Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jol hangzik, "Gyuri"....dr. Mezey írta:Én egy tavalyi hazai ATM szerű kezdést vízionálok. Gyors gól a 3. percben. A 8.-ben egy szabadrúgás gól. Ettől bekekszelnek a digók, aztán Samuel felrúgja pedrót- piros+ 11-es, aztán jöhet a gála. Jó volna.

Nagyjából én is így vagyok vele, ha kiesnénk akár még a bajnokság is elmehetne, ha nagyon megtörné őket. A Xerez ellen min. 3 gólt kell rúgnunk!Ibra99 írta:Ami azt illeti én félek a visszavágótól. 2-0 ra győzni komoly feladat, de ezt a csapatot képesnek tartom rá. Néha kicsit talán dekoncentráltak. A védelemtől félek, mert ha gólt kapnak a Nou Camp-ban akkor bizony keményen kell majd dolgozni a továbbjutásért. A kiesés magával vinne még két kupát, Az európai Szuperkupát és a Klub VB-t is. Szerintem képesek lesznek felállni csak félek a visszavágótól és ti hogy vélekedtek? Esetleg, ha a Xerez-t legyőzik,akkor van esélyük lélektanilag, mert az utóbbi két meccsét nem tudta megnyerni a Barca. Csak motiváltan,mert az Inter esetleges legyőzésével irány a Bernabeu nagy kár lenne kiesni. Én látom a tűzet a csapatban.
Jól tudom. De madridista..így nem hiszem, hogy jó célból írta.Enjoy írta:Lehet, hogy a srácoknak szánta, felébresztés gyanánt. (legalábbis én így gondolom)

Ki ismerné jobban Diegot, mint a tesója?Sanama írta: Puyol ugye ki fog válni,akkor Milito-t kell játszani ... Bár van egy érzésem,hogy lehet Pique-Abidal belsővédő duó lesz.
Lehet, hogy a srácoknak szánta, felébresztés gyanánt. (legalábbis én így gondolom)levproff írta:Ha jól tudom nincs időeltolodás.cibik írta:jó reggelt Barcelona

cibik írta:jó reggelt Barcelona

Ha jól tudom nincs időeltolodás.cibik írta:jó reggelt Barcelona

Valahogy vártam már... Sejtettem, hogy még azért is Busi lesz a hibás, mert a jobbhátvéd posztján üresen áll az ember - ha eltolódott logikusan Alves, ha nem, az a jobbhátvéd posztja, nem hibást keresek, ez tény. De gratulálok, sikerült megint... Gondolom a nép felének fel se tűnt, amikor még 1-0-nál(?) Busi egy olyan kiugratást fogott meg, ami után Sneijder csuttra 1v1-ben mehetett volna Valdesrezsulter írta:Kérdem én hogy hol volt az a csodálatos Busquets nevű vkp-nk? Mert hogy nem ott ahol kellett volna az biztos....A stabil védekezés a középpályán, sőt a csatároknál kezdődik....valamint egy futballcsapat kerete sem 14-15 főből áll. Ez az én véleményem. Touré-ból álltalában azért lehet kevesebbet látni, mert ő ilyen szituációkban ott van hátul például Sneijder vagy a másik egyedül álló interes mellett....játéka sosem volt látványos de aranyat ér! (tavaly például 6-ot is)
Szép kis összeesküvés-elméletet szőttél, még majdnem meghatódtam, mikor a könyörgést írtad. Csak kár hogy nagy marhaság az egész. Kezdjük ott, hogy nem Platini küldözgeti unalmában a bírókat, hanem van erre egy testület. Szerintem nem kéne hülyeségekről beszélni, mert nem ezzel kell témát szolgáltatni egy fórumban, inkább azzal, hogy szorítsunk a csapatnak!Barca_10 írta:Annyit még hozzáfűznék,hogy szerintem ismét Platni keze van a dologban.Tavaly is kijelentette,hogy nem szeretne angol-angol döntőt és elküldte a meccsre Övrebö-t hát láttuk mi történt.Most valószínüleg nem szeretne címvédést.Na de könyörgöm..ez nem így megy,hogy egy ember dönt a döntőről,azt a pályán kell kiharcolni és nem azzal hogy elküldöm a meccsre Mourinho honfitársát és majd Ő elintézi.Szégyen amit Platni művel,lehet hogy ezek után sorban kapom az offokat,de tavaly így volt,és szerintem idén is ez van.