak az inter,így még jobban benne van a fiúkban,hogy le kell győzni a maffiózókat. A bírókról annyit,hogy nem véletlen,hogy az inter is érintett a bundabotrányban :roll:

Remélem Barcelonában meg lesznek torolva az interke megmozdulásai,mert itt csúnyán elmaradtak a lapok.

Madridisták meg hiába kárörvendenek,nekik még a remény kis szikrája sincs meg 7 éve hogy elődöntözzenek...jah bocs,még nagyon a negyeddöntőre sincs. 8)
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.04.21. 18:06:16

Messiaskii írta:örülök, hogy ilyen sokan végre pesszimistán álltok a dolgokhoz! :) Személy szerint én tiszteletemet átadom mourinhonak és az internek, de legfőképp a barcának, hogy olyan szintre jutottak amikor már mindenki tőlük várja a győzelmet és az egész világ ledöbben, hogy a barcelonát elverte az inter és senki nem azzal foglalkozik, hogy az inter mennyire jó hanem, hogy a barcelonát végre sikerült -ha egy meccs erejéig is - leszorítani a trónról ^^
eszméletlenül büszke vagyok a fiúkra
az egész életemre kihatott ahogy a klub túlnőtt magán és mindenki máson és most szemtanuja lehetek a nehezebb pillanatoknak is, ezek csak jobban közelebb hoznak barcelonához ^^
Som més que un club !
Visca el Barca !
Na pontosan ez az az érzés amit én is érzek! Az egész világ ujjong ( főleg a Barca ellen szurkolók hogy kikapott a Barca) Nemzeti sport címoldala: Az Inter csodát tett :D:D tehát megverni a Barcát = csoda. :D azért ha már itt járunk hogy a Barcát megverni csoda..én is büszke vagyok rájuk nagyon. Visca el Barca!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.21. 18:04:03

A tegnap este után elég szomorú voltam egész nap. :( Illetve egyszerre szomorú és dühös. Végtelenül utálom az Inter és az egész olasz focit úgy ahogy van élén Joséval. :evil: El kell ismerni hogy jobbak voltak a tegnapi meccsen, de semmi több. A visszavágón meg kell mutatni nekik, hogy mit is tudunk :!: Nagyon bízom a csapatban!

Tegnap a védelemmel valami nem stimmelt. :? Többször is igen simán rohantak át rajtunk, mivel sok labdát vesztettünk el. Nem tudtunk mit kezdeni az Inter lendületével, sajnos. Messi nem volt az igazi, Xavi is elég enerváltnak tűnt. Ibra meg dühítően rosszul játszott. :evil: Jó hogy most tért vissza vissza de azért az hogy Valdésnél épphogy többet fut pár kilométerrel!? :roll:
Akivel még nem voltam kibékülve az Alves. Rendre rossz beadások, pontatlan megoldások és többször is rosszul tolódott. (pl. a gólnál)

Félreértés ne essék nem őket okolom a gólért, és a csapatra sem haragszom, csak egyszerűen szemet szúrtak ezek a hibák. A visszavágón már nem fognak beleférni.

Ja és bár magasról tojok hogy mi folyik az Interen belül, de engem személy szerinte rendkívüli módon irritált Balotellit a pályán. Az a játékos a legalja. Ami a legelszomorítóbb hogy még nem tett le semmit az asztalra, ezzel ellentétben a szája hatalmas. Az ilyen nem való egy BL meccsre!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
cyrax
Jugador del Barça

2010.04.21. 18:03:33

Azért nem kis durung ez a Mourinho. A meccs képgalériájában néztem azt a képet, amin Pepnek mutogat, a halántékához emelve az ujját. Nagykép díszbroki, már csak emiatt is remélem, hogy továbbmegy a Barca, ez a hólyag meg kulloghat haza lehajtott fejjel.
senzu
Entrenador del Barça

2010.04.21. 18:00:53

Maicon: "A sajtó csak egy metszőfogról tud, amit pótolni kell, a brazil menedzsere elmondta, műtéttel hozzák helyre a fogsorát, kétséges, rendben lesz-e a szerdai visszavágóra."

Ha nem fog játszani, akkor elég erősen csökken az Inter továbbjutási esélye :)
bandy85
Barça C

2010.04.21. 17:57:29

Peppel az a baj,hogy mindig ugyanazt a taktikát akarja játszatni!!Merni kell változtatni és nem fejjel menni a falnak,mint tegnap!!Mert pont falnak mentünk fejjel!!A Real ellen mert változtani és be is jött,akkor taktikus volt,de tegnap nem és erre rá fáztunk,picit defenzívebb taktika kellett volna és nem rohamozni próbálni!!Pep jó edző és szereti a látványos támadó focit,de nem mindig az a nyerő,hanem sokszor a váratlan taktikai húzások!!Pl. én így oldottam volna meg:Touré játszik és Sneijderre rá áll,Alves nem játszott volna,hanem Puyol-Piqué-Milito-Abidal négyes ami sztem defenzívebb és biztos lett volna,mivel készültek Alves felfutásaira!!
sztem ezzel a védelemmel és Touréval stabilabbak lettünk volna!!
szerientem!
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.21. 17:54:59

örülök, hogy ilyen sokan végre pesszimistán álltok a dolgokhoz! :) Személy szerint én tiszteletemet átadom mourinhonak és az internek, de legfőképp a barcának, hogy olyan szintre jutottak amikor már mindenki tőlük várja a győzelmet és az egész világ ledöbben, hogy a barcelonát elverte az inter és senki nem azzal foglalkozik, hogy az inter mennyire jó hanem, hogy a barcelonát végre sikerült -ha egy meccs erejéig is - leszorítani a trónról ^^
eszméletlenül büszke vagyok a fiúkra
az egész életemre kihatott ahogy a klub túlnőtt magán és mindenki máson és most szemtanuja lehetek a nehezebb pillanatoknak is, ezek csak jobban közelebb hoznak barcelonához ^^
Som més que un club !
Visca el Barca !
Kép
Kép
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.04.21. 17:51:29

2004. január 25-én ő volt az a játékvezető, aki a portugál bajnoki mérkőzésen sárga lapos figyelmeztetést adott Fehér Miklós-nak, aki kicsivel később a játéktéren - nem a sárga lap miatt - összeesett és később meghalt.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.04.21. 17:29:31

bandy85 írta:Sziasztok!!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én a tegnapi vereségért csakis Pepet tudom okolni!!
Egy kőkeményen védekező és nagyon jól,gyorsan kontrázó Inter ellen-akiknek ráadásul egy féreg,de nagyon jó edzője van-hogyan lehet uazt a taktikát alkalmazni,mint egy sokkal gyengébb csapat ellen!!Ezt nem értem!!Sneijder olyan,mint nálunk Xavi,a csapat lelke!!Nem értem Alvesnek minek annyit fel s alá rohangálni amikor nem tudja segíteni a támadásokat,mivel egy jó beadása sincsen és ezt tavaly sem értettem már!!Touré miért nem játszik,amikor egy csapatnak szüksége van egy ilyen termetű kp.ra??
Ez az én véleményen,Ti hogy látjátok ezt??
Ha kérhetem ne veszekedjünk!!!köszi!! :D
Annyiban nincs igazad,hogy Alves nem tudta tavaly segíteni a támadásokat.Sokkal jobban tudta mint idén.Touré azért kellett volna,mert kőkemény testfelépítésű és Sneijder-t simán megállította volna,mert ellene a test-test elleni párharcokban nem sok esélye lett volna.Ibra lehozását sem értettem.Oké nem játszott jól,de Ő is olyan fizikai paraméterekkel rendelkezik,hogy meg tudja tartani a labdát,és Őt sem lehet csak úgy ellökni a labdától.A lestaktika nem működött jól,ezt láttuk,még ha lesgólt is kaptunk,bár ez nem a mi bűnünk.
Összefoglalva:a vereségben a bíró és Pep is ludas volt,remélem szerdán javítunk!

Annyit még hozzáfűznék,hogy szerintem ismét Platni keze van a dologban.Tavaly is kijelentette,hogy nem szeretne angol-angol döntőt és elküldte a meccsre Övrebö-t hát láttuk mi történt.Most valószínüleg nem szeretne címvédést.Na de könyörgöm..ez nem így megy,hogy egy ember dönt a döntőről,azt a pályán kell kiharcolni és nem azzal hogy elküldöm a meccsre Mourinho honfitársát és majd Ő elintézi.Szégyen amit Platni művel,lehet hogy ezek után sorban kapom az offokat,de tavaly így volt,és szerintem idén is ez van.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.04.21. 17:25:46

Most jutottam géphez a meccs óta. Hát nagyon rossz kedvem van még most is. Jól játszott az Inter, buta hibákat vétettünk, + volt egy buta játékvezető. A továbbjutás nem lehetetlen, meg tudjuk csinálni. De ehhez minden játékosnak jobb teljesítmény kell. Nekem a tegnapi meccs csalódasa Ibra főleg. Tul sok mindent sajnos megint nem csinált. és ez nagyon nagy baj ugyanis nincs támadó részlegünk. Persze van ugye Messi aki meg tudja csinálni de tegnap ő is kevés volt egyedül. Pedro sem ügyetlen, de még valahogy "fel kell nőnie" persze idézőjelben. Jó játékosnak tartom, de lesz még sokkal jobb is. Ibra gyengén játszott. És még 1 valami ami nagyon rosszul esik már meccsek óta. Pepnek ez a nyavajája hogy Maxwellt a bal oldalon támadtassuk. egyszerűen nem értem. Maxwell nem nagyon csillog tamadásban ( számlájára legyen írva hogy tegnap nagyszeruen csinálta a gól elott) de még sem támado erényekkel van megáldva. Messi-Pedro-Maxwell támadótrio nem hangzik valami tul jól. Nem értem Henry és Bojan mellőzését sem. Főleg előbbi. Nem érzem hogy van(nak) gólvadász, góléhes támadóink. az Eto'o Milito páros pedig pont ilyen , vérükben van a gólszerzés. Tudom Ibránnak is de meg mutathatná hosszabb távon is. Nagyon vártam hogy 3-2 lesz, Alves esése sima tizenegyes. Piqué pedig bevághatta volna. Összegezve, nincs még elveszve tovább tudunk jutni mert a Barcelonáról van szó és ezt a camp nou ban meg is fogjuk mutatni!
Barcccaa! ;)
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.21. 17:24:38

Hát én Pep helyében azért nagyon felhívnám a figyelmet a hibákra, mert volt pár. A legaggasztóbb a védelem volt. RÉg láttam már ennyire össze-vissza védelmet. A hétvégén a mázlink hogy otthon játszunk ráadásul a Xerez ellen( akiket természetesen nem szabad lebecsülnünk, hiszen csak megverték idegenben az Atma-t, meg amugy sem szabad senkit lebecsülni!) pihentetni kéne jó pár embert. Én a következő csapattal mennék ki a Xerez ellen:Valdés-Puyol-Márquez-Milito-Abi, Touré-Busi-Maxwell, Titi-Ibra-Bojan
Messi pad, Alves eltiltott, Piqué pad, Xavi pad, Ibrát a meccs vége fele lecserélném. Pedro játéka tetszett tegnap a leginkább, ez a küzdeni akarás nagyon szimpatikus számomra. VAmos Barca!
bandy85
Barça C

2010.04.21. 17:21:04

Sziasztok!!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én a tegnapi vereségért csakis Pepet tudom okolni!!
Egy kőkeményen védekező és nagyon jól,gyorsan kontrázó Inter ellen-akiknek ráadásul egy féreg,de nagyon jó edzője van-hogyan lehet uazt a taktikát alkalmazni,mint egy sokkal gyengébb csapat ellen!!Ezt nem értem!!Sneijder olyan,mint nálunk Xavi,a csapat lelke!!Nem értem Alvesnek minek annyit fel s alá rohangálni amikor nem tudja segíteni a támadásokat,mivel egy jó beadása sincsen és ezt tavaly sem értettem már!!Touré miért nem játszik,amikor egy csapatnak szüksége van egy ilyen termetű kp.ra??
Ez az én véleményen,Ti hogy látjátok ezt??
Ha kérhetem ne veszekedjünk!!!köszi!! :D
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.21. 17:09:32

Maicon kapott egy vattát a szájába, aztán lehozták a pályáról.
Semmi extra , csak pechesen ütközött Messivel.
Ha nyelvét harapta volna el, akkor lenne gáz...
Biztos ott lesz visszavágón. :)
Kép
Válasz küldése